21 Şubat 2014 Cuma

Serap'ın Kahvesi :)

Değişik şehirlerden değişik kültürden bir sürü insanın  kahve anısıyla oluşturduğumuz kutsal kahve şeysi kampanyamız hızla devam etmekte dostlar...

Ve bu noktada, yeni paylaşımların bizi fazlasıyla  memnun edeceğini de eklemeyi bir borç biliriz esasen...

Kahvelerinizi öylece sessizce içip geçtiğinizi mi söylüyorsunuz yoksa siz ?

Yapmayın bunu , bir fotosunu çekiverin , nerde kiminle ya da hangi yalnızlık hissiyle  içtiğinizi yazın, sonra da Bilge'ye mail atın...

Hadi üşenmeden yine mail adresimi vereyim , tembellik iyi bişey değildir dimi  :)

bilge.1978@hotmail.com

Kısa bir süre içinde Tazekahve'de yer alır kahveniz ve sanal alemde 40 yıllık bir hatrı inşa etmiş olursunuz böylece... :)

Sizler için özetlediğim kahve şeysi kampanyamıza,  bakın Serap hatun nasıl bir paylaşımla katılmış  :)


Birazdan içilecek  bu bol köpüklü kahve. Bazen güzel bir muhabbete,bazen sükuta,bazen yalnızlığa ve bazen de okunan güzel bir kitabın sayfalarından dökülen kelama şahitlik eder.Her halükarda bir paylaşılmışlık vardır bir fincan kahvede.Bu nedenledir ki kırk yıllık hatırı vardır içen üzerinde.
 Bir fincan kahvem,yanında çikolatam,bir de muhabbetimi ve muhabbetini paylaştığım hayat arkadaşım ee efem daha ne isterim Allah'tan :) 
Serap/16.02.2014/İstanbul 

Kendisiyle ilgili sınırlı bilgiler edinebildiğimiz Serap'a samimi paylaşımı için çok teşekkür ediyoruz.Çöl ortasındaki bir Serap olamazsın değil mi sen Serap , hayır sanırım gerçeksin :)
 Allah Efe ve sana  mutlu bir yaşamı daim kılsın diliyoruz  ve sonrasında da kahve konuklarının  en çok sevdiği hediye şarkı kısmına geçiyoruz :)


Son 24 saattir en çok dinlediğim şarkıyı hediye ediyorum sana Serap , iyi günlerde kullan ;)



Sanırım ortada bi' Şirin var ve şair O'nu çok seviyor... 

Görüşmek üzere ahali ;))

7 yorum:

  1. Afiyet olsun Serap ve teşekkürler Bilge emeklerin için. Ayrıca müzik harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Mukaddes'cim müziği beğenmene sevindim :)

      Sil
  2. Sanırım ortada bi' Şirin var ve şair O'nu çok seviyor.....
    Gören göze....

    YanıtlaSil
  3. yalnız efem'le Efe farklı olabilir :))))

    YanıtlaSil
  4. Osman Bey, Şirin konusunda hemfikiriz :) Zaten bu Serap bizim çok tanığımız bir Serap çıktı Osman Bey siz de tanıyorsunuz onu ama esrarengiz mail adresi yüzünden biraz karıştı ortalık :)) Efe de de aynı durum olabilir ama ne yapalım ki olan oldu artık :)))

    YanıtlaSil
  5. Tamamen tesadüf eseri sitenize girdim...hoşuma gitti,bir bağ hissettim.Yukarıdaki şarkı beni fena etkiledi yalnız dinlerken ağladım yahu!Ben kim miyim:güzel gözlü mis kokulu küçük bir kızın annesiyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz annecik :) Her zaman bekleriz kahveye ;) Bu şarkıyı günlerce ardı ardına dinlemişliğim vardır , kahva paylaşımlarımız kadar ilginç şarkılarımızla da hizmetinizdeyiz ayrıca :)

      Sil

Sen de yaz bişeyler...