5 Ocak 2014 Pazar

Pazar Sorularım !

Nedenn ?

Neden pazarları ortalığı yaygaraya vererek uyanmayı seviyorum ben ?

Neden her pazar mahmurluğu atar atmaz bin voltluk enerjiyle dolup taşıyorum  ?

Babam evin içindeki çılgın şarkılarıma neden gülüp geçiyor artık sadece ?

Bulutlar nedenn nedenn nedennn bu kadar güzeller ?

Kahvaltıdaki kızarmış ekmek kokusunun cazibesi diyorum ayrıca...  milattan önce de varmıydı peki ?

Her yeni gün yeni bir mucize değil de nedir allasenizz ? :)


Ya şu geçmişten bir kuble klipteki siyahi ağbiiimizz nakaratı "tviste gelll " diye söylemiyor da naapıyorr  ? ! :)

Hadi neşelenin lütfen !  :))





Herkeslere sevgiler ! :)

8 yorum:

  1. aah ah :))) şöyle neşeli olamadım gitti bi be :))

    YanıtlaSil
  2. Ben pazarları kalktığımda, gözlerimde geceden kalma kızarıklıkla, gördüğüm rüyalardaki sisli hatıraların ızdırabı sarmış olur genelde zihnimi. Radyodan dilime dolanan hüzünlü bir şarkının nağmelerini mırıldanırım. Dışarıdaki havaya ve güneşe bakar, benim için olmadıklarını düşünürüm, her an yağmur yağacak intibaını veren, gri ve puslu havalar daha iyi gelir ruhuma. Zaten uzakta bulunduğun anne babam, haliyle beni neşelendirecek bir şeyler yapamazlar. Ne yediğimi bilmem çoğu sabahları, bir şekilde karnım doyar, gerisini umursamam. Ve bir fotoğraf çıkarırım gömleğimin cebinden. Usul usul süzerken, sessizce kağıdı ıslatan birkaç damla gözyaşının ardından, günlük tavrımı takınır, hiçbir şey olmamış gibi karışırım insanların arasına. Onlar zaten bana ne olduğunu anlamazlar, anlayabilecek birkaç kişiden de köşe bucak kaçarım. Bilmemeliler çünkü, bilmemeliler içimde taşıdıklarımı. Başkaları için ağır ağır yanan bir mum olma azminde iken, kendimi tükettiğimi, kimseler bilmemeli...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama Osman Bey ! Naptınız siz ?! Bence neokur ailesi sizi olması gerektiğinden daha çok etkiliyor , yoksa bu kadar duygusallık bir insana fazladır diye düşünüyorum. :) Hem şarkıyı dinlediniz mi şarkıyı ? Onu dinleyip hala melankolik kalmış olamazsınız. Şarkıyı dinlemediyseniz son çare bulutlara bakmanızı öneririm ki o da insana neşe ve huzur vermek için bire bir çözüm. Verilen ilaçları kullanın ama efemm :)

      Sil
  3. Şu an hem oynuyor hem yazıyorum gece gece :))))))))))))))))))(kulaklıkla tabii:))
    Çılgınım benim:)) öptüm kocaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablamm yalnız olmadığımı bilmek ne güzell hani şu çılgınlık mevzuunda ;)) Ben de çok öpüyorum seni :)

      Sil
  4. Ben halimden memnunum bir nevi aslında. İnsan, sıkıntı zannettiklerinin aslında ne kadar büyük birer nimet olduğunun farkına varınca, onun kendisine kattıklarını, kazandırdıklarını görünce -nefsinden biraz feragat etmek kaydıyla- o derdin hiç gitmemesini, daha da pişmeyi arzuluyor. Mecnun'u bilirsiniz, babasının derdine çare diye götürdüğü Kabe'de ellerini açıp, derdinin artması, kendisini hiç bırakmaması için yakarmış ya... Onun gibi... Her ne kadar, alaya alınsa da insanlar tarafından, melankoli olmadan, şair, yazar, lider,fikir adamı, ya da sırf Allah rızası için birşeyler yapmaya çalışan insanların yetişmesi zor. İnsanların dış görünüşlerinden bahsetmiyorum elbette, herkesin yalnızca kendinin bildiği, çoğunlukla geceleri ortaya çıkan, yoğun hisler bunlar, günlük hayatın telaşesi içerisinde pek uğramayabilirler insana.
    Neyse, kafam bozuldu yine, mazur görün :))

    YanıtlaSil
  5. Bozuldu o bozuldu , fark ettim ve de mazur gördüm :) Siz de böyle kalın diyelim o halde , değişmeyin Osman bey ;))

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...