30 Haziran 2011 Perşembe

Ödülümüz Ahmet bebeğimiz :)

Bir Mayıs günüydü sanırım...Evet evet Mayıs olmalı... Liseli çağlarımız daha ,hani şu ufak dağlar bizim eserimiz dedirten çağlar :)) Nursen ve Muhammed arasında hiç beklemediğimiz bir elektriklenme.Benim de bi miktar girşimimle, adının konmasına sevgili olmalarına kadar uzanıvermiş hatta bu iş...Muhammed ,en yakın kankamız artık Nursenin sevgilisi...hmm alışalım bakalım derken...Lise biter ailelere sıçrayan konu belli kültür farkılılıkları nedeniyle fırtınalara neden olur ve ayrılık gelir...Ama kader son sözünü söylememiştir ki üniversite tercihleri sonunda aynı şehre düşerler hiç planlanmadığı halde. Yaklaşık 10 yıl süren mücadele sonunda aileler razı edilir ve dünya evine girilir...Nursen,canım kardeşim Ahmet bebeği hak etti ,Muhammed le güzel bi yuvayı da...Çünkü çok sabretti çok acılar yaşadı ama yine de vazgeçmedi.Muhammed de öyle...Hayranım onlara... Ahmet bebeği de çok sevdik,yeni katıldı aramıza.40 gün kadar oldu :) Biraz Muhammed biraz Nursen ... Yıllar sonra gelen ödülümüz O :)
Bebek mevlütünde teyze olmanın keyfini yaşadım geçenlerde.Ve Ona bakarken kendi bebeğime kavuşmayı hayal ettim.Bu konuyu çok karıştırmayalım da hissettim inş. yakın bi zamanda anneyim.Dualarınızla blogcanlarım :) Hani abicik Libya dayken nasıl hararetle geri gelsin diye dua istemiştim ve sizler esirgememiştiniz ya aynı hararetle yine istiyorum şimdi. Tazekahve anne olsun , bebek maması hazırlasın ,aynı mamanın çıktısını alsın bi zaman sonra falan :)) Dualarınızda unutmayın canlar olur mu ?
Nursenim canım kardeşim ve Muhammed e Ahmet bebekle uzun ve sağlıklı ömürler inş. İyi günde kötü günde hep birlikteyiz canlarım benim :)

Kendi bebek mevlütümde bu olmazsa olmaz mevlüt şekerlerimi kendim imal edicem inş. :)) Pembe mi olur yoksa mavi mi bilinmez tabi ...Ahmet bebeğinkiler hazır alınmış bu arada ...




Çok savaşlar verildi senin için Ahmet bebek :) Ama kolay mı güzelliklere ulaşmak öyle hemen...Bir gülüşün ,bakışın, ellerinle dokunuşun...Herşeyin o kadar güzel ki ,sen değersin tüm savaşlara bunu biliyoruz anneciğinle biz...


Öpüyorum ve dua kısmında ciddiyim dostlar unutmayın ! :)


Sevgiler herkese :)

24 yorum:

  1. En yakın zamanda hayırlı bir eşe ve hayırlı bebeklere sahip olman duasıyla :) Kardeşim benim, ne güzel yakışır, bebek ayrıntıları okuruz artık bu blogda, öğrenmelik olur bize de :) Dualarımdasın, Ahmet bebeğe de sıhhatli ve hayırlı bir ömür dilerim, maşâAllah! :)

    YanıtlaSil
  2. esra,

    gerçekten öyle :)

    Dekenar,

    Canımcım çok sağol :) Bak senin dualarına acayip güveniyorum çok çok fazla ! İnş. senin de gönlündeki tüm güzellikler gerçeğe dönsün en kısa zamanda canım benim :)Öpüyorum,sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. öncelikle eş adayı varmı sevgili kahvem varsa ona göre dua edelim canımcım sevgi ve muhabbetlerle canım..

    YanıtlaSil
  4. Selinka,

    Şekercim aday var ama ben de kararlılık yok :)Bu cepheden bi duayla giriş olsun lütfen :))Öpüldün blogcanımm !

    YanıtlaSil
  5. Ben hayırlısı diyorum :) Sen amin de :)

    Allah analı babalı teyzeli halalı büyütsün Ahmet bebeği.

    buna da amin.

    YanıtlaSil
  6. Taze Kahve; Blogunu biraz önce keşfettim; Seyhan' a bıraktığın yorumdan ;) Türk kahvesi tiryakisi olarak blogunun adını çok sevmiş ve seni hemen izlemeye almış bulunuyorum;) İletişimde kalmak dileği ile... Blogunu didikleyip ilk fırsatta sana yorumlar bırakacağım ;) Bana da beklerim kahveye :)) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Fd,

    Sen hep yaşının üstünde olgunlukta olmak zorunda mısın ? :) İsmi Bilge olan benim unutma ! ;) Ama hepsine de aminnnler olsun :))

    Demet,

    Ohh ne güzel yapmışım Seyhancığa yazmakla :) Her zaman beklerim canımcım, bak burda kahve her daim mevcut dumanı üstünde hem de.Ben de zıplıyorum şimdi senin bloğa demotoloji olayına bi dikiz atmamız icap eder anında ;) Öpüldün canımcım,sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. 'Fatih' de anlamsız değil Bilge. :)

    YanıtlaSil
  9. Fd,

    peki ben bunu nasıl atladım ? :) yine beni utandırdın :)

    YanıtlaSil
  10. 'utanmak' utanılacak bişey değildir arkadaşım :)

    YanıtlaSil
  11. Bak bunu hatırlamak da güzel oldu şimdi... Utananın ezik farzedilir olduğu şu günlerde özellikle :)

    YanıtlaSil
  12. MAŞALLAH,rabbim bu yakışıklıya zorlanmadan yaşayacağı bir yaşam nasip etsin.(anne ve babacığı müşkül yılları fazlasıyla üstlenerek o görevi yerine getirmişler çünki.
    sağlıklı aydınlık bir gelecek kucaklasın .

    Sanada kocamannnnn sarılacak ve elini senin avucundan hiç ayırmayacak bir evlat nasip etsin Rabbim,tıpkı senin gibi....
    öpüyorum

    YanıtlaSil
  13. Örgüçantam,

    Canımcım amin diyorum Ahmetcik için önce :) Sonra da benim için yaptığın duaya :) Yani ancak bu kadar naif ve yürekten olabilir bi dua.Gecenin bu vakti kabul şansı fazla olabilir mi ? Evet evet olabilir :) Sevgiler ablacım !

    YanıtlaSil
  14. canım senin için bebiş için dua maneviyatı çok yüksek çok özel bir yerde yapıldı biliyorsun ve aklıma her geldiğindede yapılmakta...inşallah.....

    YanıtlaSil
  15. Tatesal,

    Canım kankam nasıl unuturum :)Herzaman aklımda o güzel jestin.İyi ki varsınız hayatımda :) O bebiş dünyaya gelip kendini bildiğinde anlatılacak Ona bunların hepsi :)Rabbim sizlerin de mutluluğunu daim kılsın,isteklerinizi gerçeğe dönüştürsün İNŞALLAH :))

    YanıtlaSil
  16. Allah anneli babalı büyütsün minik Ahmet'i:) www.LensMarket.Com

    YanıtlaSil
  17. Deniz,

    Çok teşekkür ederiz :)

    YanıtlaSil
  18. ay bilgeee yaa hamilesin zannettimnasıl sevindim nasıl sevindim sonra tekrar okudum sonra yorumları okudum sonra bilmediğim blogta hiç anlatmadığın ama benim içten içe hissettiğim birşey vardı onu anca idrak ettim. şaşırdım. oysa kendimi hazırlamıştım buna. neyse. canım ezanlar okunuyor herşeyin gönlünden geçtiği gibi olmasını ama hayırlısıyla gerçekleşmesini diliyorumm...

    kokoş bi kızımız olsun sevelim sevelimm :)))

    YanıtlaSil
  19. Evet dostum en hassas konu bizim için.İnşallah istediğimiz gibi olur.
    Ben herzaman dua ediyorum zaten bizim için.

    Dualaşalım herzaman canım...Herşey gönlünce olsun en kısa zamanda anne olursun inşallah.
    İnanıyorum ki dünyanın en tatlı annesi olacaksın :)))

    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  20. Seyhan,

    Canımcım böylece sen de hayatının en uzun yorumunu bırakmış oldun :)) Evet herşey tahmin ettiğin gibi tas tamam öyle :/ Ben yine bloğumda anlatmadan iletirim bazı şeyleri zaman içinde inş. :)) Güzel duana aminn ,ezan okunurken yapılmasına da ayrı bi sevindim :))

    Elif,

    Canımcım ikimiz de imtihandayız bu konuda hep konuşuyoruz biliyosun.Ama pes etmek yok ,hayallarimizin dayandığı noktayı da biliyosun sonuçta :)Sen de dünyanın en tatlı ebeveyni olursun hep söylüyorum,sevgiler :))

    Neval,

    Allah tuttuğunu altın etsin kankam ! :D

    YanıtlaSil
  21. basladım bile canım dua etmeye...

    YanıtlaSil
  22. Adaşım :)

    Sağol canımcım :))

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...