8 Haziran 2011 Çarşamba

Kermes manzaraları ...

Ne güzel bi kermesti...
Yığınla nefretin,kinin,husumetin bi yerlerde ısrarla biriktiği dünyamızda diğer bi yerde-ne güzel ki bana yakın bi yerinde- sevgi ve fedakarlıkla verilen emeğin,uğraşın koşuşturmasını izlemek ne güzeldi bugün.Allah tüm emek sahiplerinin azimle yaptıkları hizmeti kabul etsin.Güzel ablalarımın hepsini öptüm tek tek neyse ki :) İçimde kalmadı yani :))
Tabiki en çok ilgilendiğim gıda tezgahıydı :))

Hepsi birbirinden güzel ve özenli işlerle ablalar kalpleri fethetmişlerdi.Hayran bakışlardan anladım :)

Kermes kültürünü çok seviyorum.Bi kere herkesin yüzü gülüyor kermeslerde.Herkes te aynı tevazu ve sıcaklık...

"Kendinden başka kimseye güvenme !" öngörüsüyle, "öğretilmiş çaresizlik" aşılanan gençlerimizin bu uğraşlar içinde yoğurularak ,emek harcayarak yetişmesi kadar kurtarıcı ne olabilir gelecek neslimiz adına ? Kendinden başka herkese güvenip, emeğini gönlünü açan bu yüreklerin çoğalmasını diliyorum tüm kalbimle...


Gır gır şamata yapıp sulandırmayacağım bu postu yüksek müsadenizle :)Çünkü hakkım yok buna.Saygı ve sevgilerimi kendilerine de ilettim , burda da yineliyorum :)Tüm ablalarımın gayretleri hedeflerine ulaşsın diliyorum.


Bol kermesli günler,sevgiler dostlar !

12 yorum:

  1. hanımların bu güzel gayretlerini kutluyorum emekleri altın olsun inş.
    öpüyorum canım

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten tebrik ediyorum.Allah kabul etsin.Senin bu tür sosyal aktivitelerin içinde olman gerçekten çok güzel.Çok yakışıyor sana.Umarım emeklerinin karşılığını alırsın.Bu tür faliyetlere devam et hiç birşey yapmazsan bile varlığın yeter. Bu yüzden SENİ çok SEVİYORUM benim melek kalpli arkadaşım.

    Rabbim SENİ korusun.

    YanıtlaSil
  3. Çok severim bende kermesleri :) Özellikle gıda bölümünü tabiki :)) Allah emeği geçenlerden razı olsun.

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten harika bir hayır deryası...çok güzel oluyor daha 2 gün önce bende uğradım kermese yiyecekler hanımların marifetli ellerinden dökülmüş süper lezzetlerdi....aldım yedim,mutlu oldum...sevgiler kankim....

    YanıtlaSil
  5. Örgüçantam,

    Ablacım çok sağol hanımlar için ve tüm katkısı bulunanlar için amin olsun :) Ben de seni öpüyorum :)

    Elif,

    Canımın içi :) Çok teşekkür ederim.Desteğini her an hissediyorum.Güzel günaydın için çok teşekkür ederim bu sabah.Sen beni benden iyi anlayan ender bi dostsun.Bu yüzden bendeki yerin çok özel.Herzaman beni görmek istediğin gibi olmaya çalışacağım inş. Bu arada senin sabah görevlisi minik kuş işe geri dönmüş canla başla devam ediyor işine :)) Akıllandı galiba :P Sevgiler arkim :)

    Derkenar,

    Evet aynen canım ya :))Ama neyse ki herkes için aynı bu durum.İncecik arkilerim bile ilk önce gıda bölümüne yöneliyorlar :D Öpüldün dostum :))

    Tatesal,

    Canım kankim eminim ben zaten senin böyle hayır merkezlerinden eksik olmadığını :))Rabbim de ayırmasın inş. afiyetler olsun kankim.Seni kucaklıyorum sevgiyle :)

    YanıtlaSil
  6. kermes vakti değil mi bu aralar.
    duydukça rastladıkça gidilmeli.
    iki taraf içinde kazançlı bir olay

    YanıtlaSil
  7. Seyhanım,

    hem de ne kazanç ;) ,öpüldün tatlım :)

    YanıtlaSil
  8. yapanlardan yaptıranlardan Allah razı olsun kankacım

    YanıtlaSil
  9. neval,

    Allah onları eksiltmesin dünya üzerinden canımcım...

    YanıtlaSil
  10. kermes ayrıdır ürünün olmasa bile içerisinde bulunmak bile haz verir bişeylere yaradığın hisini verir insana .Özelliklede kermesde satış yapmak kendi iş yerin olsa bu kadar çabalamassın belkide akşama kadar biraz daha hayra vesile olayım diye uğraşırsın çok güzeldir .Rabbim herkesin emeğine bereket versin...

    YanıtlaSil
  11. Nilerk,

    Canımcım ne güzel anlatmışsın.Hele satışında görev aldığındaki hisler ne tanıdık bana :)Belli ki sen de uzak değilsin kermeslerden,hayır merkezlerinden.Rabbim de ayırmasın inş. Sevgiler canımcım :))

    YanıtlaSil
  12. MineÖzkul/almanya10 Haziran 2011 20:54

    keşke bizim buralardada kermesler olsa. bu tür sosyal aktiviteler hoşuma gidiyor. siz çok şanslısınız.

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...