17 Haziran 2011 Cuma

Hamiz,dönen aşkım benim !

En yakın arkimin ablası Sevim abla , "sonunda sıçan anneannesi de olduk :/" dediğinde ilk kez haberim olmuştu varlığından Hamizin :) İşin içinde bir hamster olduğunu ve bundan sonra kendimi aradığımda sık sık Sevim ablaların evinde bulacağımı da ilk o an anladım :)
Hamiz, Sevim ablanın kızı Elçin in(şu pembe ojeli ellerin sahibesi :)) hamsterı... Sık sık fare olmadığını vurguladığım ve özlük haklarını dile getirdiğim için benim de hamsterım sayılır tabiki de :D Onunla tanıştıktıktan sonra Elçinlere daha sık gider oldum ama her gittiğimde bi görüşme talep edemiyorum ne yazık ki...Yok uyuyor,yok havasında değil gibi binbir bahaneyle el üstü tutuluyor miniğim.Fakat ben öbür odada ,konuşup gülerken anlatıp söylerken aklım hep diğer odada yani Onda ve minik elleriyle ceviz yemesini seyretme hayalinde... :)) Geçen gün zar zor bi randevu koparınca her anını fotolamak istedim Elçinciğimin yüksek müsadesiyle :) Nasıl sevindi nasıl dört döndü beni görünce :) Gerçi bişeyler ekseninde dönme fıtratlarında var hamsterların ama olsun beni de özlemiş anladım ki ben :P

Demin bi arkadaşım aradığında da ne yapıyorsun diye sordu.Hamizi koyuyorum bloğuma diye cevap verdim.Hamiz de kim diye sorunca açıkladım ve aynı klasik cevabı aldım: "Hmm sıçan yani (!) " Bi de "sana göndereyim bi fare yakalayıp ta Bilgecim çok seviyosan eğer " diye ekledi :P Teessüf ediyorum dostum sana :/ Şükrediyorum ki Hamiz bloğumdan habersiz :/ Bunları okuyamayacak.Okusaydı kırılırdı canımın içi ya ,olmaz ki şık değil yani :(
Neyse ki Tazekahveyle arası pek yok ama benimle arası süper ! :))

İşte arkicanın ellerinde pozdan poza giren Hamiz :)






Burda cevizin kokusunu aldı,elleriyle yakalamaya çalışıyor,ya çok tatlı değil mi gerçekten :))


Amacına ulaştı :) Caviz parçacığını yanaklarının içine depoladı çoktan :)




Biraz mahrem bi foto mu olmuş ne :P Starlık böyle bişey işte Hamizciğim her daim tetikte olmak gerek.Boş bulunup dağıtırsan, fotonu böyle internette dolaşırken bulursun işte.Şeytan kulağına kurşun :D Ayy evlerden ırakk !!

Ya bu akşam seni tekrar göreceğimi düşününce içim içime sığmıyor aslında ! Bi ara ev halkını atlatıp seninle başbaşa kalmalıyım :))Beni çok özledin çünkü sen de malum :)


Hamsterlar hakkında bilgi almak isterseniz buraya tıklayınız dostlar.Bu arada çoluğunuz çocuğunuz ev arkadaşınız eşiniz v.s. hamster beslemek istediğini söylerse "Ne o fare mi ?" demeyiniz please...Bakın Hamiz hatırına en azından biraz daha bi nezaket gözünüzü seveyim :))


Öpüldünüz hepiniz,sevgiler !

17 yorum:

  1. :) İnci sözlükte "caps var" diye link paylaşırlarsa şaşma Bilge :)

    YanıtlaSil
  2. hmm...anladım :) kapak olsun tabiki de;)

    YanıtlaSil
  3. zevk tabi ama sevmem hamsterleri, iggkkk..

    YanıtlaSil
  4. Nalan,

    fare değil de hamster diyebilmeniz de yeterli bizler için ;) Sevgiler canımcım :)

    YanıtlaSil
  5. iyide ben zaten fare demedim ki :) fare yada hamster sevmiyorum her ikisini , tabii şunuda tekrar belirteyim zevkler farklı olabiliyor...

    YanıtlaSil
  6. Nalan,

    :) Canımcım zaten fare demediğin için teşekkür ettim ben de.Çünkü çoğu kişi hamster bile demiyor fare deyip geçiyor anladın mı :D Bu arada ben de dokunamıyorum ama izlemeyi çok seviyorum.Haklısın zevkler farklı olabiliyor,öpücükler canım :)

    YanıtlaSil
  7. AY ÇOK TATLILAR. TAZE KAHVE BU TATLI YARATIK SENİN Mİ ?

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, o evcil farelerden mi?:) çok tırstım:D
    www.LensMarket.Com

    YanıtlaSil
  9. çok sevimli ama ben elleyemem kankim....ıyyyyy

    YanıtlaSil
  10. M.Özkul,

    Yok canım arkadaşımın ben de dokunamıyorum ama seyretmeye bayılıyorum :)Sevgiler canımcım :)

    Deniz,

    Merhaba canım o bi hamster :D Isırmıyor merak etme. :))Sevgiler canım :)

    Tatesal,

    Ya kankim ballandıra ballandıra anlatıyorum da elleyebiliyorum sanacak herkes.Ama ben de elleyemiyorum sadece seyirlik benim işim de :)) Öpüldün kankim :)

    YanıtlaSil
  11. Eskiler fare yine aynı fare renk değiştirmiş hali sadece derlerdi:))

    Ben evde beslemem tabu malum :))
    ama sevimli şey.Yaradılanı sevmek gerek yaradanda ötürü...

    sevgiler....

    YanıtlaSil
  12. Elif,

    Bence de çok sevimli.Ve ben 10 dk. içinde yine Onu sevmeye gideceğim öbür odaya :)) Yaradılanı sevmek ...sonuna kadar kullanmak istediğim sevgi ,Yaradan dan ötürü :) Sevgiler benden Elifcim...

    YanıtlaSil
  13. hem sevimli hem iğrenç yaa

    YanıtlaSil
  14. neval,

    ya kanka tam sana göre bi yorum bu ;) Öpüldün canım :)

    YanıtlaSil
  15. canımmmm ben hamsterları sadece hayvanat bahçesinde görmüştüm:) önlerinden çok oyalanmadan geçmiştim fazla tüylü olmaları kurtarıyor durumu ama bilemiyeceğim:)))
    oğlumun arkadaşında vardı ama sanırım sonsuzluğa yolculuk edenlerden oldu adı süleymandı:))) sıksık ziyaretine gidiyordular arkadaşlarıyla. tabii benim evde beyaz oğlum BADEMle birlikte düşünemiyorum:)))))) elleriyle parmakları tuttuğu kare çok şeker.

    öpüyorum kocaman ama sadece seni:))

    YanıtlaSil
  16. Örgüçantam,

    Ablacıkk ya sen bi görsen yakından çok seversin eminim o aslında.Beyaz dediğin gibi upuzun tüyleri var.Badem geliyo aklıma her seferinde beyaz tüylerinden dolayı :))Evet ceviz yemesi harika orda daha belli bile değil gerçekte yerken izlemesi süper :)) Ben de seni öpüyorumm ablacık kocaman ,Hamizi ben de öpemem canım ıyykk dedikleri gibi :D Sevgiler canımcım :))

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...