29 Mayıs 2011 Pazar

Dekolte rüyalar...


Hayır hayır...Dekolte rüyalar dedim diye kötü şeyler düşünmeyin hemen hakkımda :)

Bizim burda abzürt bi rüya gördüğünde şöyle derler ( ki benim bizzat fazlasıyla işittiğim bi sözdür :)) :

-Ah canım bi tarafın açık kalmış senin gece :)

Neden fazlasıyla işitiyorum peki ben bunu ? Çünkü rüyalarım akıl ve mantıkla bağdaşamıyor bi türlü :) Geneli bi şöhret olmuş ademoğluna takılı vaziyette imkansızlık sınırında dolaşan cinsten rüyalar bunlar. O yüzden olabilir :)

İşte bi kaç örnek :


Ata Demirer bi köy ağasıydı bi rüyamda ; saçlarını buzağı yalamış gibi taramıştı ve büyük beyaz bi gömlek giymişti.Bana teklifler gönderiyordu sürekli .Ama hayır ! Dalgasına çıkma teklifi değildi bunlar :) Niyeti ciddiydi bariz evlenme teklifi anlayacağınız :) Bunu anlattığım Nevalim , Ata ya mı kaldın kankim sen demişti geçenlerde,parantez içinde belirtmiş olayım :)) Bense bambaşka amaçlar peşinde maddiyatını köşe yapmış ama sosyallikte sınıfta kalmış köy ağası Ata yı topluma kazandırma amacıyla yanıp tutuşuyordum rüyamda.Heyhatt ! Biraz mantık adam toplumun tam merkezinde gerçek yaşamda yahu :))

Diğer rüyam da da yine ünlüler : Beyaz, Okan falan sanırım... standupçılara fena sarmışım galiba bilemiyorum :P Neyse bu hoşsohpet arkadaşlarımızla Unkapanında bi ofiste oturup salata yediğimizi gördüm.Üstelik ortadaki büyük bi kaseden hep birlikte.Ne samimi ama :P Espriler havalarda kırk yıllık kankiyiz durumları :) Sabahında şaşkın şaşkın gülüyordum hatırlıyorum da :))

Bi tanesinde cumhurbaşkanımız Gül babamız :)) gelmiş bi açılış için.Ona bişeyleri şikayet derdindeyim.Güleryüzle karşılasaydım diyorum içimden ama suratım düşmüş işte yüzüm gülemiyor bi türlü . Sinirle anlatmaya başlıyorum .Ama dinliyor beni, bozmuyor, nazımla oynuyor cumhur babacık :))

Diğerinde Atamız Atatürkümüz ...valla evet :)) Yaşlılık halindeki bi resmi vardır süeterli hani . O haliyle yemekteyiz bi akşam.Bana gülümseyerek kinayeli bişeyler söylüyor.Ama Onunla da çok iyi kankayız öyle hissediyorum şaşkın rüyacığımda yani :)) Neler mi söylüyor ? Yok onu da anlatıp madara edemicem şu zatımı iyice :P

Başkaa....hatırlamaya çalışıyorum, başka gelmiyor aklıma.Aslında vardır bir sürü saçmadan seçme :)) Aklıma geldikçe yazarım isterseniz ve hepsi için tek seferde cevap vereyim hemen :

- Evet gece üzerim açık kalmış olabilir belki de :))



Öpüldünüz dostlar !

7 yorum:

  1. bende bu tür rüyalar görüyorum.Bazen SENİ de görüyorum,seninle çok güzel vakit geçiyoruz. Hiç bitmesini istemiyorum. Ruyalar da olmazsa ne yaparız bilemiyorum,iyi ki varsın ve iyiki benim en iyi kankamsın.sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. ayol rüyada hep yemekle uğraşıyorsun ne iş ? yoksa diyete felanmı girdin diycem ,zaten salata yemişsin.
    normal insanlar kurtarmıyor hem de hep ünlülerle takılıyorsun,yüzümüze de bakmazsın artık
    nese bigün biz de ünlü oluruz elbet

    YanıtlaSil
  3. Elif,

    Canım sen de benim iyiki kankamsın.Bazen ben de seni görüyorum.Ama hemen sana anlatmıyorum tabi :)Sende iyiki varsın canımcım,öpüyorum seni !

    neval,

    Ya kankam evet ünlülerle yemek olayına sarmışım sahiden.Bilinçaltımda var bi ukte herhalde ama anlayamadım :) Ünlülerle de salata yenir tabi kankam baksana hepsi de fazla kilo derdinde :))Öpüldün canım !

    YanıtlaSil
  4. :))))))))))))))))))
    bizde de aynen öyle derler canım benim :)))
    gecenin şu saatinde beni koparttın :))

    rüya yorumndan anlamam ama rahmetli annem, büyük devlet adamları görmek çok istediğin bir şeyin olmasının habercisi derdi.

    Hadi bakalım hayırlısı olsun inş.Yüreği güzelim.

    YanıtlaSil
  5. Örgüçantam,

    Ya ablacık tabiki sizde de öyle dicekler.Sizin orası bizim orası zaten :))İzmir demek Aydın demek Aydın demek te İzmir demek.Bak beni en iyi sen anladın o zaman bu postta :)Ne kadar çok kıkırdama eşliğinde bu sözü işittiğimi tahmin edebilirsin :))Ay yorumun da inşşş. aynen öyle çıkar be canımcım.Aminn diyorum güzel ablam,öpüldünn !

    YanıtlaSil
  6. dekolte rüya erimi hoşmuş ama bekeldiğimiz gibi değilmiş :)))

    ata nedir ya:))
    beyaz olsa bi nebze :)

    YanıtlaSil
  7. Seyhan,

    Bu rüyalarımı anlatmakla bişeyi çok iyi netleştirdim : eğer Ata gibi biriyle takılsam kimse yakıştırmayacakmış beni Ona :P

    Öpüldün Seyhanım :)

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...