12 Temmuz 2009 Pazar

Kurumuş çiçekleri kitap sayfaları arasından çıkartalım :)




Bu kalbin içinde evlilik yıldönümüm,doğumgünüm,sevgililer günüm kutlama çiçekleri mevcut...Evet bütün şahsıma hediye edilmiş ve bir kaç gün içinde kurumuş çiçekleri bu kalbin içine doldurdum.Tabi saplarından ayırdıktan sonra.
Önce kartondan bir kalp şablonu çıkardım.Üzerine de şeffaf kaplık kağıtlarından önde bolluk kalacak şekilde kapladım.Bolluk bıraktığım kısma da çiçekleri doldurdum.Ön kısma çiçeklerin tülleriyle büyük bir fiyonk yapıp yapıştırdım.Şeffaf kağıdın üzerlerine de deniz kabukları yapıştırdım daha bi güzel görünsün diye...Duvara asmak için kırmızı fiyonkuda takınca bitmiş oldu hatıra çiçekliğim.
Kurumuş çiçekleri kitap sayfaları arasında saklamak out,duvara asmak in diyelimmi ne dersiniz :)Sevgiler herkese...

6 yorum:

  1. bu konu hakkında yorum yapmak 3. bir şahsa düşmez belki hayat senin hayatın ve bu çok önemli bir karar ama bence en iyisini yapmışsın. sonradan pişmanlık duyucagına buna alışmak en iyisi. allah benim yaşadıgımı kimseye yaşatmasın ama yurt dışından aldıgım teklif sırasında annem benimde hastaydı. teklifi kabul edemedim bende korktum anneme bir şey olursa yetişemessem yanında olamassam diye 3 yıl gelemiycektim türkiyeye. iyki gitmemişim hiç pişman degilim. acı ama gercek eger kendimi düşünüp gitseydim annemin cenazesine bile gelemiycekti.

    YanıtlaSil
  2. Örece yazdığın yorum beni daha bi emin kıldırdı kararımda.Ne kadar rahatladım anlatamam.Seni de çok iyi anlıyorum arkadaşım ve başın sağolsun diyorum.Ben de doğru bi karar verdiğime inanıyorum.Allah her zaman yanımızda,fırsatları da sınavları da önümüze koyan O.Samimi ilgin ve yorumun için tekrar tekrar teşekkürler canım...

    YanıtlaSil
  3. çokda iyi etmişsiniz çokgüzel görünüyor canım sevgilerle

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Aylizcim beğenmene sevindim.Sevgiler benden :)

    YanıtlaSil
  5. Valla güzel olmuş tatlım, yalnız örece neden öyle yazmış yazını okudum ama anlamadım ben birşey konuyla ilgili birşey yoktu da yazında.

    YanıtlaSil
  6. Bunalıma girdim bir iki gün tatlım sebebini açıkladım aslında "karar" başlıklı yazımda...Kararımı verince rahatladım yani.Öptm,sevgiler:)

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...