17 Haziran 2014 Salı

Sinema sinema...

Biraz da film olayları diyecek olursak...

Bakalım neler izlemişiz neler ? :)

 Dünya sadece metal atıklardan mütevellit bir çöplük olarak kaderine terk edilmiş vaziyettedir. Ve esas oğlanımız Wall-e ismindeki çöp toplayıcı robotumuz bu koca ıssız kasabada yalnızlık içinde hayatını devam ettirmektedir. Ama yalnızlık da canına tak etmiş ve eski Amerikan filmlerine sarmıştır. Neyse gün gelir duaları kabul olur ve uzak diyarlardan bir diğer robotun  gelişiyle olaylar atak yapar.Uzay çağının sonrasında insanlığın  akıbetine dair hayali bir atıf yapan film hem eğlenceli hem de irdeleyici diyeceğim." Dünyamıza sahip çıkalım kardeşim !" gibilerden süblimal bir mesajı var çünkü :) İmdb : 8.5 Animasyon sevenler için tavsiyedir :)
Sıkı bir Jack Nıcholson hayranı olduğumu bilmeyen var mı ? Bence kalmasın :) Guguk Kuşu'ndan beri baba starımdır kendisi.O hiç ölmesin diyeceğim de, var mı öyle üç kuruşa beş köfte ? Vakti gelince ölüp gidecek amcacım inanılır gibi değil :) Ya neyse abartmayalım :) Bu film de Morgan Freeman'la güzel bir sevgi pötürcüğü olarak gördüm yine kendisini. Sosyal mesajlı bir film. Yani esasen şunu demek istiyor abiler : Hayat kısa, ne yapacaksan yap ama sevgiye vefaya çok önem ver, çünkü onlar kolay bulunur şeyler değil...felam... Bu filmin içinde kahveyle ilgili sürpriz bir final var ki çok güldüm ona :)) İmdb 8.3 canlar. Kaçırmayın bunu da ;)

Ah Çağan Irmak...
Canım Çağan Irmak...
Heyy Çağan Irmak ! 
Sen de ölmeee ! 
Bu filmi izleyin ! Nokta !
Bu filmi gençlere ya da (varsa çevrenizde) kendinden başka kimseyi düşünmeyen kibir abidelerine izlettirin. Yapın bunu. Para teklif edin. Çamaşırlarını yıkamayı teklif edin...
Yeter ki izlettirin... 
İzledikten sonra bu hararetli tavsiyemin nedenini anlayacaksınız ;) İmdb filan söylemiyorum bile ;)


Ve yine duruma bakıp ne görüyoruz ?  :

Saçımı sizler için süpürge etmiş, enn ama enn nadide filmleri seçmiş miyim ?

Yapmış mıyım ?

Evet, tabiki de ! :)

O halde diğer film tavsiyelerinde görüşmek üzere ;)

Sevgiler herkese ! :)

4 yorum:

  1. ilki hariç (onu ilk boşluğumda izleyeceğim severim ben animasyonları:)) alırım elime de işimi off değmesinler keyfime :)))))))) diğer ikisini seyrettim çok güzeldi hatta 2. yi iki kez izledim,her iki aktör de süper.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacım wall e' yi sakin kafayla izle ve elinde iş filan olmasın. diğer türlü tadı çıkmaz :)) Bu sefer pek hizmet edememiş oldum sana o zaman, üçte ikisi izlenmiş zira :)) telafi ederiz sonra artıkın , öpüldün :))

      Sil
  2. Wall- e yi seyrederken çok sıkılmıştım :( Bucket List sevdiğim filmlerden biri.Tamam mıyız'ı öneriniz üzerine listeme aldım.Paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. "Tamam mıyız" ı seveceksin :) Ben teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...