1 Haziran 2014 Pazar

Pazartesi sendromu da neymiş ?

Sahi nedir o ? Yok öyle bir şey tabiki :) 

Epeydir yeni hafta totemleri yapmadığımızı fark ettim dostlar !

Yani bu "totem" olayının bize empoze edilen hali tamamen zoptrik bir uydurmadır ama bizim bu felsefenin peşine düşme gayemiz tamamen başkadır.İnançlarımızın öğretileri gereğince pozitif düşünme yetisini geliştirip akıbetin hayr olmasını talep etme sevdasındayız biz.Yoksa hiç bir şeyin bizim dillendirişimizle değiştirilebilir olduğu iddiasında değiliz. Çünkü kainattaki tüm düzenleme atraksiyonu alemin mühendisi Rabbimize ait malumunuz. Ama duamızı yaparız... Sonuna kadar yaparız, bıkmadan usanmadan da başa sararız ! Bizim totem de böyle işte, on numara beş yıldız valla ! Güzel düşün güzel yaşa ve güzel şeyler başına gelsin zincirleme olaylar tamlaması gibi anladınız mı dostlar ? Neyse açıklamalar kısmından sonra bu haftanın totemini yapalım o halde hep birlikte...

Tüm bekleyişlerin son bulduğu, sıkıntıların kederlerin uçup gittiği, anlaşılmadığımız kısımların ay gibi ortaya çıkıp netleşmesiyle anlaşıldığımız, üzdüklerimizi sevindirdiğimiz, sevindirdiklerimizi de coşturduğumuz bomba bi hafta olsun hepimize ! :)) "Ya şu şöyle olursa onu nasıl yaparım ki ??" diye düşünüp durduğumuz tüm abudik gubudik dertler birer birer ahenkle çözülüversin... Sonra da Mevla'ya dönüp bir teşekkür gülüşü çakalım hep birlikte ;)

Aminler aminle aminlerr !

Bakın bakın bi de konu şarkısına !

Bugün arkadaşımın arabasında keşfettim bu şarkıyı :) Ferhat Göçer'le pek anlaşamayız ama dualı nidalı muhabbetli güzel bi şarkı bu ! :) 

Ya sizce ?



On numara haftalar olsun ! :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sen de yaz bişeyler...