8 Mayıs 2014 Perşembe

www.bilgecakir.com

Merhaba Dostlar , 
Yıllar önce sadece günlük niyetine yazmaya başladığım blog yolculuğunda uzun süredir sizlerleyim...Ben ıvır zıvır işleri yazma niyetiyle başlamıştım ama, blog dünyası bana hep içimde taşıdığım inci değerindeki uktemin de ete kemiğe bürünmüş halini sundu zaman içinde...Yazma aşkım , bloğum sayesinde yeniden can buldu yıllar sonra.


Diğer yandan çevremde beni düşünüp iyiliğimi isteyen insanların "aman o kadar özelini açma,kimseye güven yok bu devirde" söylemleriyle beni izole etmeye çalıştıkları blog dünyasının (varsa da)çirkin yüzüyle hiç karşılaşmadım elhamdülillah. Bu konuda bazen tatsız örnekleri okuyoruz ve üzülüyoruz tabi. Dolayısıyla gerçek hayattaki diyaloglarım nasıl ise, blog dünyasındaki varlığımla da bunun  arkasında durmaya çalıştım çoğu zaman.Sanalda başka gerçekte başka türlü olmayı kanıksayamadım ve orta karar bir samimiyette, değişmez çizgide devam etmeyi tercih ettim.

Ve sonra biliyorsunuz şu hikayeler girdi gündeme... İlgiyle okuyup takdir eden herkese tekrardan teşekkürler. Yazdıklarım konusunda çevreden uygulanan sürekli bir itici güç etkisindeyim açıkçası.Öyleki; eğer yazmazsam, içimdekileri beyaz sayfalarda görmeyi arzulayan güruhun ahı tutar herhalde diye düşünmeye başladım artık :)

Tüm bunlar zaman içinde daha da olgunlaştıkça yeni bir web site açmak kaçınılmaz hale geldi. Bir nevi yazdığım hikayelerin, olası yazacaklarımın, kısaca kalemimin kartviziti işlevini gören bir web site. Tamamen doğunun köy okulları gibi imece usul açılmış bir web site o :) Yapımı aşamasında hep birilerinin emeği oldu. Domainini dahi benim satın almama izin vermediler açıkçası :) Bunun için de herkese çok teşekkürler :)

Hayatıma mutluluk , renk, huzur, kolaylık  katan tüm dostlara arkadaşlara canlara ... 
Ve hatta girecek olanlarına da şimdiden...

Çok teşekkürler :)

Siz değerli blogcanlarıma web sitemi tanıtmak istedim bu akşam canlar :) Ve dualarınızı isteyeyim dedim...

Linki tıklayıp bi bakın bakalım dostlar ;)

http://www.bilgecakir.com/

Görüşmek üzere ...!

5 yorum:

  1. Nihayet beklenen an geldi demek ki :)) Hayırlı olsun :))
    da, bundan sonra orada mı yazacaksınız hep, blog olmayacak mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Osman çok teşekkürler :) Gündelik yazılar bloğumda aynen devam edecek ama hikayelerimin tek başına yer aldığı bir web sitesi gerekliydi..İlerde belki bu web siteyi daha etkin kullanmaya başlayabilirim ama şimdilik sanal alemde bi kartvizit mahiyetinde varlığını sürdürmekte... Değişiklikler yine Tazekahve ' den duyurulur zaten merak etme :)

      Sil
  2. kalemi onu sevdi,o kalemini...
    Vee bizde Bilgeyi çok sevdik var mı ötesi:)))
    Canım benim hayırlı uğurlu olsun orada biriksin biriksin kitap sayfalarına dökülsün inş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacım her şey reaksiyonlardan ve tepkilerden mütevellit :)) Ben de sizleri çok sevdim. Blog hayatımın başından beri beni hiç yalnız bırakmadın. Hani bi gün o kitap çıkarsa adresine postalayacağım ilk insanlardan biri de sensin :) Her şey için çok sağol ve iyi ki varsın gerçekten :)

      Sil

Sen de yaz bişeyler...