3 Eylül 2013 Salı

Gökhan Bey'in Kahvesi :)

Değerli blogcumuz  Gökhan Bey Neokur.com dan bloğumuza ulaşan bir başka fanımız olur :)

O, tam bir kitap kurdu ! Ve Didim'den katılır Tazekahve kervanına :) Ve hemen yamacımızda  olur Didim bu arada...

Bizim şu kıymetli kahve şeysi  için fotosunu gönderdiğinde kahvesini sütlü seven bir  profil çiziliverdi gözümüzün önünde :)

Gerçi sigara içmese biz Gökhan beyi daha bir sevecen bulabilirdik ama ... ciğerleri ve biz kahve severler olarak dumansız  günlere kavuşsun diye dua edebiliriz hep birlikte  bu kitap kurdumuz için değil mi ? Edebiliriz... çünkü Tazekahve yeşilaycıdır bunu herkes bilir :)

Bakalım şimdi  Gökhan Bey  denize sıfır bir coğrafyada ve  kitabının son sayfasını okuduğu bir gece yarısı   kahvesini içerken neler düşünmüş ... :)



Dün kitabım ve ben son kez terastaki okuma köşemizde bir araya geldik, dalga sesleri arasında fonda çalan “wake me up when september ends” şarkısı eşliğinde güzel bir zaman dilimi geçirdikten sonra...

Kitaplarımla geçirilen her saniye benim için kıymetli, bu yüzden de bir kitabı bitirdiğimde içime oturan hüznü ancak diğer bir kitabımı elime aldığımda unutuyorum. Galiba kitaplarımı yine kitaplarımla aldatıyorum.... 


Gökhan/ 02.09.2013/ Aydın-Didim 





Çok teşekkür ediyoruz kendisine ve kitap/kahve kombinasyonundan mütevellid aşkı hiç bitmesin diliyoruz :)

Aa bu arada yeni bi kahve şeysi uygulaması başlattık ! 
O da şudur ki:  foto gönderen takipçilerimize şarkı hediye eder olduk . Prodüksiyonu biraz sıkıştırıp finans sancısı yaşadık ama kimin umrunda ! Siz değerli takipçiler için can fedaa değil midirrr ? Yok... can çok şey  ama şarkılar fedadır hani :))

Gökhan Bey'in şarkısı da  Karmate efendilerden gelsin o zaman , Nayino denilsin ;)

Bakın bedava şarkılar filan ohoo su çok güzell burda hadi siz de gelinn ! Hemen çekin şu kahve fotonuzu ve mail atın yandaki mail şeysine hadii  :)

Sevgiler hep hepp herkesleree ! :)


11 yorum:

  1. geliyom gidiyom elim boş ambiyans bekliyom ambiyans:)))))))))))))

    oyy nayidooo çok güzelmiş.

    kahveler sonraya ama illaki gelecek şimdilik kocaman öpücük bıraktım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablam sen nasıl bi ambiyanss bekliyon haber ver bana yeter anında ayarlarım ben sanaa :))
      nayinoo güzel olmaz mı balım harikaa! :)

      Sil
  2. Gökhan bey gibi bir kitap kurdu ve kahve severi tanımak güzeldi. Hoş resimde o malum paket olmayaydı daha da güzel olurdu :)Kendisine dumansız ve bol okumalı kahveli günler diliyorum, ayrıca size de çok teşekkür ediyorum bu emekleriniz için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte bu kahve şeysimizin amacı da biraz buydu :) Kahve sever kitap kurtlarını tanımak ve mutlu olmak :) Biz fazlasıyla oluyoruz neyse ki ;) Paket konusunda ufaktan bi dokundurma yaptık zaten kayda almıştır bence kendisi ;)
      Ben teşekkür ederim ki güzel yorumlarınız için , sevgiler :)

      Sil
  3. Tanışalı daha bir ay olmadan ortak yönleri ve cana yakınlığıyla kısa sürede kuvvetli bir baı kurduğum insanın blogunda bana da yer vermesi beni ziyadesi ile mesut etti. Galıba az önce 1980'lerden kalma dil ile konuştum...:) bunu mazur görün cünkü yazarken kendimi yirmi yıl geriden gelen bir ihtiyar delikanlı gibi bir dil kullanmak daima hoşuma gider...:) tekraran kahve sever, kitap aşığı dostuma cok tesekkur ederim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 80 ler yada 90 lar hiç farketmez ki Gökhan bey , biz kahve diliyle anlarız her şeyi o lisan yeter bize malum :) 20 li yaşlarda ihtiyar delikanlı gibi hissettiğinizi de öğrendik bu arada :) Biz çok teşekkür ederiz kahvenizle kitabınızla konuğumuz olduğunuz için efendim ;))

      Sil
  4. Bilgecik gel haftasonu kahvesini içelim:)) hangi kareyi uygun görürsen alabilirsin.
    kocaman öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koptumm geliyorum ablacım , bi sonraki kaydın konusu sensin ;) Öpüldün :)

      Sil
  5. Kahve kokulari geldi yine burnumaa.;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşegülümm canımcım hani senin kahveler nerdee ? Bak peşinden koşturtma çokk fiyakalı bi kahve atraksiyonu bekliyorum senden ;)) Keyif kahveni çek gönder balım bekletme :))

      Sil
    2. çok fiyakalıı..!!
      korkutma benii.:))
      ben çok sade içerim kahvelerimi..;:)
      gelicek kuzumm kahve resmii anncaa işte..
      iki çocukk okul hazırlık vs. zamandan yana kıtlık çekiyorum bu ara.:)
      öperimmm..

      Sil

Sen de yaz bişeyler...