27 Mart 2011 Pazar

Sevdik gitti mimi :)


Hem "mimi severimm" hem de " bu mim de sevdiklerimi yazacağım ! " anlamına gelir bu başlık :) Sevgili kanka Siyah Süt yollamış bu mimi. Bloğumuzun bloke halleriyle fitile dönüp "sakinim sakinim !" terennümleri okurken ben , ve yine de bişeyler çizittirmeliyim mahkemece kapatılan sayfacığıma diye kıvranırken kankamda yakalayıverdim şahsıma gönderilen mimi :) İsabet isabet diye atladım üzerine nerdeyse.Kendi haleti ruhiyeme kalsa günlerce beklerdim gaza gelip bi post girebilmek için zira.Bu blog yasağı abukluğu yüzünden tabi :)

Kankiler ben çizittiriyorum bişeyler siz uğraşın didinin zor olsa da esirgemeyin yorumlarınızı bi haftamı alsa da uğraşıp didinip karşılık vericem ben de onlara :D


Geçelim şimdi sorulara, durun ben ahu dudulu milk shake imden alayım bi yudum önce :)O da ne? Şimdi uydurdum iki dakkada :P Ay ben de her anket cevaplarken şu star edasına kaptırıyorum tövbeee :))


1)En çok sevdiğiniz yemek ?


Kıymalı pide - Nazilli yada Karacasulu pideci abiler yapıcak ama :))


2)En sevdiğiniz telefon markası ?


E72 valla,hem de beyaz :) Siyah süt cüğüm de aynı cevabı vermiş. Ben şu an alamayacağım için hiç imal edilmemiş gibi düşünmeye çalışıyorum :P


3)Eğer yurtdışına çıkmak isteseydiniz nereye gitmek isterdiniz ?


Tabiki Venedik,bütün cihan alem bilir bunu :) Evler arasında kano aktivitesini icra, varoluşumun kutsal amaçlarından biri :)


4)Bu dünyada en çok derdinizi dinleyen sizinle konuşan bi kaç isim sayar mısınız ?


Yani var tabi bi kaç kişi.İsim saymayayım onlar kendilerini bilirler ve hatta bu bloğu da takip ederler :) "Ahaa Bilge 4. soruda ismimi yazmamış ama benden bahsediyor" da derler :) Öpücüklerimi kabul etsinler :)


Son postları bitirişime benzer bi finish yapayım yine : Allahımm bloglarımızı eski hallerine döndür.postlar,yorumlarr gırla gitsin ortalıklarda yine ,şaşırıp kalalım hangisine bakacağımıza,kibar kibar tanışma ziyaretlerimiz olsun yine , "bloğun çok güzelmiş canım" lar , "ellerine sağlık şekercim"ler ,"ben de beklerim"ler havalarda uçuşsunnn ...İstiyoruzz istiyoruzz kötü bişey değill ! ne olur sen kabul et Allahımmm ! Aminn !


Sevgiler dostlar !

14 yorum:

  1. Esselamu aleykum,

    Ecmaiin diyorum en içteninden kardeşim,
    (tabi yorum yazıyorum ama gönderebilir miyim meçhul :r )

    Keyifli bi mim olmuş, sana da yakışır sevdim :)

    Son mesajına tamamen duygusal sebeplerden ötürü cevap veremedim, kalp kalbe karşı kardeşim :))

    Öperim

    YanıtlaSil
  2. amin amin canım bekliyoruz sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. amin amin canım cevapladığın için saol..şimdi bloga girme fırsatı buldum dışarı çıkıcaz bizimkler kızıyo hadi gellll nerde kaldın diye ben kaçar öpüldün :)

    YanıtlaSil
  4. Derkenar,

    Aleyküm selam tatlım.Teşekkürler ettim güzel sözlerine.Bak yorumun da geldi demek ki denemek lazım herşeye rağmen :) Kuşum ben o gün sana erişebildim o mesajla ya o bana yetti.Öpücüklerim yağmur olsun kuzu :))

    Selinka,

    sabrın sonu selamet be şekercim :)

    Öznur,

    Canımcım yemek olayında iddiam olmaz da takip ederim yalnız.Keyifli bi etkinlik olucak inş. Öpüyorum,sevgiler :)

    Siyah süt,

    Rica ettim tatlım seve seve cevapladım.Arkilerine de selam benden :) Öpüyorum sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Amin;)

    kahveler içilmiş mimler hazırlanmış ahh bloglara erişememk ne zormuş ya hu..

    sanırım artık tamaen girebiliyoruzz..
    yaşasın :D
    bana da beklerim :))))

    YanıtlaSil
  6. Seyhan,

    Kuşumm sen ne zamandır bu blogta yok yazılıyosun biliyomusun ? Hiçbişey olmamış gibi davranmamı beklemiyodun herhalde;)Artık eskiye dönmeye başladığımıza göre her potumda seni burda görmemi sağlarsan kanaat notunu yükseltme şansın olduğunu hatırlatayım canım :) Çook özledim ben seni kısaca :))) Zıplıyorumm bakiim neler yazmışsın :))

    YanıtlaSil
  7. Canım benim kırk haramilerin açıl susam açılınına döndü bizim bloglar ama arada bizim şifrelerimi karıştırıyor bilmem her seferinde açılmıyabiliyor bekle kapıda dur :(

    şimdi açık bunuca yine hemen bir dolaşayım istedim.
    Dua harika.
    Amn amiiinnn amiiiiiinnnnn
    Lütfennn kabul olsun rabbim.

    YanıtlaSil
  8. Örgüçantam,

    Ya tam da öyle oldu ablacık,dualar ede ede yorum yap kısmına tıklıyorum çoğu zaman :)Ama artık gerçekten bitiyo sanırım bu işkence.Bugün daha bi pozitif gördüm bloger kankileri :) Öpüyorum,sevgiler !

    YanıtlaSil
  9. biz girebiliyoruz bloglara . e72 ne kavuşasın tez zamanda .yakınlarda yıldönümü felan yokmu evrene ,pardon birilerine çağrı yapsan ?
    akşam aşkam o pideden istettin canımızı sağolasın :)

    YanıtlaSil
  10. neval,

    yok kuşum doğumgünü taa kasım larda ama iyi hatırlattın çalışmalara başlarsak anca denk gelir :D yavv kıymalı pide en tok zamanlarımda canım ister benim ne diyosun :) sevgiler kanka :))

    YanıtlaSil
  11. keyifli mim olmuş.ben pek mim sevmiyorum ama okuması güzel.

    YanıtlaSil
  12. Sepil,

    teşekkürler canım ben de tam tersi valla,öpüyorum sevgiler
    :))

    YanıtlaSil
  13. Ne güzel samimi cevaplar bunlar kankim,sen nasıl güzel bir insansın....tüm dilek ve dualarının kabul olması dileğiyle....annem umrede dua etmiş gerisi rabbime kalmış inşallah ....amin.....

    YanıtlaSil
  14. Tatesal,

    O annenin ben ellerinden öperim canım,zaten hiç tanışmadan çok sevdim anneni.Melekimsi bi hali var teyzemin :) Çok teşekkür ettiğimi ve ellerinden öptüğümü söyle inş. Gün gelir de bir araya gelir miyiz kankim be :))Öpüyorum canımcım sevgiler :)

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...