16 Mart 2011 Çarşamba

Enteresan teşekkürlerim :)


İnsan ... şükran içinde olmalı daima yaşadığı atmosfere :)

Biraz tuhaf ama Adam Sandler ı ilk sıraya koydum.Evet Mr. Sandler mi diyeceğiz şimdi :P Sana teşekkür ediyorum.Sebebini biliyorsun tabiki de : o filmi çevirdin ve izlememi sağladın."50 ilk öpücük "Hafıza kaybına uğramışcasına :) defalarca ard arda izlediğim hani :)

Film demişken Jım Carrey ...tabiki seni es geçmem deli misin ! Maskenin ardındaki harika yaratık :)"Bay Evet" filmiyle hayatıma ne çok şey kattın tahmin bile edemezsin :)

Ve 4-5 yaşlarında inatçı bi ufaklıkken ben...Nazilli sokaklarında annemleri atlatıp sokaklarda dağıtmaya çıkmışken...ve de o kaybolduğumu anlayıverdiğim şaşkaloz halimle öylece kalakalmışken elimden tutan yaşlı amca.Kim olduğunu bilmiyorum da öğrenmek kısmet olmadı o an ki şuurumla malum :) Sana da çok teşekkür ediyorum ailemi arayıp bulup teslim ettiğin için.Bi yerlerde dilendiriliyor olabilirdim şu bünyeyle belki de sen olmasaydın be amcacık :P


Yalın !
Ablacım gel ! Teşekkürün var al git :P
Şu harika şarkıyı bestelemişsin dinliyorum deminden beri,ellerine sağlık gözüm be :))

İlkokul öğretmenim de var tabi.İşte bu teşekkür gerçekten enteresan :D Öğretmenim benim ilkokul 5. sınıfa kadar sallanan dişlerimi sen çektin biliyosun değil mi.Beni her kucağına alışında işte başlıyoruz derdim ben ve iki dakika kolunu sıkışımm...gözümü kapayışım...dişim avucunda pıt diye :) İkimiz de rahatlamış tatlı tatlı birbirimize bakışımız hala aklımda canımın içi :) Var mıdır sen gibi öğretmen babasın sen baba :) He name is : Salih Aşçı. Teşekkürler öğretmenim ...


Öğretmen demişken , Lisedeki edebiyat öğretmenim ...sizin kadar kendimi özel hissettiren insan evladı bi elin parmaklarını geçmez.Yazmaya başlayınca , asıl o zaman teşekkür edeceğim size.Adı Hüseyin Kuruüzüm olan gizli kahraman :)İnanıyoruz ya bişeylere Don Kişot falan değiliz değil mi biz ? Eminsiniz yani ? Teşekkürler var olduğunuz için hayatımda :)Hala "siz"li ifadelerim de enteresan bu arada :)


Elif Şafak ...
Sana da ne kadar teşekkür etsem azdır."Aşk" ı yazdın da yetmezmiş gibi pembe kapağa bastırdın.Her şeyi mi düşünmek zorundasın benim için :) Harikasın teşekkürler !


İki teşekkür ardı sıra gelecek şimdi : yine ben 5-6 yaşlarımda...ne vukuatlı yıllarmış :P Büyük abicik üniversiteden mezun olmuş gelmiş evimiz şenlenmiş.Nasıl elime geçirdiysem geçirmişim okul yıllığını ...ah o ellerr ! O sayfalara kaplumbağalar, çiçekler, böcekler hayal gücüm nereye kadar uzandıysa artık çizip doldurmuşum hem de tükenmez kalemle :/ Büyük abi odasında en sert bakışıyla bana bunun hesabını sorarken küçük abicik "çok küçük abi bırak boşver " deyip elinden almış , bi derin nefes almamı sağlamıştı ki hala dün gibi aklımda...Teşekkürler küçük abi bu jest için ve teşekkürler büyük abi beni öldürmediğin için :D


Ve kardeş de demişken...Ailenin becerikli hatunu hani gerçek anlamda becerikli ,tüm sorunlarımızı göğüsleyen kahraman kadın ablacık !Aile içinde olabildiğince ilgiyi vakumlayıp şahsımda biriktirdiğim , hak etmediğim popülaritemle ortalıkta dolaşırken benden hala nefret etmediğin için teşekkürler şeker ablam ! İçin rahatlayacaksa ... çekilmez olduğumu biliyorum bilmezmiyim beaa :))


Lost taki Sawyer ! Teşekkürler doğduğun için :P


Eşim....Teşekkür ederim sana ki çook uzun yıllar boyunca C vitamini alışımı tesadüfe bırakmadın.Ellerinle soyduğun portakalı yedirmek için en sert yöntemleri denedin :D Şu an ayrıyız ama biliyorsun ki ben seninim ve Sawyer hikaye :)


Uzaktan kumandayı icat eden adam...Benim teşekkürümü de diğer aldıklarının bi kenarına sıkıştırıver olur mu :) Yattığın yerler cennet olsun muhteşem insan. Garfıeld oluşumu bu kadar mı ifşa eder bu teşekkür :P


Her halime hasta olan,egomu devasa boyutlara dayayıp beni enaniyetle cebelleştiren kadim dostum Dilek !Ölümüne kankayızz kızmmm ! :D Varsın birsin ve hep yanımdasın teşekkürler Baba Dağı arkasındaki güzel !

Beni blog olayına girmeye ikna eden direktörcüm... Sen de mübarek hatunsun,hayatımda kalasın daima please !

Vee kutup yıldızım ... Hani bigün fotokopi makinasında çift taraflı kimlik fotokopisi çekmeyi becerememiştim de ...gururumdan kimseden de yardım istemiyorken ben hani...Bitivermiştin kırmızı pelerininle orda yanıbaşımda :P İki dakikada halletmiştin kimseciklere duyurmadan.İşte o zaman parlamaya başladın sen kutupçum :))


Kendim...Beni eğlendiriyorsun harbiden :) Yıllardır bekliyorum yaşlanmıyorsun. Bunalımlara girip çıkıyorsun ama eğlenmeyi de hiç ihmal etmiyorsun.Bu gece olduğu gibi.Kutsal vazifeymişcesine eğleniyorsun.Hani diğer kutsal vazifelerde de bu denli aktif olmanı beklerim esasen :) Yine de teşekkür ediyorum kendime :)


Aaa bize yok mu
diyen blogger böğürtlenleri ! Evet sizler :) Kralına layıksınız siz teşekkürün kralına ! Hepinizi evime doldurup misafircilik oynama fantazim ne sık hayat buluyor şu kalbimde bilseniz :) E bunu yapıyorum da bi anlamda değil mi ama :D


Boynumun borcuydu bu teşekkürler çoğunu hallettim ... Vardır bi milyar kadar tabi :) Siz de edin teşekkürlerinizi kankalar faydalıdır diyorum size insan bünyesi için :D
Mim yapalım mı bunu ! Yok boşverin ama ihmal etmeyin teşekkürlerinizi bi zahmet :)

Sevgiler dostlar !

10 yorum:

  1. Neler neler yazılmış :) Durduk düşündük hazmettik.. Vardır teşekküre değecek birçok insan hayatımızda, kıymetlendirmeli.. :)

    Teşekkürler kardeşim, varlığına..

    YanıtlaSil
  2. ne kadar güzel bir paylaşım olmuş..blogunda böyle şeyleri görünce çok mutlu oluyorum okuyarak..kendince farklılık yaratıyosun..ellerine sağlık..en çokta okul yıllığına güldüm ama seni yaramaz seni :DD

    YanıtlaSil
  3. Kadın sen ne manyaksın ya .)
    Ölüyorum yazdıklarına ahah başlık ayrı komedi yazdıkların ayrı tşklerim sonsuz varlığına kuzum seviyorum kanka seni bilirsin her daim...

    YanıtlaSil
  4. Dekenar,

    Sen de önemli bi teşekkürü hak ediyosun dostum yorunmlarınla her zaman yanımda olduğun için.Seni çok sevdiğimi biliyosundur herhalde.Ahtım var bigün tanışıcam seninle:) Ben de varoluşuna teşekkür ediyorum ,sevgiler :)

    Siyah süt,

    Bazen istiyorum mizah yönüm azıcık daha az olsaydı da tutarlı mantıklı bi kadın olsaydım diye ama üretim bu şekilde icra edilmiş :D Yapacak bişey yok.Sağolasın canımcım :) Yıllık olayı mı ? Büyük abim çok serttir var yaa o gün hayatım film şeridi misali akmıştı gözümüm önünden :D


    Direktörcüm,

    Kankacım genler diyelim :D Benziyoruz senle birbirimize malum o yüzden seviyosundur kuzu :) Yukarıda da dediğim gibi her daim ol yanımda inş. Sevgiler kanka :))

    YanıtlaSil
  5. Bilgecim ben de çok teşekkür ederim 7 yıldır arkadaşım olduğundan beri ve olmaya devam ettiğinden beri.Seninle her konuşmamda yeniden tazelendiğim için teşekkür ederim ayrıca.Seni çook seviyorum , diğer sevenlerinden daha fazlaa !!

    YanıtlaSil
  6. kutup yıldızı19 Mart 2011 10:08

    yakamoz

    Ay,
    gökyüzünden yeryüzüne iner her gece.
    beyaz ışıklarla dokunmuş eteğini,
    toplar avuçlarının içinde
    ve yürür Boğaz’ ın sularında sessizce.
    Ah cahiller!
    Bilmezler!
    Bilmezler de yakamoz derler,
    ayın sular üzerinde bıraktığı ayak izlerine…

    Ben her zaman aynı yerdeyim ve her zaman yanındayım.sevgiyle kal yakamoz...

    YanıtlaSil
  7. Kahve Molası,

    Canımcım daha nice 7 senelere diyorum ben de.Konuşurken aldığımız enerji karşılıklı arkadaşım.Herkesten fazla sevdiğini ısrarla belirtirsin her seferinde de :D Doğru mu acaba ;)

    YanıtlaSil
  8. Kutup yıldızı,

    Emin olduğum nadir değişmezlerden birisin.Bu yüzden de en karmaşık hallerime şahit olansın belki.En çok üzdüğüm hatta :/ Senden başka bi dostum bilemez bu hallerimi senden başkası giremez çünkü bu kadar içeri.Sevgiler Kutupçum....

    YanıtlaSil
  9. offfff offf bayıldımmmmm yazına:))
    iki kez okudum canım yaaa nasıl güzel aktarmışsın duygularını
    Sinema maceranızı okudum dur bakayım bir neler yazmış diye(iki gündür giremedim bloga )
    baktım,okudum ve çok beğendimmm
    Bende sana teşekkür edeyim sanalda olsa bir gönül kapısı açtığın için öptüm kocaman ...

    YanıtlaSil
  10. Örgüçantam,

    Sağolasın canımcım ayrıca sana da teşekkür ederim ki Bademle soba başı sefanızı fotolamıştın da içim ısınmıştı orda hissetmiştim kendimi :) Belirtmiş olayım şekercim.Şu blog olayları bi düzene otursa da biz de rahatlasak artık,daha çok teşekkürler etsek pek bi hoş olacak :)Öptüm ben de sevgiler ablacım :))

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...