4 Ocak 2010 Pazartesi

Pelin de kahvaltı :)

Pazar günü ben yine Nazilli ye zıpladım dostlar.Nazilli deki arkadaş grubumdan sevgili arkadaşım Pelin'e çok önceden kahvaltı sözümüz vardı.Bu pazar gidip hatunu ziyaret edelim dedik.Pelin, özel bir firmanın mali müşavirliğini yapar, ama gönlü o kadar insan sevgisiyle doludur ki bulunmaz bir tevazu hakimdir ruhuna.Hayranım vesselam bu kadına ...



Kahvaltı sofrasının kurulması tamamlanmadan dayanamadı bi kare aldı araştırmacı yazar tazekahve :)) Fakat sofradan da güzel olan şeyi yani; üzerinde uçuşan sohpet lakırdılarını,cana yakın hitapları,neşeyi,zarif esprileri görüntüleyemedi bu diji, yetersiz kaldı teknoloji :))

Tazekahveyi bilmem ama bu hatunların hepsi pırlanta kalpli şeyler.Ne zaman Nazilli ye gitsem bi kaç tanesini görmek iyi geliyor bana.Hepsine hayranım aslında :)Pelinn ,Melikee,Sedaa,Fatmaa size söyledim şekerler !


Pembiş kazaklı hatun bebişleriyle birlikte Pelin ...Teşekkürler misavirperver arkadaşım ! Hem evsahipliğin hem de bana sunduğun arkadaşlığın için teşekkürler :)
2010 a gezerek tozarak başladım ya dostlar böyle devam eder inş. Bi arkadaşımın latifesinde belirttiği gibi bu günlerde bloğum "Bilge'nin seyir defteri" halini aldı :)))
Yakında yaptığım ufak tefek cicilerle renklendiricem postları şekerler izlemeye devam !
Çooook sever insan hastası tazekahve sizi ve öpücüklerle gönderir evlerinize,köşelerinize ! :))

11 yorum:

  1. Bilgecimm ben de kahvaltıya bekliyorum en kısa zamanda.Derslerinin ve davetlerinin arasına sıkıştır şekerim Denzili kankanı da ! Arkadaşlarına da selamlar bi kısmıyla tanışmıştım ben de malum.Sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  2. Diloşumm gelmemmi sana en kısa zamanda gelicem aşkım,not alıyorum programa eklendinn vay bee ne havalıyım ama :DD Öptüm canımın içi !

    YanıtlaSil
  3. Sağol Çelebim, neler yapıyosun dur bi bakam bloğuna :))

    YanıtlaSil
  4. ne kadar guzel, cok kiskandim sizi! :) boyle gurbet ellerde olunca insan 'keske ben de arkadaslarimla gorusebilsem' diyo :(

    YanıtlaSil
  5. oh oh sefanız olsun efenim.dostluk gibi yok beaa

    YanıtlaSil
  6. gez sen geeez..
    hele böyle sofralara oturuyorsun ya alacaksın kiloları o olacak :)

    YanıtlaSil
  7. Büşracım,

    ben de kısa bi süre öncesine kadar gurbetteydim canım,nasıl bi histir iyi bilirim,sabır diyorum hayatım ve çok öpüyorum !

    Fundacım,

    Aynen canım dostluk insan hayatındaki en önemli şey aslında farkında değiliz,ilgimizi çula çaputa harcıyoruz,öpüldün tatlım.

    Seyhanım,

    Merak etme böyle sofralarda çenem lakırdıya çok çalıştığı için yeme kısmına pek ağırlık vermiyorum Allahtan :)) Allah beni çene çalsın diye yaratmış sanki ama iiki öyle yaratmış çok yerdim diğer türlü :)) Öptüm şekercim !

    YanıtlaSil
  8. Kahvaltı muhteşemmiş. Ben bu kahvaltının benzerini bir tek Şirince'de gördüydüm. Afiyet olsun. =))

    YanıtlaSil
  9. SirEvo,

    Şirince dekini de ben merak ettim şimdi,sana da afiyet olsun,sevgiler :)

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...