20 Aralık 2009 Pazar

Kankaların Nazilli Çıkarması !

Şekerler bakın şimdi Savaş Ay abimizin repliğiyle gireceğim konuya : Geçtiğimiz perşembe, tüm okurlarımın bildiği kankam Dilek hatunla bommba gibi,fişşek gibi,zıpkınnn gibi bi gün geçirdik Nazilli'de :)

Nazilli'ye gelenleriniz var mı dostlar? Denizli-Aydın karayolu üzerinde güzel bir yerleşim yeridir .Hani kasabamın insanlarının da alışveriş,eğlence v.s. konularda kendilerini attığı yegane merkezlerdendir...

Diloşumla en son, Denizli kaçamağında görüşmüştük.Bunun dışında msn sağolsun,hiç uzak sayılmayız birbirimize.Hergün mutlaka vakti birlikte yudumlarız camlı msn imkanı sayesinde :)) Son günlerde sıkıntılı vakit dilimlerini de birlikte yudumladıktan sonra "yook dedik, şımarma vaktinin tam zamanıdır !" Ve soluğu Nazilli'de aldık !

İlk durağımız sosyete pazarıydı :)

Bilenler bilir Nazilli'de perşembeleri bi sosyete pazarı kültürü vardır.Merkezi bir otoparkta kurulan bu pazarda her zaman özel el emeği ürünler yanısıra,ihraç fazlası giyim,kuşam,ayakkabı v.s. eşyaların da satıldığı görülür.Ürünler "sosyete"etiketine layık ancak fiyatlar gayet makuldür.Resimde görülen yüzde yüz el yapımı bileziklerin fiyatı sadece 5 Tl. Harika değil mi :)
Burada görülen el ise , bu güzel işçiliklerin arasında kendini kaybetmiş Tazekahve'nin eli :)) Satıcı abinin haşin bakışları olmasaa daha neleri takardım üst üste ...ehe ehee :D


Telkari tezgahını da es geçmedim, bi kare aldım. Bu işin tamamen insan emeği olması hem hüzün veriyor hem de mutlu ediyor beni.Daha çok değerini bilmeli ama değil mi dostlar ?

Utanıyorum bunu söylemeye ama sanırım 30 un üzerinde eşarbım var.Ama yine de renkli,ipekli kareler gördüm mü nerde olursam olayım bi park ediyorum önce oraya.Sonra da zaman duruyor benim için :))Elimdeki nasıl sizce ? Ben pek tutmadım dostlar :) Ama karıştırmaya devamm değil mi !! :)


Bu tezgah ta ilginç geldi bi kare almaya çabaladım sizler için.Çabaladım diyorum çünkü satıcının yardımcısı genç, biz fotoyu çekmeye çalışırken habire bizi makaraya aldı :)) Ben "Düzgün çek Dilek aldırma sen Onaa!" diye bağırırken Dilek gülme krizine girmiş dijinin düğmesine basmaya çalışıyordu zorla :D

Resimdeki duvar stickerları sadece 1 Tl. arkadaşlar.Kaliteli bi sonuç alınır mı bilmem ama güzel gözüküyorlardı naçizane fikrim :)


Eşarp konusu ne kadar doyumsuzluk veriyorsa bana,şal da aynen öyle. Yukarıda şal tezgahına dadanmış bi Tazekahve görüntülenmiş:) Fiyatlar yine sadece 5 Tl. Ama güzel değil mi gerçekten hatunlarr ?
Diloşumu çok gerdim o gün foto çekerken.Dur güzel çıkmadı,hadi bi daha çek,yandan çek,üstten çek ...Sabırlı kankam her müdahalemi alttan aldı, çemkirmedi bana :) Kuşumm Diloşumm ! Seni seviyorum annemm !

Sosyete ilk ve son durağımız değildi ama en eğlenceli kısmı paylaşmak istedim sizinle.Yorgunluk çökünce üzerimize kendimizi pazarın hemen kenarındaki bir mekana attık.Çook yorulmuştuk evet ama sohpet ve gülmek için yeterli enerjimiz vardı hala :))


Burda da dağıtmış bi Tazekahve görüntülenmiş. Diloşum ne kare yakalamışsın be :))


Gerçekten öyle ; hemcinslerim için hiçbirşeyin iyi bir kız arkadaşın yerini tutabileceğine inanmıyorum ben...


Ya şimdi ben Savaş Ay dan alıntı yapmayayım da ne yapayım :)) Bommba gibi,fişşek gibi,zıppkınn gibi bir gündü gerçekten.Tümm dertler,sıkıntılar,sorumluluklar addaaya gitti o gün :)

Evli ve sorumlu kadın kimliklerimizi giyinirken ayrılıyorduk.Sıkıca sarıldık ve "yine yapalım" a karar verdik.Siz de yapın şekerler inanın tek bir gün çook uzun zaman dilimlerini resetleyebiliyor.Yeter ki içinde "coşku" olsun ...
Tazekahve farketti ki coşku hep içinde ve bu yüzden yormuyor hayat Onu.Nazarlardan korusun Rabbim :)
Öperrr ve gider şımarık kahvee !!

33 yorum:

  1. Allah yüzünüzü hep böyle güldürsün inşallah ne güzel kareler bunlar :)

    YanıtlaSil
  2. Harikasiniz :) Yüzünüz hep böyle gülsün insallah :)

    YanıtlaSil
  3. cok guzel :)
    ne guzel eglenmıssınız.. süper..

    YanıtlaSil
  4. çok sevindim adına canım. enerjin buraya geldi valla. ne güzel eglenmişsiniz. allah dostlugunuzuda daim etsin inşallah.

    YanıtlaSil
  5. Karabidikim,sağol canımcım beğenmene sevindim :)

    Kelebek gibi,buralara gelmişsin beni ziyarete harika olan sensin be hayatım :))

    Pırıltılı cadı,süperrr eğlendik harbiden,sevgiler güzel cadıcım :)

    Ececim,size geçirebildiysem enerjiyi ne mutlu.Allah güzel olan şeyleri bozmaz inş. Öpüldün canımın içi :)

    YanıtlaSil
  6. Hazır Nazilli yapmışken az biraz kumaş baksaydın keşke .Malum pek meşhur ya kumaşlarınız.Ayrıca bir sonraki anılar kervanının durağının Bursa olması dileğiyle.Şehr-i Bursa'dan sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Yüzün hep böyle gülsün güller açsın yanaklarında,rabbim hep güzellikler yaşatsın sana,bitmeyecek mutluluk,daimi huzur ve en önemlisi ömür boyu sağlık versin....
    Biz kadınlar böyle pazarlarda kaybederiz kendimizi sanki hiçbirşeyimiz yokmuş gibi dalarız...Alışveriş hastalığı ben de mevcut...
    Sevgiyle ve dostça kal...

    YanıtlaSil
  8. Çoook şekersiniz ne güzel keyifli bir gün geçirmişsiniz. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Macking,sorma O Bursa da öyle tatlı bi arkadaşım var ki senelerdir çağırır durur.Sen ikinci tatlı arkadaşım oldun orda,sevgiler canımcım :))

    Tatesalimm ,güzel dualarına amin diyeyim ve hepsini de senin için dilerim canımm.Kadınlar olarak gerçekten iki satıcı yanyana görsek feleğimiz şaşıyor :)) Öptüm canımcım !

    Balıkçım senin şekerliğin oo...Sevgilerin çoğu benden canımm !

    YanıtlaSil
  10. Eğlenceniz her daim olur inşallah . Gerçi aydınla ilgili şeyler duymak pek hoşuma gitmiyo ama neyse :) Aydın-söke kara listemdedir benim :)

    YanıtlaSil
  11. Eserce,sağolasın ama neden kara listende bakim benim şehrim :))Oscar listenle ilgisi var sankim:))

    YanıtlaSil
  12. Oscar listemde olmayan biriyle alakası var :)

    YanıtlaSil
  13. Şöyle söyleyeyim canımı ordan çıkardılar , tamam dibe beni ordan çektiler , mutsuzluk ordan dalga dalga geldi bana :)

    YanıtlaSil
  14. valla coşmuşsun coşturmuşsun ne güzel!! :))

    YanıtlaSil
  15. Offf neler yapmış benim hemşeriler böylee :))) Görmeyeyim onları benn,memleketi kötü reklam etmişler sana :D

    YanıtlaSil
  16. Seyhanım öle oldu walla senede bir gün hesaabı,öpüldün canımın içi !

    YanıtlaSil
  17. Deliler sizi ya ahah nasılda eğlenmişler süper ama nice senelere şimdiden huzur ve sağlık dolu bir yıl olsun aşkım

    YanıtlaSil
  18. Direktörüm aklıma sen de geldin o gün,hani İstanbula gelmişim de buluşmuşuz da ahhh ahhhh :))) Sana da mutlu huzurlu seneler canım ciğerimmm !

    YanıtlaSil
  19. Bilgecim gerçekten bommba gibi bir gündü.Yenisini iple çekiyorum.Bu arada fotolar çok güzel çıkmış.Ben de seni çook seviyorum canım.En kısa sürede aynısını yapmak için Denizliye bekliyorumm...Bu sefer bunalıp sıkılmayı beklemeyelim,periyoda bindirelim bu buluşmaları.Seni şimdiden özledim canım arkadaşım.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  20. süper bi gün olmuş belli kıskandık valla hani diyorum akdeniz bölgesi diyorum gelsen diyorum

    YanıtlaSil
  21. Dilekçim,yenisini yaparız tabi tatlım inş. Dediğin gibi bunalıma girmeyi beklemeden tekrarlayalım walla.Canım arkadaşım ben de seni çook özledim şimdiden.Öpüldün tatlım benim :))

    YanıtlaSil
  22. Ceyhun yazıyor ama anneciği yazmış bunu belliii :)) Yaani güzel gelinimiz bizim Gülşahımızzz...Oralara da gelicem canım Akdenizin de canına okumak lazım bi ara, listemdeee ! Sizi çok seviyorum ve çook özlüyorum.Yorum yazan güzel ellerini yerim ben yerimm !! Öpüldün canomm :))

    YanıtlaSil
  23. Evli ve sorumlu kadın kimliklerimizi giyinirken ayrılıyorduk. güzel bir etki yaratılması için secilmiş carpıtıcı bir reklam. :))) umarım kızmazsınız?? güzel resimler eşarplara gelince hepsi birbirinden güzel ama en güzeli.... bilmem anlaatbildimmi. Yazılarınızı tum içtenliğimle takip ediyorum hepsini okuyorum umarım daha devamı olur kahve molasındaki arkadaşım... :))

    YanıtlaSil
  24. Adsız arkadaşım baya gizemli bir yorum olmuş ama takip etmenize sevindim...

    YanıtlaSil
  25. merhabalar..Çok renkli..Harika bir gezme kaçamağında benide kaçırın:)Sevgiler..

    YanıtlaSil
  26. Paşakızı, hiç kaçırmadım bi paşa kızını kolay olur mu diyosun sen şimdi :)))) Şaka canımcım hazır oll alıp kaçarız belki bigün seni de,öpüldünn !!

    YanıtlaSil
  27. şimdik şölee bi durum var sen ne zaman izmire gelcendeee aslında nazillinin hiçbişey olduğunu anlıcan bilge hatunnn :P:P mümkünse gel artık yaa 10 yıldır ekiliyoruz zaten bilmem anlatabildim mi teyzoşumm artık lütffffffffffeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn izmire geeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllll.............................

    YanıtlaSil
  28. Ayşegüllllllll benim bebiş teyzoşumm gelcem kuzum yaaa !! Dua et de çabuk olsun ben de çoook özledimm çünküüüüü .............Öptüm bebeğimmm !!

    YanıtlaSil
  29. hadi bakalım dua ediyoruz zatendeeee inş göreceğiz gariiii :P:P

    YanıtlaSil
  30. İnşş... tatlım gelişmeler var merak etme :DD

    YanıtlaSil
  31. (EVLİ VE SORUMLU KADIN KİMLİKLİREMİZİ GİYİNİRKEN AYRILIYORDUK:)BU CÜMLE BENİ AĞLATTI..HAYATIN YÜKÜ FAZLA GELMEYE BAŞLADIĞININ BELİRTİSİ:)))

    YanıtlaSil
  32. Esracım,

    ağlama :)) Gün içinde giyip çıkardığımız bir sürü kıyafet var;annelik,ev hanımlığı,kimimizin öğreymenlik v.s. Bunlarsız olmaz.Sanırım önemli olan kıyafetleri çıkarmamız gereken zamanları ayırt etmek.:))Öpüldün canım...

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...