13 Kasım 2008 Perşembe

Filmler...



Geçtiğimiz haftasonu film krizim tuttu yine ve 4 tane film kiraladık:"O...Çocukları", "Ulak", "Notebook" ve "Yumurta".Hemen belirteyim Yumurta tam bi vakit kaybıydı.Kimse o filme para harcamasın.Nejat İşler in dakikalar süren donuk bakışlarına meraklı olanlar varsa onlar hariç tabi.Bu filmin balını sütünü falan da çekicez demişti yönetmeni.Yumurtasından bi tat alamadık balının falan tadına bakasımız yok hiç.

Ulak gerçek bi sanat filmiydi ve büyüleyiciydi.Çağan Irmak döktürmüş yine.Çağan Irmak ın işlerinin hepsine hastayım ama yine de çizgisini geliştirmesi beklentisi de mevcut.Hikayeleri çok sıcak ama hepsinde aynı lezzet olunca bi süre sonra rutine girip sıkıcı gelmeye başlayabilir gibime geliyor.

Notebook ta çok klasik bi hikayeyi işlemiş olsa da güzel geldi bana.Yıllarca süren bu aşka gıpta ettik.

O... çocukları filmi,isminin uyandırdığı tüm antipatiye rağmen izlenmeye değer gerçekten.Demet Akbağ ve Özgü Namal çok iyi iş çıkarmış.Bi arkadaşıma filmi tavsiye ederken Özgü Namal dan bahsettim.Arkadaşım Bodrum da yaşarken Özgünün gazete satıcılığı yaptığına çok şahit olduğunu anlattı.Tabi şöhreti yakalamadan önce.Bu arkadaşım üst katımdaki boş daireye taşınan bir rehabilitasyon hemşiresi.Çok değişik şeyler öğreniyorum Ondan.Ufku geniş bi insan...Özgü Namalın geçmişi öğrendiklerimin en basitiydi tabi :)


Uzun süredir yazamıyordum ama kısa bir süre sonra düzene girecek yazılarım.Yeni işyeri için koşturuyorum habire.Ara sıra bakmayı ihmal etmeyin şekerler...

6 yorum:

  1. Ulak ve Mutluluk'da eşimle katıla katıla ağladık ya ama Mutluluk daha süperdi

    YanıtlaSil
  2. Evet Mutluluk çok güzel bi film,ben de çok etkilendim.hatta arasıra izlemek için tedarik edicem onu...

    YanıtlaSil
  3. bayılırım notebooka sürekli eser eser açar izlerim

    YanıtlaSil
  4. - slm hayırlı olsun diyeyim öncelikle işyerin için allah bol kazançlar nasip etsin ee aradan baya zaman geçti seni bekliyoruz artık

    YanıtlaSil
  5. O. cocukları ile ulak süper ya ;)
    Dierlerini izlemedm :D

    YanıtlaSil
  6. Melankolia,en güzellerini izlemişsin zaten canım,diğerleri pek güzel değil :)

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...