5 Mart 2014 Çarşamba

Yeni şablonumuz...Mutluyuz... :)

Sevgili blogcanlarım ! 

Yeni blog şablonumun vatana millete hayırlı olmasını temenni edin lütfen  !

Kendisinden sıkılana ve daha iyi bir şey bulana kadar bloğumun şekli şemali budur...

Bir süredir güzel bir değişiklik yapmak istiyordum ama blog şablonu ayarlamak sandığımdan daha sıkıntılı bir şeymiş meğer...Uygun şablonu belirle , yükle , değişiklikler için programcı arkadaşlarının kapısını aşındır felam... Neyse ki benim arkadaşlarım çok candan kimseler olduğu için çok ağlatmadılar beni kapılarında :)

Bloğumun yeni hali için yardım eden muhteremi kahve şeysi kampanyasında tanıtacağım size zaten kısa bir süre sonra :) Ama şimdiden çok teşekkürler kendisine ...

Bu yeni şablon ile birlikte vedalaşmam gereken bir kaç şey oldu ; bunlardan benim için en önemlisi yazılarımın altındaki "tepkiler" ikonu. Hani vardı ya ; eğlenceli , etkileyici v.s. diye... Açıkçası onu dikkate alıyordum ve artık o yok. Bu çok acı ... Beni acılar içinde bırakmak istemiyorsanız tepkilerinizi yorumlara dökün lütfen. "Vuu Bilge bu eğlenceli !" Ya da "etkilendim canım.." gibi kısa kısa yazılabilecek şeyler hayati değişimlere vesile olabilir bakın. 
Açıkçası  ben kasamıyorum öyle çoğu blog yazarı gibi : " Yorum önemli değil canım , benim için önemli olan yazmak " fikrinde  değilim yani. Yorum yazın , biz de ne yöne gittiğimizi bilelim kardeşim ! Pehh !

Neyse zaten bu yorum yazma mevzusunda yakında bir yayın gireceğim bloğuma , çemkirmeli , çilekli ,kremalı bir şeyler filan... :)

Ve vee bu yayının da sonuna geldim arkadaşlar.. Üşenmeyip konuyla ilgili bir mani yazma inceliği  de gösterdim  bakın  :

Bilge der ki , yeni blog şablonu candır 
Sende yenile herkesi  kıskandır!
Nikotin var diyorlar ama 
En sevdiğim yiyecek patlıcandır

Sonu biraz alakasız oldu ama napalım , zaten en sevdiğim yiyecek patlıcan da değil sırf kafiyeye uysun diye... :))

E hadi görüşürüz o zaman dostlar :)

22 yorum:

  1. Gayet guzel bir blog sablonu olmus :) sen gibi :) gule gule kullanman dilegiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asya'cım çok teşekkürler,şablon güzeldi ama işlevi tam oturmadı ileride daha güzellerini yapana kadar bununla devam ediyoruz , öpüldün canım :)

      Sil
  2. Begéndim tam senlik bilgem. .

    YanıtlaSil
  3. Çok begendim bilgem ;)tam senlik ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emir'cim çok teşekkürler ama gördüğün gibi eski şablonuma geri döndüm , yenisinde bazı teknik sorunlar çıktı ve daha güzel bir şeyler yapana kadar bunu kullanmaya devam edeceğim yine :)

      Sil
  4. Esselamu aleykum,
    Canımın içi, güzel olmuş güle güle kullan, bir pembesever olarak beğendim ben :) Bende bloga adım attım atalı değiştirmedim şablonu, şimdilik bıkmadım, pek değişiklik sevmiyorum ben yaşantımda, neyse hayırlısı :)

    Yorumları ve tepkileri bende önemsiyorum doğrusu :) Duvara yazmıyoruz sonuçta, okunuyor ve bir tepki bekliyor insan, haklısın :)

    Öperim canım, baki muhabbetle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aleyküm selam kardeşim :) Şablon konusunda ben de sen gibiyim aslında ama güzel bir değişim için ısrar eden bir kalabalık vardı arkamda , yine güzel bir şeyler ayarlamaya çalışıcaz bakalım :)

      Yorumlar konusunda hemfikir olduğumuza sevindim bu arada ;) Muhabbetler sevgiler öpücükler hepsi benden hepsi :))

      Sil
  5. izleyici kutusu görünmüyor
    başlıklar çok büyük gibi göründü sanki biraz daha küçülse daha yumuşak olsa...
    ayrıca bu kadar içimizi dökmüşken zaten aleni tanınıyoruz demektir;
    onun için banner daki fotoda bize doğru baksan iyi olurrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    sevgilerr......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün'cüm çok teşekkürler esaslı eleştirilerin için , işte budur diyorumm :)) Evet bazı teknik zımbırtılar yüzünden döndüm eskisine ... :) İçime sinen bir şey ayarlanana kadar bununla devam yine :) Ya ben sana yüzüm dönük bir foto gönderirim mailden sen hiç üzülme , en kısa zamanda bu konuya el atıyorum ve öpüyorum sevgiler ! :))

      Sil
  6. ahahah maniye bayıldım :) yeni şablon hayırlı olsun pembenin tonunu sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu şablon denemesinden de manim hatıra kalsın hiç olmazsa değil mi Bahar ? Çok teşekkürler öpüldün :)

      Sil
  7. Güzel olmuş ellerinize sağlık... Dediğiniz gibi mutlulukla örülü bir hayat şablonu içerisinde oluruz inşallah hepimiz...
    Bu arada, kahve ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duaya amin Osman Bey , duaya aminn... Ben bir soğuk kahve alayım bu şablon hüsranı üzerine , iyi gider değil mi ama ? :))

      Sil
    2. Kahve her durumda iyi gider, problem yok da...
      Kahve yasak edildi demişsiniz, hayırdır inşallah...

      Sil
    3. Her gün duble duble Türk kahvesi içince birileri buna dur demek zorunda hissetti tabi , aile doktorum gibi :)) Başka bir problem yok yani elhamdülillah Osman bey :)

      Sil
    4. Aaa olmaaz ki ama yaa :(( Bi nakil filan olmuyo mu kahve içebilmek içiin, verelim hemen ne lazımsa :)) Günde bir fincanla idare edeceksiniz artık ne yapalım :))

      Sil
    5. Günde bir fincan dediler , o da küçük minicik fincalardaa.. Reva mı bu ama kahveci hatunun birine ? :)) İdare edicez artık ne yapalım , yine de yardım teklifi için teşekkürler :)

      Sil
  8. Başlığı görünce hayırlı olsun demeye gelmiştim ama geç kalmışım :( Ben bu halini de seviyorum. Zaten şeklinden görünümünden ziyade, yazdığın hikayeleri, seçtiğin şarkıları seviyorum. Aslında o hikayeleri yazabilen, o şarkıları seçebilen ruhun, kalbin burayı özel yapan..O nedenledir hep ziyaretlerim..İçimden geldi yazmak istedim. Kusurum varsa affola.. Sevgiler..didem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Offf işte budur ! Bunu yılın yorumu seçiyorum Didem'cim :) Teknolojiyle aram berbat ama neyse ki kontak sağlamanın tek etkin yolu o değil senin de belirttiğin gibi... Çok teşekkürler , iyi ki varsınız sizler de ve iyi ki açmışım bu bloğu gerçekten :) Sevgiler muhabbetler ve öpücükler olsun bi kucak dolusu ! :)

      Sil
  9. Seni bilmem Taze Kahvem ama ben bu haline dönmene mutlu oldum. Biliyorum böyle bencillik olmaz ama sevmiyorum alıştığım şeylerin değişmesini :) Hoş hangi şartta olsa okuyucunum, seviyorum seni ve yazılarını ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımcım ben de bunu sevdim laf aramızda , hani yeni bir şablon ayarlansa bile buna çok benzeyecek sanıyorum :) Her daim yanımda olduğunu biliyorum , mutluluk veriyor bu :) Çok teşekkürler , iyi ki varsınız sizler :)

      Sil

Sen de yaz bişeyler...