29 Mart 2014 Cumartesi

Tülin'in Kahvesi-2

Canım dostum sevgili Tülin ! Yani blog dünyasının biricik Tatesal'i :) 

Bizim şu Kahve şeysi kampanyamız için tekrardan kahvesini paylaşmış bizimle . Harika truff ları daa kendisi yapmış muhtemelen.Ellerine ve yüreğine sağlıklar olsun :)

O hem çalışıp hem mutfakta muhteşem şeyler icra eden süper annelerden ! 

Çok teşekkürler ediyoruz can kardeşe :) 


Bilgecim ne zamandır aklımda, bu kahvenin fotosunu gönderecektim inan hep takipteyim içim sıkıldıkça sayfana gelip ferahlıyorum huzurlu sultanım benim....öptüm
Kahvenin yanında truff da getirdim...
Tülin-11. 03.2014

 Tülin'cim kahve dostluğumuz ve huzurumuz daim olsun mutlulukla taçlansın inşaallah. Ve  işte hediye şarkın :) Daha önce de paylaşmıştım bunu ama sanırım 2014 e damgasını vurduğu için iki kez paylaşma hakkımız var değil mi ? Üstelik bu klibiyle de ilk kez izleyenler olabilir :)




Herkeslere sevgiler ve iyi hafta sonları olsun bakalım ! :)

11 yorum:

  1. :)) Kahve şeysi tüm hızıyla devam ediyor yani... Bakalım, belki nasip olur bidaha yollarız :))
    de şöyle güzelce bi kahve pişirmeyi öğrenemedim tam olarak... her yemeği yapıyorum, bi kahve eksik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle Osman Bey :) Bekleriz ve seve seve yayınlarız ... Kahvede de diğer şeylerdeki performansı bekliyoruz artık bi zahmet :))

      Sil
  2. Tülin kardeşimin yaptığı lezzetler malum ellerine sağlık ona yolladığın müzikle birlikte yazıyorum yorumu kendisi de çok beğenecek eminim.
    müzik seçimlerinde ( ve tüm önerilerinde:) 10 numara benim Kahvecikim:)))
    Öptüm kocaman seni de Tülinimi de.Tanımadığım ama kardeşim kadar sevdğim bir can inş. sizlerle bir gün kesişir yollarımız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşaallah beğenir ablacım :) Çok teşekkürler müzikle ilgili yoruma :) Sizler beğenince ben de mutlu oluyorum :) Ve de o güzel duaya aminn. İnşaalah günün birinde ortak bi sehpadan alıp yudumlarız kahvelerimizi. Çook öpüyorum :)

      Sil
    2. Hatice ablacım çokkk teşekkür ediyorum sen beni kardeş olarak görüyorsun bende seni abla çok isterim bende karşılaşmayı inşallah birgün olur...abla diyorum saygıdan yoksa fark yok aramızda...sevgiler...

      Sil
    3. Kuzummm inş. çekeriz o kahvelerin fotosunu Bilgem de yayınlar Kahve şeysinde:))))

      Sil
    4. İnşaallah ablacımm inşaallah dünya gözüyle nasip etsin Mevla :)

      Sil
  3. Hiç beğenmezmiyim o nasıl söz sen ne dersen o gönülden gönüle....çokkkk teşekkür ederim hakkımdaki güzel düşüncelerin için ,bende Hatice abla ve seninle birlikte aynı sehpada kahve yudumlamayı arzu ederim...inşallah birgün olur...can sağolsun,sağlık olsun huzur olsun....ülkemiz için de hayırlı olsun....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim Tülin'im canım arkadaşım :) İnşaallah kahve hayalimiz can bulsun mekanların birinde ;) Seçimler de hayır getirsin dediğin gibi tüm aleme :) Çook öpüyorum , sevgiler :)

      Sil

Sen de yaz bişeyler...