1 Kasım 2013 Cuma

Hatice'nin 2. kahvesi :)

Bugünlerde Tuğba Kuruyemiş kahve olayına yeni bir boyut kazandırdı ve müşterilerine ayak üstü kahve ikram etmeye başladı biliyor muydunuz siz bunu ?
Ben geçen gün arkadaşımla şu miskete benzeyen çikolatalı drajelerden almak için girdiğimde öğrendim.
Hatta açmışlar bir anı defteri , kahvenin kırk yıllık hatırını sayfalara yazın dökün geyiği de çevirmeye başlamışlar.
O Tuğba Kuruyemişciler hiç reklam yapmayı sevmeyen Tazekahve'yi böyle de kışkırtıcı hareketlerle kendilerine bağlamış oldular  tabi bir anda ! :)

Kahve şeysine daha önce konuk ettiğimiz sevgili biricik Hatice ablamız , geçen gün uğradığında yine bizim adımızı anarak içmiş kahvesini o Tuğba Kuruyemiş'te bakınız :) Ve anı defterine de yazmış dökmüş kahve dostluğumuzu ;) Bloğunda detaylarıyla görmek isterseniz hemen tıklayınız :)

Yerizzz biz O'nu yerizzz ... Ben bu ablamı çook seviyorum , bütün dünyalar şahit olabilir ! Hatice hatuncuğumun dünya ve ahirette hep mutlu olmasını çook istiyorum Allah'ım duyuyorsun dimi sen de  beni ?
E tabiki duyuyorsun ... O halde dualarımı kabul et inşaallah :)


(Fotonun üzerine tıklayıp büyütebilirsiniz )
        Hatice / 29.10.2013/İzmir

Ablacım ben yine böyle iki saat filan düşündüm nerdeyse(yani dakikalarca demek daha doğru olabilir:p) , sana bi özel bi güzel bi bambaşka şarkılar göndermek istedim. Bilge dedim , ablan aynı sen gibi ya hep dedim, senin için özel olan bi şarkı O'na da özel olur ki dedim. Zorla bakim senin için çook özel bi şarkı varsa hangisidir? dedim. Diğer Bilge'nin aklına bu şarkı gelivermesin mi ? Olay benden içeride hüküm süren bi kaç Bilge arasında gelişiyo burda fark ettiysen ;) Neyse şarkı tam bir mücevher ama bak ...

Zerrin'ciğim söylüyor : O yaz ...
-Hangii yazz ??
-Orası da bize kalsınn :)


Güzel bi Kasım gecesinden herkeslere sevgiler ! 

Ve yaşasın kahve dostluğu :)

Not : Zerrincim o mum bilezikleri atmadıysan bana ulaştırabilir misin  lütfen kuzucum ? :)

10 yorum:

  1. bende koyu bir kahveciyimdir günüm kahvesiz geçmez hamileyken içemedimde büyük bir boşluk hissettiim. merak ettim hangi ild eolduğunuzu ban Balıkesir'liyim tuğba kuruyemiş sadece orda var sanıyordum dükkana girersiniz herkeisn elinde birer fincan kahve çok hoş bir görüntü oluyor içerisi zaten mis gibi kahve kokar hele o bahsettiğiniz kahveli drajeler favorimdir birde kahveli minik lokumlar :) ahh canım istedi bak gurbetin gözü kör olsun şimdi memlekette olaydım gidip almıştım :) sevgiler bnde beklerim bloguma bir kahve dostluğuna :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahve içememek büyük boşluk olurdu herhalde benim için de öyle bi mecburiyet olsaydı :) Ben Aydın'dayım ve Tuğba Kuruyemiş her yerde var galiba büyük şehirlerde. Bence yakınlarda bi yerlerde mutlaka vardır Tuğba Kuruyemiş araştırırsan bulursun derim ;) Bloğuna geliyorum bakıyorum :) Ve de sevgiler benden olsun canımcım :))

      Sil
    2. ahh keşke olsa ben ilçedeyim küçük bir yer burası malesef yok artık 1 sene bekleyeceğim izne gidince :) yada gelenlerden istemeli şu drajelerden :)

      Sil
    3. Drajelerden mahrum kalınmasınn evett ;)) Öpüldün :)

      Sil
  2. 3 sene kadar önce İzmir'de bir ziyarette bulunmuştum ve Tuğba Kuruyemiş'te kahve içmek bana da nasip olmuştu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğba da kahve olayının bu kadar köklü olduğunu bilmiyordum gerçekten , ne güzel İpek'çim :))

      Sil
  3. Kuzummmm cansn sennnn.
    Allahım allahımmm o güzel duaların eden dili , yazan elleri hiç sıkıntıya düşürme lütfennnn
    şarkı on numara
    ee silersek aramızdan 17 yılı bir gün arayla doğmuş olmamızdan kaynaklanıyor sanırım doğru tahminler:)))))))))))))))))
    Ben ve BADEM(şu an ayaklarımın dibinde şekerlemede)den kocamannnnn sevgiler sana.
    Sende böyle bir kahve durağı bende bu kahve aşkı olduktan sonra:)) ayy çat kapı gelirim yaaaa:))).

    Şimdi burda kahve şeysi var diyoz ya amannnn hep unutuyorum gelen onca kahve dostunu, hepsine tanımadıkları bir kahve severden en tanınmışından bi dolu sevgi yolluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohh ablacım dualar ortama yayılınca daha ne isteriz kii ! hepsine aminler olsun :)) Ve evet aynı burçlardanız seninle zevklerimiz de aynı farkındayım o sebepten de hiç yanılmadım müzik konusunda zaten :)) Gerçek hayatta da kahvemi içirsem bi sana şöle ne güzel olurdu :) Bademciğimi çook öpüyorum pamuk gıdısını okşuyorum bol boll :)) Tüm kahveciler olarak da sevgiyle kucaklıyorum ben seni cann ablamm benimm :))

      Sil
  4. aaa ne güzel bir jest olmuş.burada yok galiba ben hiç rastlamadım.ama İzmir'de çok içmişliğim var:)

    YanıtlaSil
  5. Evet güzeldi ablacık sağolsun Funda'cım :) Sanırım belli yerlerde var Tuğba evet , çoğalsın ama bu güzel şeyler temennimiz tabi :)

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...