3 Kasım 2013 Pazar

Banu'nun Kahvesi :)

"İnto the Wild" filmini bilir misiniz ? Bilin..

Hani bi özgür ruhun hikayesi vardır orda ya ;

Banu ablam da öyle bi özgür ruh işte...

O'nun bir dağ evinde sevgili anneciği ile mutlu bir hayat sürdüğünü bilir miydiniz ? Bilin...

Çünkü herkes tanımalı O'nunki gibi bir hayatı.Mutluluğun ufak ama kıymetli işlerle inşaasının mümkün olabildiğini herkesler bilmeli çünkü. Ne zaman hayattan sıkılıp hareketsiz öylece kala kalsam ben O'nun bloğuna bakarım . Anında içim açılır , yapılabilecekler listesi canlanır hayalimde ve yaşamla commend kuruveririm bir anda :) O'nu bu kadar fazla okuyan olduğuna göre yalnız da değilim muhakkak bu hislerimde ;) An itibariyle şu günlerde duaya ihtiyacı var Banu ablacığımın , tıpkı hapşurunca çok yaşa dediğimiz gibi , sevdiklerimizi Allaha emanet edişimiz gibi bi kaç basit dua cümlesini yürekten kopup gönderebilirsek O'na eğer , çok mutlu olur bu Bilge ;) Şöyle deyiniz koro halinde plzz : "Rabbim inşaallah Banu ablamıza acilinden şifalar nasip et , sağlık ve sıhhatine kavuştur aramıza döndür bir an önce. "
Uzun muu ? Siz ana fikri kaptınız bence kendinizce bir dua edersiniz nasılsa  :) 

Evet bu kahve şeysi nin de  konuğu sevgili Banu ablacım'dır . Güzel kahvesini bizimle paylaşarak beni mutlu etmiştir ve portakall kesinliklee de bir kış meyvesidir ! Her şey de  böyle yerli yerinde olduğuna göre bakalım Banu abla'cım nasıl içmiş kahvesini ? 


Bilgecim... işte kahve keyfimiz :)
Her sabah Solmaz sultan ile karşılıklı sabah kahvemizi içer sohbet ederiz...
Her ikimizin de sabahları kahve içme alışkanlığımız yıllardır var, tabii bir zamanlar ayrı ayrı yapıyorduk bu keyfi :)
Rabbim daha nice nice sabahlar anacığımla kahve keyfimizi nasibetsin...
Dostlarla birlikte kahve keyfinin tadı da bir başka oluyor ya... Sizleri de kahve keyfimize beklediğimi bilin olur mu :)
 Banu /İzmit/20.10.2013

Size daha nice mutlu huzurlu seneler diliyorum güzel Solmaz teyzecimle ablam. Bir an önce aramıza dönmeni sabırsızlıkla bekliyoruz ayrıca. Ve senin için düşündüğüm şarkı tabiki   "into the wild" filminden bir parça.Ne zaman sıkılsam beni alıp uzaklara götüren de bi şarkı aynı zamanda ... 




Ve yine into the wild'den bir alıntı ile bitirmek gerekirse ;

"Bence kariyer denen şey,bir 20 yüzyıl icadıdır ve ben bir kariyer istemiyorum."

Herkeslere sevgiler dostlar :)

12 yorum:

  1. Banucuğumun sağlık sıkıntısına çok üzüldüm inş. gelip geçecektir. Ve yine bizleri ilginç çalışmalaryla ve dünyadan örnekleriyle kucaklayacaktır. anneciğiyle ve sevdikleriyle nice kahve keyifleri olsun.

    Canım ben şarkıyı dinledim ve bu film yabancı gelmedi derken google amcaya bi bana hatırlat bakayım dedim sağolsun kendileri iyi ki var:))
    çok duygulanarak izlediğim bir film bu (geçen yıl izlemiştim) ama yinede hayat sevdiklerimizle birlikteyken güzel.
    kocaman öptüm canım benim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşaallah ablacım güzel duaların kabul görsün inşaallah.. Banu ablamız sağlıkla aramıza dönsün inşaallah en kısa zamanda.
      Filmin sonu biraz hüzünlü bitiyo ablam biliyorum da o özgürlük ruhu beni çok cezbetmişti ilk izlediğimde. Tabiki hayat sevdiklerimizle güzel haklısın ablacık , çook öpüyorum ben de :)

      Sil
  2. Canım benim tamda bugün Banu ablamızın ihtiyacı olduğu gün ne iyi etmişsin onun kahvesini yayınlamakla....Rabbim acil şifalar ihsan eylesin inşallah...Hepimizin becerikli,asil,güzel ablası kısa sürede aramıza dönsün ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Rabbim böyle ayarladı aslında sanırım canımcım , tam ben Onun kahvesini koyarken baktım ki hastaneye gidiyorum yazmış . Güzel Mevla duaları vesile kılsın inşallah sağlık sıhhatine bir an önce...Aminn canım arkadaşım ...

      Sil
  3. allah şifasını versin.. bizimle olmaması büyük eksiklik kaçtır benim gibi oda az yayın yapıyordu demek ki bundanmış.. arayıp ilgilenemedim bile.. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Nilgün'cüm ben az önce aradım bi yakınıyla görüştüm iyiymiş ama durumu ...

      Sil
  4. Su gibi duru, su gibi akıcı yazılarını okumak çook zevkli.. sonunda bende kahvemi gönderdim :)
    Banu Ablaya Rabbim, en kısa zamanda şifalar versin inşallah, bu güzel mübarek günde ettiğim dua inşallah kabul olur..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Sezin'cim , evet senin kahven de en kısa zamanda kamuoyuna sunulacak panik yok ;) Ablamız için güzel dualarına amin olsun ve yerini bulsun inşaallah .. öpüldün :)

      Sil
  5. Bu harika yazı ve şahane blog için çok teşekkürler..Sessiz bir okurdum lakin bu yazıya kayıtsız kalamadım. Hayatımın filmi....Filmin uyarlandığı kitabı,yani Jon Krakauer tarafından yazılmış biyografiyi de bir çırpıda okumuştum..Ve Eddie Vedder...En sevdiğim müzisyen..Böyle bir filmin müzikleri de ancak ona emanet edilebilirdi kanımca.
    Banu ablanın blogunu da sayenizde keşfetmiştim,kahvehaneler bölümü sağolsun. Allah yardımcısı olsun,acil şifalar versin. Sağlıcakla dönmesi dileğiyle..
    Kucak dolusu sevgiler.. İyi ki varsınız.. Didem

    YanıtlaSil
  6. Didem ne güzel şeyler yazmışsın , asıl ben çok teşekkür ederim güzel görüşlerin güzel dillendirişlerin için :) Ya ben böyle zorla yorum da yazdırırım işte adama nedenmiş o sessiz kalmak bakim ? :))
    Kitabını okumadım ama film beni çok etkilemişti özellikle sonu. İnsan sosyal bi varlık ama böylesine radikal kararlar da ruhumuzu cezbetmiyor değil. Eddie Vedder'e bayılıyorum ben de , filmin özüyle çok örtüşüyor sesi dediğin gibi :) Ve kahvehanelerden tanıdığın Banu abla için dualarına da amin olsun ;)
    Son olarak da diyorum ki sessiz bi takipçimizsin madem senin kahveni de görmek isteriz biz , neden fotolayıp göndermiyosun bize ?
    Bekliyoruz diyelim ve öpelim seni sevgili Didem :)

    YanıtlaSil
  7. ben de hepinizi çok seviyorum kiiiiiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ablacımm çok geçmişler olsunn ve hoşgeldinn aramıza yenidenn ! :)

      Sil

Sen de yaz bişeyler...