13 Eylül 2013 Cuma

Nilgün ' ün Kahvesi :)

Nilgüncüğümm  !

O Nilgün Komar ve her şeyi bilen kadındır tabiki de ;)

Bi keresinde seneee bilmem kaç çok emin değilim ama bloğunda ojelerle ilgili bi post yapmıştı ve hayatım boyunca ojeyle  ilgili öğrenebileceğim tüm incelikleri bu postla edinmiştim. Ha kullanırım kullanmam o ayrı ama o gün demiştim ki : bu Nilgün hatun kişisi gerçekten de çok araştırmacı geliştirmeci bi beşer , takip etmeliyim ben bu hatunu demiştim :) Fırsat buldukça da ederim zati O bilmez :) 

O da beni fırsat buldukça şaapmış olmalı ki kahve kampanyamız  hakkında çok tatlı bi yayın yapmış kendisi. Ah nerelere gidelim nasıl teşekkür edelim ki kahve şeysini bizden güzel ele almış ballandıra anlatmış bu  hatun kişi :)

Hani ama nerde nerdee ? diye sorarsanız da işte burdaa diye cevaplarız biz de ;)

Peki Nilgün hatun'cum , sen kahveni nerde nasıl içtin ki cicim ? :)


"Bu fotoğraftaki nefis türk kahvesini sevgili rabiasultan ile üsküdar da içmiştik: eski usul hasır taburede oturup eskici'deki eşyaları seyretmiştik..." Nilgün /22.06.2012

Çok teşekkür ediyoruz kendisine ;) 
Sevgili Nilgün  , gecenin güzide bir saatinde girdiğim bu yayında senin için duygusal bi parça seçmeyi uygun gördüm. Facemde bu gece başlattığım müzik bombardımanının ilk parçası senin için gelsin. Bu parça  evet.... sana uygun bence...zevkle dinle  ;) 
Ve de bize  anlatmaya hep  devam et olur mu  ? :)



Uykuluyumm yorgunumm  ama yine yeniden hatırlatıyorum Türkiye ; Kahveni nerde içtiğini neler hissettiğini merak ediyorummm ! Şurda anlattığım usül  üzere gönder banaa plzzz ! 

Sevgiler cümle aleme :)

10 yorum:

  1. Taze kahve kahvehanesinde kahvenin tadına doyum olmuyor.
    İki can güzelime de sevgiler öpüldünüz.

    Müzik yine süper:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacım bu kahvee sizlerle güzell ve kahveci güzeli de sizlerle mutlu ki ! :)

      Müzik zevkimiz senle aynı o sebep ;)

      Sil
  2. Nilgüncüm afiyet olsun ve bütün kahve severlere de bol köpüklü kahveler gelsin :) Tazekahve emeğinize sağlık arkadaşım iyiki bu ''kahveşeysini'' başlatmışsınız. Her gün bakıyorum bu gün kahveyi kiminle içiyoruz diye :) Hayırlı cumalar arkadaşlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oho Mukaddes hanım'cım Nilgün hatunla önceye dayanan muhabbetinize şahit oluyorum :)Çok teşekkürler efendim her gün kahveye bekliyoruz ki zaten biz de ;)) Hayırlı cumalar olsun :)

      Sil
  3. Canım arkadaşım Nilgün, herşeyin en güzeline layıksın mükemmel insan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveet Nilgün's fanları burayaa ! :) Bahar'cım çok teşekkürler , kısa bi süre sonra senin de kahveni içiyoruz burda haberin olsun ;) Sevgiler :)

      Sil
  4. örgüçantam; bende seni çok öpüyorum...♥
    kurdelemm;teşekkür ederim canım benim..♥
    baharımmm;daha güzel olanlar senin ve hepinizin olsun bacım..♥

    tazekahvem; belli zamanda, orda burda, bazen az okuyup, bazen yalnız resimlerine bakıp, bazen tüm yayını okuyup, bazende heme okuyup hem yorumlayıp geçiyorum senin sayfandan.. müziğimi dinleyip yorum yapmam şu an biraz zor olsa da toparlamaya çalışıyorum :) blogum silinse yada izlediklerim kaybolsa, aklımda tutup ekleyeceğim birinci listede varsın sen.. ki bu bana iki kere oldu.. güzel arkadaşlığımızın baki kalması benim için önemli.. bu satırlarda ve geçici sanal yüzeylerden yüreğe taşınması da.. bu hizaya gelenler zaten aynı gitarın telleri gibiler diye düşünüyorum.. her daim ve sonsuz dostluğumuza diyerek, fincanımı bu kez senin için kaldırıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün'cüm okuduklarıma gerçekten çok mutlu oldum ,takip edilmek hem de sevdiğin blogcular tarafından takip edilmek çok keyifli gerçekten :) Tüm güzel dileklere katılıyorum her şeyden önce , Mevla senle bana da o eski usul hasır sehpada oturup kahve içmeyi nasip eder de sanal alemden gerçek hayata taşar muhabbetimiz inşaallah günün birinde ;) Şarkıyı beğeneceğini de biliyodum bu arada :)Her daim ve sonsuz mutluluğumuza ki inşaallah...

      Sil
  5. Ne guzel bır kahve ne guzel bır yazı bu sevgiler :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz efemm... Hatta o halde sizi de bekleriz kahve şeysine ;) Sevgiler :)

      Sil

Sen de yaz bişeyler...