31 Ağustos 2012 Cuma

Karmakarışık...

Evet klasiklerden olmak üzere olan bir kitabı yeni okudum evet ... Bunun serisi var onu da biliyorum hatta. Ben Tebrizli 'sini okudum da Mevlana'lısı Kimya'lısı vesair envai çeşidi mevcut. Onları okumadım henüz, ama sıradalar... Kakaolusu vanilyalısı misali hepsi tam olsun Sinan Yağmur beyefendinin yazdıkları kültür hanemizde...
Aslına bakarsanız bu akşam bu bloğa bir el atmam gerekiyordu ve de bir ay önce bitirdiğim kitabı anlatayım niyetiyle bastım kumanda paneline. Heyhat..İnsan psikolojisi durduğu yerde durmuyor.Bir şeycikler anlatasım gelmiyor şu an. Repliğini unutmuş tiyatro sanatçısı gibi kalakaldım burda şimdi :) Yine konuşur gibi yazıyorum onun da farkındayım. Ve içinizdeki "ne zaman toparlayacak bu kahve ?" diye soranlara selam çakıp "en kısa zamanda inşaallah" diyebiliyorum sadece...
Okuduğum kitapta anlatılan Tebrizli üslubuyla özdeş bir post oldu bu aslında blog dünyasına göre . O açıdan oldukça estetik bir tavır diyebiliriz benimkine. Neyse tüm seriyi okuduktan sonra daha üsturuplu bir değerlendirme ile bu açığı kapatırım inşaallah dostlar.
Ve işe başladığımdan heberiniz var mı ? Yok tabi...
Bu karmakarışık satırları açıklar hatta tölare eder bu haber :)

Neticede ben seviyorum sizi ve daha neşe dolu 23 nisanımsı postlarla buluşmak üzere diyorum.

Sevgiler dostlar...


8 yorum:

  1. canımmmm:)
    ablacık uğramadı epeydir değil mi:) koşuşturmalar hızlandı 1Ekimde küçük oğluşun düğünü var arada bir dolaşıyorum yorumlarla az katılıyorum bu aralar .
    Unutulmuş değilsin öptüm kocaman:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam da gelip neler oluyor bakma düşüncesindeydim ki açıklamanla yetiştin imdada :)) Tatlı kayınvalidemiz iş başında desene şu günlerde ;) O çeyizleri görmek lazım hepsini tek tek. Tüm işlerinde kolaylıklar ablacım benim öpüldün :)

      Sil
  2. ben sevmemiştim bu kitabı hatta yazarın diğer kitaplarını okumaya niyeim yoktu da hediye geldi..

    kimyayı okuyayım da ben begenmezsem sana yollarım :)) olur?

    ee sen de işe başladın madem kardeşine bi güzellik yaparsın :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ben de çok tuttum diyemem ne yalan söyleyeyim :) Oku bakalım beğenmezsen gönder de iyi bişey mi bu kötü bişey mi onu çözemedim azizim :P kardeşimsin ve de emrindeyim her zaman balım ne istersen ;))

      Sil
  3. elimde kerbela var bakalım nasıl olacak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çabuk oku da paylaş, neymiş bilelim esracım , öpüldün ;)

      Sil
  4. Eskiden tam bir kitap kurduydum bana kitap dayanmazdı okuduğum kitaplardan biride HZ Mevlanın hayatıydı düşünüyorumda internet gelince kitap okumayı ne kadar ertelemişim...
    İzlemeye aldım paylaşımın için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim Hanife :) Sen yine kitap kurdu moda geri dön ama hatta bize de anlat okuduklarını ki fikir sahibi olalım biz de. Bloğun en güzel yanlarından biridir kitap paylaşımları. Sevgiler canım :)

      Sil

Sen de yaz bişeyler...