4 Mayıs 2012 Cuma

Şu çıtırlara bir el verelim !


Eveet bu çıtırlar bizim, onlara bir el verelim arkadaşlar !
Nerde bu millet nerde bu devlet !

Gibilerden sansasyonel bir giriş yapmak istiyorum ben :)

Kim mi bu çıtırlar ?


İlki şurda ballandıra ballandıra anlattığım yeğenim Ayşegül olur. Canımcım ablacığımın önemli bir hatası ama ne yapalım yeğen işte bağrımızda taşıyoruz kendisini demiştik :P:)) Yıllardır bloğumu geyik meselesi haline getiren hatun şimdilerde kendisi de bir yemek bloğu açtı. Vatana millete hayırlı olsun diyorum. Laf aramızda olmak kaydıyla bu kız pasta börek işlerinde nirvana halinde :)) On numara lezzetlerin tariflerini vereceğine eminim.Bloğunun adı Elmalıkurabiye. Yesinler Allahımm :))

Bu Ayşegül' ün kız kardeşi...yani ablamın ikinci hatası Sidregül, Ege Üniversitesi İngilizce İşletme 2. sınıfta okuyan yeğenim olur kendisi.Bu hatunun ev içindeki profilini anlatıyorum şimdi size: Elinde büyük devasa bir porselen bardak,surat mütemadiyen asık , insanın bir şeyler sormasına mani şekilde hal diline yansıyan bir umursamazlık. Aynen böyle bir pozlar havalar sormayın gitsin :) Ama yeğen işte ,kan bağı işte , O da hala minik Sidrem'dir gözümde :)
Bu hatun da blog açmaya karar vermiş.Bloğunun adı Destina.Bizden sır gibi sakladığı iç dünyasını bloğuna yazacak aman Allahım ! En başta ben takipçisi olacağım o kesin :)Hakkında her şeyi her şeyii öğreneceğim artıkın ...he hee.. Kim yeğen kim teyze bizde bu durum biraz karışık , ama kendimize göre bi' senkron oturttuk işte :)Neyse takipçisi olun bu işletmecinin efem :)


Ve geçtiğimiz hafta bu yeğenlerle birlikte İzmir Kemeraltı'na gezmeye gitmeyi planlıyoruz.Oraya Sidre'nin üniversiteden arkadaşları da gelecek haberini alıyorum. Allah'ım diyorum Sidre gibilerse ne kasıntı tiplerdir kimbilir , yok Allah'ım ben tahammül edemeyeceğim diyorum ve bir şekilde kirişi kırmanın yollarını arıyorum.Ama ne mümkün , planlanan buluşma gerçekleşiyor .

Gidiyoruz tanışıyoruz neyse, ama bakıyorum ki elemanlar ha ha hi hi ! Sidre'yle uzaktan yakından alakaları yok :)) Neyse akşamına bize yemeğe geliyorlar , Ayşegül o güzel yemeklerini yapıyor , gülüyoruz eğleniyoruz filan. Ve de blogları olduğunu öğrenince ortamı bir sinerji basıyor ki sormayın. Hemen adresler alınıp veriliyor , onlara kart vizitimi uzatıyorum başınız sıkışırsa beni arayın gibilerden :P:)))
Tamam abarttım ben sanırsam.
Demem o ki bu hatunların blogları da kendileri kadar tatlı ve de takip edilesi...


Hatice(fotoda solda oturur kendisi) , Sidre gibi Ege Üniversitesi İngilizce İşletme okuyor.Minyatürce'de içsel söyleşilerini ve de hayata dair izlenimlerini paylaşıyor bizimle :)Ben anlatımını çok beğendim ,hem bu Hatice o kadar muhabbetli bir Karadeniz kızı ki ben çok sevdim O'nu.Vatanın bağrında yetişen bir işletmeci de kendisidir ayrıca. Bloğuna siz de bakın derim ben ;))Yani işletme mezunuyum diye demiyorum da ,bizim edebiyatla aramız iyi bea :))

Nihan da(fotoda sağda oturur) , Ankara TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde burslu okuyor. Tıpta okuyan da bir abisi var O'nu da Sidre'ye alıyoruz hayırlısıyla :P Nihan, connecting adlı bloğunda benim çok sevdiğim bir tarzı benimsemiş uzun uzun anlatılası şeyleri ilginç gifler paylaşarak dillendirmiş kimi zaman. Bazıları çok komik ;))O akşam ki en büyük keyiflerimden biriydi paylaştıklarına bakmak. Nihan söylemek istiyorum yeniden, gözlerin çok güzell yeaa !!

Hadi bi' el verelim de 100 lü hanelere sıçrayıversin bu taze blogların takipçi sayısı :)))

Ee nedeni çok basit : çünkü gençlere destek olmak lazım ;))

Vuuu... yine anlattım anlattımm denizler deryalar gibi ve de bool bool gülücüklü bir başka postu huzurlarınıza bırakıyorum gece gece :)

Gitmem lazım şimdi , yarın erken vakitte Nazilli' ye yola çıkıyoruz arkadaşlarla :)

Herkese bir sevgii seli bir muhabbet ki benden çok çok piss :))))

Şunu dinleyin , keyif gelsin bünyelere !

Mutlu pazarlar dostlar !

20 yorum:

  1. blogları çok güzel çok eğlendim hatta ama tumblr olduğundan takibe alamıyorum niyeyse

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet hatunlar tumblr yapmışlar bana sormadan :P sanırım bir kaç soruya cevap vermen gerekiyor takip için. sevgiler :)

      Sil
  2. Tam destekkk =) teşekkürler yahuu bunu daha kızlar görmemiş anlasılan sesler cıkmamış:D
    Ama ama şunu da söylemeliyim ki teyze vayy be ben zaten depresif bozuğun tekiyim de öylesine nefes alıyorum doktor raporlarımı da atsaydın bari :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ettim yeğenn :)) Doktor raporların elimde daha önemli şantaj durumları için kasamda saklı vaziyetteler merak etme :P Onları kullanmmama gerek kalmaz umarım :))) Hadi güpgüzell paylaşımlar artıkın sizee :))

      Sil
  3. Bu güzel çıtırlara hemmen el veriyoruz...Hemde memnuniyetle.Hatun kişileri tanımasakta o kadar güzel anlatmışsınızki çokta güzel gözümüzün önünde beliriverdi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımcım çok sağol,ben size hep anlatırım güzel güzel buralarda olun siz yeter ki.Hatunları da tanıyacağız artık bloglarından :)) Öpüldün ;))

      Sil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederiz teyzoşum birazcık abartılı bi anlatıma başvurmuş olsan da güzel olmuş :) gerçi şu tıpçı abiden filan bahsetmeyeymişsin iyiymiş ama neyseee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ettim yeğenimm :)) Tıpçıya değinmeliydik ya , kamu önünde sabitlemek istedim ben durumu ..sorumlu teyze edasıylan hani :p:))) öpüldün şeker ;))

      Sil
  6. koptun gene :)) özellikle yemek tariflerine ihtiyacım olacak sanırsam :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yemek tariflerine de çok riayet edersin ya :))

      Sil
  7. hayırlı olsunnnn amanın Ayşegül yemekleri bu sayfada yapmış bile yeni gördüm ellerine sağlık. sana kocaman bir öpücük bırakayım çıtır gezisine gidiyor örgü çantammmm:)))

    Bu haftasonu gelseydin de blogcuları hep birarada görseydin ya güzellik,yarın sevgili LEZZETLİ SOMUNLAR-serapçımdayız herhalde sayı 40 a yaklaşmıştır.
    neyse illaki kesişir yollarımız birgün bir fincan kahve başında:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacık evet hem de en zorlardan başlamış kerata :))) Ben de çoook öpüyorum seni. Ya ama ben de hissediyorum bir gün oturup kahve içeceğiz seninle ;)) İzmir'e gelip gidişlerim sıklaşıyor bazen.Denk getiricem onların birinde inşaallah :) Muhabbetle canımcım :)

      Sil
  8. Herkese böyle bir teyze lazım..
    Ne şans!

    YanıtlaSil
  9. Herkese böyle bir teyze lazım..
    Ne şans!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söyle şirinanne söyle ! Anlamıyor bunlar kıymetimi :P

      Öpüyorum da hem ben senii :))

      Sil
  10. şımarırız ama şimdi biz, şahsen şımardım ben. en küçük olmanın verdiği bi huy halini aldı :D bi de biz çok masumuz :D iltifatlar için teşekkürler :)
    -Nihan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şımar çıtırcım şımarr senn , en küçüğümüzsün malum :)) Ha evet bi de masum bu kızlar demeyi unutmuşum her nasılsa :)) Hatice yorum yapamıyormuş bi' de yol yordam göster hemşerine halletsin balım ;)) Öpüldünüz hepiniz :))

      Sil
  11. Efenim çokkk teşekkür ederiz bizi şımarttığın için bilge abla:) Bir işletmeci olarak tavan yaptık :) Saf masum dileklerimle selametle :))

    YanıtlaSil
  12. minyatürce,

    canımcım rica ettim ama siz şımarmadan devam edersiniz yola eminim ben ;)) işletmeci genleri edebiyata yatkın ispatlamış olduk böylece evet :)) Öpüldün canımcım :))

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...