13 Aralık 2011 Salı

Sünger bob ne alaka ?


Hakkımdaki 7 gerçek :

1)İçimde 1 adet en azılısından velet 1 tane de olgun ve tutarlı bir hanım insan olmak üzere 2 kişi var...Neyse ki daha fazla kalabalık değiliz :))

2)Kahvaltıda kahvaltılıklar dışında herşeyi yemeyi seviyorum...Kızartma filan tercih sebebi hatta :))

3)Anne olan arkadaşım okuma hevesime gıpta edişini ballandıra ballandıra anlatırken ben de ballandıra ballandıra O'nun anne oluşuna gıpta ediyorum...Öyle...

4)30 lu küsur yaşlardayım ama hala uzay gemisi yada çizgi film kahramanları gibi öğeler içeren rüyalar görüyorum...Alice 'in harikalar diyarına giden var mı rüyasında ? :))

5)Hayatımın geri kalanında yapmak istediğim tek şey Allahın rızasına uygun bir ömür sürmek,yaşamak istediğim zirve de son nefeste şehit olmak...Amin...


6) Üslubu sert olan, hele hele bununla da öğünen insanları sevemiyorum...Peygamberimizin asil tavrı sertlikten uzaktı zira...

7)Mizaç olarak ne kadar yumuşak olsam da dinlediğim müzik pek vurdulu kırdılı :) Bu yönüm herkesi şaşırtıp duruyor,var bi arıza işte :)) Example !Bağlantı

Durup duruken döküp saçmadım bu gerçekleri dostlar :)Blogcanlar Sahafkedisi ve İnce Belli Bardak mimleyince , bana da cevaplamak düşünce... :)

Habire mim pas alıyorum ama kimseye pas etmiyorum.Aslında evrensel blogcan bildirgesi klişesince 'tüm dostlara gitsin bu mim, herkes cevaplayabilir' diyorum dostlar :))
Hayatın böyle de gerçekleri var işte ;) Neyse gittimm ben :))

Ne alaka olur mu ? Görsel in açıklaması aşikar tabi : Bir mim zamazingosunu daha avlamış olmanın sevindirikliğinin altını çizittirir sünger bob :)))

Sevgiler hepinize blog kurabiyeleri !! :)))

16 yorum:

  1. Harika!bir blogcan bu kadar samimi olabilir:)Keyifle tanıdım sizi..

    YanıtlaSil
  2. Taze Kahvem bu postuda içindeki velete kaptırmış:)))))))) bayılıyorum senin bu haline öptüm kocaman sakın azarlama o veledi ona iyi bak o küstümü dünyada küser sonra:))

    YanıtlaSil
  3. küçücüğümm bıcırırığımm benimm:)))
    sakınn büyümesinn o küçük çocuk tamam mıı:)
    ahhh benim güzel kardeşim,bende kahvaltıda her şey sevenlerdenim:)
    zeytinyağlı fasulye bile yerim buzz gibi dinlenmiş dolapta...:))
    senn bana gel bebeğim,her şeşit donatayım sofrayı,hoşş sohbetinde oldumu yanınnda...
    ohhh...
    miiissss miis..:)
    inşallah..
    muradd etmek bizden..
    tesadüfleri kaderimize serpiştirende Yüce Yaradan...
    belli mi olur değil mi canısı..:)
    bakii muhabbetlerimle..
    öptüm gülüm...

    YanıtlaSil
  4. Bir insan kendini bu kadar güzel ifade eder.Aynen yazdıkların gibi bir kişiliğin var :). Seni çok iyi tanıyorum.
    Ama birşey unutmuşsun ya sulu gözlü olduğunu :)))
    Ben seni her halinle seviyorum canım arkadaşım can dostum..
    İyi ki varsın ve iyi ki seni tanımışım.Kocaman sevgiler canımın içi.

    YanıtlaSil
  5. bloğunun yeni misafiriyim ve ilk postta tanıdım seni :) çok samimi bir bloğun var cnm,bende beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Limon Çiçekleri,

    Memnun oldum tanıştığımıza canımcım ;)) Ben de zıplıyorum şimdi senin bloğuna :)

    Örgüçantam,

    Canımcım sen artık beni en yakınımdaki akrabam kadar iyi tanıyorsun ve durumumun vehametini herkesten fazla biliyorsun değil mi :))) Kızmıyorum çocuğa da yine de şımartmamak lazım ablacık, öpüldünn ! :))

    Reçelim,

    oldum bile canım ya :))

    Kekikçim,

    Yaa canımcım kahvaltı zevklerimiz de tutuyor ya senin gibi becerikli hatun olunca karşımdaki bu harika bişey ! :)) Ah benn sana gelsem bi kahvaltılar etsek,ardından bi kahveler içsekk !! Ahh hayaller hayaller :)))
    Ya muradımızda varsa neden olmasın ama tabiki de olur belki bigün kankim ya innşaAllahh ! Öpüldün canım arkadaşım,herşey için çook teşekkürler , iyi ki tanıdım senii :)) Sevgiler,öpücükler :))

    Elif,

    Ya canım yüzüme vurmasan olmaz demi :))Evet hep yanımdasın hep desteğimdesin herşeyimsin pıtır sen ! Sevgiler benden canımın içi ;))

    Pastagüvercini,

    Çok teşekkürler ettim canım her zaman beklerim ve hemen bloğuna zıplarım şimdi :)) O ne güzel foto hem öyle ! ;)) Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. Ciğerim iş blog hediye olayları beni bitirdi vefası desen yeridir ben de seni seviyorum hacı ne olur idare et unutuldun sanma valla kimseye gidemez oldum der kısaca aşkı ilan eder kaçarım Allah'a emanet ol

    YanıtlaSil
  8. "Hayatımın geri kalanında yapmak istediğim tek şey Allahın rızasına uygun bir ömür sürmek,yaşamak istediğim zirve de son nefeste şehit olmak...Amin"

    inşallah Allah ölümün en güzelini hem sana hemde senin gibi isteyen tüm herkese nasip kısmet eder :)

    YanıtlaSil
  9. Stil Direktörü,

    Canım benimm ne kadar yoğun olduğunu biliyorum ve şu hediye paylaşma atraksiyonuna bayılıyorum şekercim. Herzaman gezemediğini biliyorum blogları no problem hacım ;)) Aşkının karşılığı da büyük kankam be :)) Öpüldün !

    sema,

    Aminn aminn şekercim,imanlı kardeşim benim :)) hepimiz için gerçek olsun gerçek mutlu son balım ;)) Öpüldün :))

    YanıtlaSil
  10. kimisi bir kişiyi idare edemezken kimisi sadece bünyesinde iki kişi barındırır. belki çocukluğu, belki çocuğu... sanırım bu konuda bayanların hakkını vermek gerek... ki zaten cennet annelerin ayakları altındadır... o sebeple annelik hissiyatına da hazılanıyorsun demek ki...:) hem 30 küsür yaş da nedir ki? dünyalık ölçütlerin ne kadar önemi var? yaşlandıkça Güzel'e bir adım daha yaklaşmıyor muyuz? Sevinmeli değil miyiz ki... Ne mutlu bize harikalar diyarından harikalar diyarına gidiyoruz inşaallah :)

    Üslup sert olmalı; ama yerine göre. haddini bilmeyene sert olmalı; haddince durana mahviyet sergilemeli. işte sanırım bu yüzdendir ki içindeki "sert"liği vurdulu kırdılı şarkılarla atıyorsun.. siyah ile beyaz içimizde mündemiç... "nefis bir çocuk gibidir" demiş bir zat... nasıl büyütürsek öyle olur...

    YanıtlaSil
  11. coyotecarlos,

    ya bak ne güzel konuyu bağlamışsın içimdeki çizgi film canavarıyla annelik hissiyatını :)) aslında bu bağlamda herşeyin yerli yerine oturuyor galiba.bu rüyalar bu özlem kutsal duamın gerçekleşmesine işaret belki de ;))
    üslup konusunda da aynı bağdaştırma ogün şanlısoy dinlememi açıklamış inanmıyorum ortim ya :)) sen psikoloji okumalıydın bence heyy heyy !! :)))
    güzel sözlerin hepsi için teşekkürler ortim :))

    YanıtlaSil
  12. ben yorum bırakmıştım.
    onu bile mi becerememişim :/

    YanıtlaSil
  13. Seyhan,

    Gelmedi balım yorumun :)) Olsun ama bunu da sayarız :)Öpüldün ;))

    YanıtlaSil
  14. ya bu mim şeysi falan ne anlamıyor ben :)
    araştırmaya da üşendim ne yalan söyliyim sen varken :)

    YanıtlaSil
  15. Adsız,

    Bu mim şeysi bi nevi oyun pas etmek gibi bişey adsızcım. Yani anket şeklinde oluyor genelde.Bloglar arası bi tür sinerji oluşturmaktan mütevellid bi hadse.
    Doğru anlattım mı blogcanlar ? :))

    YanıtlaSil
  16. anladım gibi aslında...

    ama bu örnek üzerinden anlatsan bal-kaymak olur he...

    ne kalın kafalıyım he he :)

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...