29 Kasım 2011 Salı

Ben bi dolanıp gelicem inş. !


Merhaba sevgili dostlar ,

Evet yine gecikmiş bir güncelleme ardından kem küm eden bir postla sizlerleyim...:))
Ama bu sefer ki gerekçem çok sağlam söyleyeyim :

Geçtiğimiz pazar gecesi çok sıkıntılı bir rahatsızlık yaşadım ki düşmanımın başına vermesin Rabbim...Şöyle söyleyeyim ki yiyeceklerin mide kanalına ulaşır ulaşmaz geldiği yoldan geri dönmesi ve sabaha kadar bu seramoninin devam etmesi gerçekten hiç hoş değildi...Elhamdülillah ki Rabbimizden gelen herşey güzel,dün akşamki serumdan sonra bugün kendime gelince 'sağlık' nimetinin değerini daha bir derinden idrak ettim.Günahlarım dökülüyordur inşaAllah diye düşünürken bir yandan midemin kaprisli bir insanmışcasına üzerine titremek ilginçti...Hele göğüs kafesime ne oluyor hiç anlamadım,nefes alıp verirken bi sıkışmalar, bi ağrılar,bi afra tafralar...çok teessüf ettim kendisine de...ardından düşününce, bugüne kadar hiç dikkate almadığım içimdeki işleyişin elemanlarının tek tek farkındalığına vardığımı hissettim...Her canımın istediğini gönderdiğim midem için,nefes alıp vermemin baş aktörleri ciğerlerim için,tam olarak yaratılış nedenini bilmiyorum ama o değerli mükemmel yaratık pankreas içinn !! söylenişi bile öneminin altını çizittirmiyor mu ama ? pankreas ... hayati değerim var senin içi der gibi ! :))) ve şu muhteşem espri yeteneğim için de (!) :P:))) ne kadar hamd etsek sana azdır Rabbimiz ! Lütfen Lütfenn yarattığın mükemmel eserleri bilmeyi anlamayı ve hak ettiğin kulluğu sergilemeyi nasip et bizlere !!


Evet gecikmenin hesabını verdikten sonra size daha önce de bahsettiğim sarı kediciği tanıtayım :)) Eminim sabırsızlıkla bekliyordunuz değil mi ? Evet evet öyle olmalı :))) Sokağa balkona çıktığımda anında ayaklarıma dolanıp sürtünen,hareket alanımı kısıtlayan,ayaklarımın altında çiğnemekten deli gibi korktuğum ama yine de kendisine bu istenilmeme durumunu yeterince hissettiremediğim için beni terketmeyen Vecihi kıvamında hayranım :P:)))Hatta o artık ayaklarıma eklemlenmiş yeni bir organ gibi :D
Bugünlerde bu kedicik sayesinde şu cümleleri ne kadar da sık kullanıyorum :

"Dur gelme ! "
"Ya çekil diyorum çekil ! "
"Ya birlikte yapamayız canımcım ama :/"
"Hayır hayır sen dışarda kalıyosun biz içerde,anlaştık mı ?"


İşte kendisi ! :))
Yarın sizlere ahanda şurda bahsettiğim geziye çıkıcam sevgili dostlar...Türkiyenin öbür ucu,dua ediniz sağlıkla sıhhatle geri döneyim inşaAllah :)) Aslında rahatsızlığım nedeniyle iptal etmek te söz konusu oldu bi ara ama dernek başkanımız "bişeycikler olmaz katılıyosun Bilge ! " dedi ben de hüsnü zannına muhalefet edip planları bozmak istemedim :))Kısmetse pazartesi tekrar görüşürüz , dualarımdasınız bilesiniz :))
Ağzımda antibiyotiklerin verdiği acımsı tat , kafamda çantama koyacaklarımın listesi sizlere hoşçakalın diyorum şimdilik :)) tsm korosu solisti diliyle kürdili hicazkar diye başlıcam şimdi :P:)))
hadi selametle selametle !! :)))

Aman şunu da bi dinleyin de keyfiniz yerine gelsin ruhunuz dinlensin sayemde be canlar :)))

Not: Çizmelerimin rengi orjinaldir,her gören 'boyatman gerekiyor sanırım' geyiğine bağlıyo fena bozuluyorum bakınız...Babam bile dışarı çıkarken 'onları giyme Bilgeciiim ' diyo kiii... aa bu kadar olurr :))))

14 yorum:

  1. gecmiş olsun şeker:)))))
    rabbim şifa nasip etsin,güzel güzel gezde gel kahvem saglıkla sevgilerimle dualardan, unutma ne olur canım kahvem:)))))

    YanıtlaSil
  2. öncelikle gecmiş olsun canım.kediçik çok tatlııı maşallah.seyahatinizde ğüzel ğecsin.ğüle,ğüle ğidin ğelin inşallah...
    sevğiler..

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun ablacım :( Allah acil şifalar versin..bizlerede dua etttt unutma öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  4. hiiççç kıyamammm kuzummm...
    çok geçmiş olsun bilgecim:(
    nasıl merakla okudum yazını bi bilsen..
    yüreğim kalktı inan...
    rabbim şifalar versin gülüm...
    böyle bir durumda bile espri yapmıyormusunn,bitirdinn beni yine canısı:))
    kediciği şöylee bi mıncırr benim içinde:))
    çokk cici bu yaa....
    sağlıklı git,gez ve dön inşallah tatlım...
    bizlere de dualar et canımm olur mu :)
    selametle...

    ayşegül...

    YanıtlaSil
  5. Esselam..
    Canım benim çok geçmiş olsun, Rabbim şafi ismiyle tecelli etsin inşâAllah. Sağlık gerçekten çok önemli Rabbimizin de dünya nimetleri adına istenmesini arzu ettiği en güzel şey sıhhatmiş, bizde dualarımızda zikredelim inşâAllah.

    Gezinde umarım sorunsuz geçer ve çok keyif alırsın, merakla ve hasretle bekliyorum dönüşünü.
    Kendine dikkat et, dualarında unutma inşâAllah.
    Muhabbetle, öperim.

    YanıtlaSil
  6. Çok geçmiş olsun canım... O zamanlarada hep yanındaydım elimden geldiği kadar sana destek olmaya çalıştım...:(.Çok şükür atlattın.
    Ayrıca o kediye söyle aklını başına alsın öyle edepsizlik yapmasın :).Ama pek sevimli kedicik :).
    Menzile gidiyorsun sağ salim git gel inşallah canımın içi.DUALARIM SENİNLE....

    YanıtlaSil
  7. Ama ben bu şeker renkli kediyi yerim, yalar yutarım :)))
    Çok çok çok geçmiş olsun Bilge'ciiiiim :(( Özledik seni! Akşamları bir türlü toplanamıyoruz ki :((

    YanıtlaSil
  8. Yaa insan hastalığı bu kadar mı keyifli anlatır bak şuna se töbe töbeee:)))
    çok dikkat et bak hava değişimide yaşayacaksın .
    çok geçmiş olsun,geçsin gitsin inş.

    keyifli seyahatlerin olsun.

    o var ya o çok tatlıııııı

    YanıtlaSil
  9. büyük geçmişler olsun, Rabbim şifalar versin...
    sağ salim git gel inşallah...
    Allaha emanet...

    YanıtlaSil
  10. Selinka,

    Canım benim güzel bir gezi oldu inşaAllah ;)) Dualara gelince her zaman aklımda ve kalbimdesiniz.Sizlere de nasip olsun bu tarz ziyaretler...Öpüyorum şekercim,sevgiler :)

    Halime,

    ah bu kedicik olmasa dikkatini çekebilir miydim ben senin ? :))) canımcım çok teşekkürler elhamdülillah sağlıkla geldim inşaAllah :)

    Sema,

    canım benim geçti gitti elhamdülillah :)Rabbim beterinden saklasın ;)) Dualardasın cicim ama sen de unutma ! :)) Öpüldün :)

    Kekikçim,

    Heyy Antalyalı bebek ! Ben de sana kıyamamm :)) Elhamdülillah Rabbim beterinden saklasın geldi ve geçti canımcım. Hastalıklar da bizler için malum,ne yapalım ;)) Harika bir gezi oldu Allahın izniyle, sana da nasip olsun inşaAllah canımcım ya sürekli dua ediyorum :))İyi dileklerin için Allah razı olsun şekercim ve hepsine bilmukabele diyorum . Kalbimdesin :))Öpüldün !

    Derkenar,

    canımın içi ne kadar güzel bi hatırlatma: sağlık sürekli istememiz gereken bir nimet gerçekten.Ağır imtihanlar vermesin Mevlamız.Ve gezi gerçekten güzeldi,bi dahaki Konya ziyaretini Adıyaman a uzat diyorum kankim ;)) Öpüldün :))

    YanıtlaSil
  11. Elif,

    Çok teşekkürler ederim kankacım,evet herzamanki gibi yanımdaydın sürekli ve hiç yalnız bırakmadın ;) Bitanesin ne diyebilirim ki canım ya :) Rabbim seni de sağlık ve sıhhatten ayırmasın inşaAllah :)

    Sahaf Kedisi,

    canımcım çok sağol, evet biz ne zaman toparlanıcaz ya ? Çook merak ediyorum doğrusu :)) Kimbilir hikayeler de ne değişiklikler oldu da bihaberiz :) Olmaz ki ama ! Öpüldün şimdilik kankam :))

    Örgüçantam,

    Ablam akciğerlere bayaa bozuk attım onu şapıyosun sen :D Ne yapayım nazlı olmasalardı o kadar onlar da :))) Ablam ben bu kediyle napıcam yaa :// Bakamamm ben onaa ama anlamak istemiyo kendisi :( Töbeee :)))

    YanıtlaSil
  12. Adsız,

    Çook teşekkürler :) Bak aynen öyle de oldu sağ salim geldim inşaAllah ;))

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...