21 Kasım 2010 Pazar

Yazdan kalma bir iki kare :)

Şakacı dondurmacılardan dondurma almayı severmisiniz ? Yani bi parça serinlik için kıvrak dondurmacı ile ufak bir savaşı göze alanlardan mısınız ? Ben mi ?Ben , her seferinde ilk dakkada savaşı kazanıp dondurmacıyı mor edicem diye atlayanlardanım :)) Ama hain adamlar dakikalarca uğraştırırlar beni de bir türlü kendim kapmayı beceremem.Sonunda kibarca uzatıp "buyrun hanfendi :) " diye uzattıklarında da dondurmayı almadan çekip gidesim gelir hani :D

İşte böylesine bi savaşın yazdan kalma karelerini bulunca pc mde paylaşasım geldi. Yeşilli ufaklık canımın içi yeğenim Ceyhun ( Cey cey). Ama O artık Marilyn Manson dinleyen genç bi erkek :)
Sıcak bi Antalya gecesi sahil kenarındaki savaşçı bi dondurmacı abi ile Cey Cey in mücadelesinden kareler yeğenimi daha da özleyişi getiriyor beraberinde :)



Cey Cey savaşı fazlasıyla kazanmış olmakla karşı karşıya mı kaldı ne :D
Gülmek sana yakışıyor sevgilimm benimm :))

Neşe dolu yeni yazlar dilerim hepimize sevgili dostlar :)

4 yorum:

  1. ilk açtığımda o dondurma külahta nasıl duruyor diyordum ki:))) cey ceybaya yorulmuş

    YanıtlaSil
  2. Funda,

    Sorma bıcırığım ter içinde kalmıştı :)

    YanıtlaSil
  3. seyrederken eğlenceli gibi ama külahı tutan siz olunca ilk üçten sonrası için içsesimizle söylenenler anlatılır cinsten olmuyor değilmi:)))))))
    bu yüzden hiç yanaşmıyorum ben:))
    çok keyifli kareler. Cey cey de MAŞALLAH çok yakışıklı.

    öptüm canım sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Canımcım yanaşmamak en akıllıca olanı belki de ama ben hep atlıyorum işte .Cey Cey hem yakışıklı hem de pek akıllıdır maşallah :) Öpüyorum canım sevgiler...

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...