13 Ağustos 2010 Cuma

Acılar İçinde Başarıyı Yakalayanlar


Gerçekten çok şey öğrendim bu kitaptan.Gayret verici etkisi hiç yabana atılır değil .Ne var ki kullanılan dil yada anlatım çok itici söylemeliyim. Öyle ki ,ilk başta basit bi dipnot olarak iliştirmeyi düşündüğüm bu eleştirimi 2. cümlede zikretmekten alıkoyamadım kendimi.

Herşeye rağmen sözleri dünyada yankılanan Shakespeare' in en başında bi tiyatro temizlikçisi olduğunu, dünyaca ünlü vefakar hemşire Florance Nightingale' in de çok zengin bi ailenin duyarlı kızları olarak dünyaya geldiğini bu kitap sayesinde öğrendim.Ve daha bir sürü dünyaca tescillenmiş başarının filizlenişi ele alınmış bu çalışmada.

Hmm...Hava çok sıcak , bişey yapasım yok,hadi biraz fiesta yapayım tam vaktidir deyip tembellik eden kankalar ... Bu kitabı tedarik edin: Hem birbirinden gayret verici başarıların acılar içinde şekillenmesine tanıklık edin,hem de kullanılan dilin acı vermesine karşın okumaya devam edişinize şaşırın...

Sevgiler herkese ...

7 yorum:

  1. ben alsam bu kitabı elime zaten anında uykum geklir sanırım çünkü ramaznda uykuya pek bir müsait oluyorm:)

    YanıtlaSil
  2. Aylin,

    Canımcım hepimiz öyle,ama hikayeler uyku açıcı emin olabilirsin,sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. merak ettim şimdi.. listeye aldım şekerim.. muck...

    YanıtlaSil
  4. Çelebi,

    Oku tatlım,faydasını görürsün mutlaka...

    YanıtlaSil
  5. anlatım itici dedin yetii..
    sen anlatsana biraz daha :)
    uyanık insanımdır :)

    YanıtlaSil
  6. Seyhan,

    Anlatım bana itici geldi de size belki çekici gelir kuzum.Şartlandırmış olmayayım ben yine.En çarpıcı örnekleri iliştirdim kendimce ama anlatmaya kalkarsak blog çöker kuşum be. Öpüldün balım :))

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...