4 Nisan 2010 Pazar

Ne olsun bu ?

Geçtiğimiz yıllarda ablamın kızı,güzel yeğenim Ayşegül, Öss ye hazırlanırken ne zaman arasam örgü örerken yakalardım Onu.Kızardım, sorumluluk sahibi teyzoş edalarını takınıp "kızım soru çözsene,eline örgü şişleri yerine bi fasikül alsana ! " diye çemkirirdim her fırsatta.Ayşegül,oralı olmaz "Çalışıyorum teyzoşum ama bu da beni çok rahatlatıyor,rahatlamam da gerek öyle değil mi...."diye cevap verirdi her seferinde..."Olmayacak,kazanamayacak"diye içim içimi yerdi benim de.Derken Öss geldi çattı.Bizim Ayşegül benim beklentilerimin aksine çok iyi bi puanla mühendisliklerden birini kazandı.Hatta 3.senesine geçti bile :)
Sonuçta iki olumlu sonuca muhatap kaldı : Hem birbirinden güzel örgü hırkaları, atkıları,suaterleri oldu hem de mühendisliği tutturdu kerata :))

Niye anlattım bunu,hep ders hep ders nereye kadar,rahatlamam da lazım diyerekten ben de geçen gün elime bu kahverengi kumaşı aldım.Önce çizdim yazdım üstünü,sonra da boncuk işledim...Ee ben de baya bi rahatladım doğrusu...

Saç bandı olarak kullanabilirim yada bi kıyafetime aksesuar niyetine modifiye elemanı olarak eklerim.Dedim ya çok önemli değil bu,önemli olan benim terapi olmamdı...Gerisi teferruat :))



Yine de sizlerden gelebilecek önerilere açığım dostlarım...Ne olsun bu söyleyin bakalım...
Sevgiler hepiciğinize....

8 yorum:

  1. ANILMAK GÖNÜL DAĞLARINDAKİ GÜL KADAR GÜZELSE,UNUTULMAK HÜZÜN DAĞLARINDAKİ DİKEN KADAR ACIDIR.UNUTMAYACAK VE UNUTULMAYACAK DOSTA SELAMLAR...



    bu yaptıgınız runer olur bence...))

    YanıtlaSil
  2. uzunluğu nedir bilmiyorum ama acaba orta kalınlıkta şeritle çevrelesen runner olabilecek boyuttamı. şık dururdu bir masada yada fiskos üzerinde.
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Bekdikli
    Güzel söz canım...Runner diyosun,hmm düşünücem :))

    Örgüçantam,
    Hayatım büyük masa için değil ama dediğin gibi bir şeritle çevrelersem ufak bi fiskos için güzel bi runner olabilir sanırım.Öpüldün şeker...

    YanıtlaSil
  4. Eline sağlık şeker kadın bence de runner olsa iyi olur

    YanıtlaSil
  5. Stilistim,
    Sen de runner diyosan tamamdır,fiskos kuşu olacak bizim bu zımbırtı, anlaşıldı :)) Öptüm seni balımm !!

    YanıtlaSil
  6. he he heee intermet alaminde de meşhur oldu benim çalışmama hallerim sonunda tebrikler teyzoşum yaa ne diyeyim:D:D:D:D öle bi insanım ama hala müh. okuyom da ne oluyo yine aynı huylar dewam ediyo çalışamıyorum yaa hiç içimden gelmiyoo:):):):):)
    en güzeli oluruna bırakmak ne demiş taze kahve:P olur gider şeker yaaa

    :):):):):):):)

    YanıtlaSil
  7. Ayşegül,

    Mühendis kızım benim sen çalışmadan da yaparsın kuşum tarihin böyle zaferlerle dolu beaa...Taze kahve teyzen öper seni bebek !

    Stilistim ,
    bitirebilirsem koyucam hayatım :)

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...