27 Mart 2010 Cumartesi

Nazilli notları...

Dün Nazilli ye gitmek üzere öğle saatlerinde yola çıktım dostlar.Vakit öğleye yakın olduğundan Güneş yol arkadaşım oldu.Bölgemizin akarsuyu Menderes'in tam üzerinden geçerken "duralım mı ? "diye sordum yol arkadaşıma.Onay verdi, arabayı kenara çektim.
Telaşlı bi hali vardı Menderes'in,ılık rüzgarların da yardımıyla hızlıca akıp gidiyordu yoluna.Bizimle pek muhatap olmadı sanki.Ama orda ciğerlerime çektiğim temiz hava ve hissettiğim yaşama sevinci inanılmazdı...

"Bi gülücük at bakalım Menderes'e,ikinizi fotolayayım aynı karede" dedim yol arkadaşıma.Gülümsedi sarı,büyük,parlak şey.... :))
El salladık coşkun akıp giden havalı Menderes'e..."Acelem var ! Sonra görüşürüz !"diye bağırdı."Tamam tamam yoluna devam et sen !" diye seslendim arkasından.Dönüp baktım güneş hala gülümsüyordu ."Hadi gidelim !" dedim ve yola çıktık tekrardan :))
Nazilli'ye vardığımda yol arkadaşım beni Nazilli deki kankalarıma teslim etti ve o mağza senin bu mağza benim uzun çarşıyı arşınladık epeyce.Gün sonunda aldıklarım için de ennn ennn beğendiklerimse işte bunlardı :

Yıllar önce Denizli de halka açık seminerlerden birine katıldığımda yanımdan hızla geçerken beni görüp duran biri :" Pembe size çok yakışmış" diyerek gülümsemişti.Hergün duymaya alışık gibi "Biliyorum,teşekkürler"deyivermiştim ben de.Eşim de sürekli pembenin bana yakıştığını söyler ayrıca.Dün Leke'den aldığım bu pembe eteğe çarpılma nedenlerimin başlıcaları bunlardı.Rengi ve kumaşı da çok hoşuma gitti.... Peki ya siz , beğendiniz mi şekerler ?



Bu ayakkabılar, belki de bu tarza ilk para ödeyişimin kanıtları.Gerçek deri, 80 tl. etiket fiyatı var ama ben indirimden faydalanıp 30 tl. ye aldım :)) İlk gördüğümde ben de burun kıvırır gibi oldum ama ayaklarımda görünce benim olmalılar dedim.... Akşam gelip eşime gösterdiğimde bi süre sustu,sonra:
"Hayatım güzel ama sen giyermisin bu tarz ? "diye sordu.
"Evet,canımın içi giyeceğim bak emin olabilirsin :) " dedim...( En az bir hafta giymeliyim Ona kanıtlamak için :))

Dün güzel bi gündü yine benim için şekerler.Alış veriş, hangi kadının gününü güzelleştirmez ki değil mi ama :)
Çok mu gezmeye başladım ne, hadi öper kaçar Tazekahve !

8 yorum:

  1. Esselamü aleyküm..

    Taze Kahve bencede sen çokmu gezmeye başladın ne? :))
    Şaka yapıyorum, gez tabi, fırsatın varsa hiç durma ve deli gibi alışveriş yap :)))
    Aldıklarında çok şık sana çok yakışacaktır eminim :)

    Sıhhat ve selamette kalasın..

    YanıtlaSil
  2. Derkenar,

    Aleyküm selam tatlım. Bi daha ki sefere Denizli ye gelirsem beraber gezicez unutma şekercim.Hazırlan ona göre :))Güzel sözlere teşekkür canımcım,öpüldün selamet ve sıhhat seni de bırakmasın hiç.

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan şekerim aldıklarını;)
    o ayakkabıyı bir hafta giyebilmen için önce bi gün giymelisin topuklar uzun süre giyemezsin beni diyor çünkü ;)

    YanıtlaSil
  4. Seyhanım,
    Sorma şeker :) Bi heves uğruna aldık ama bakalım inş. ayakkabılık demirbaşlarından olup çıkmaz :)) Öpüldün tatlım...

    YanıtlaSil
  5. taze kahve; etek çok güzel, onun da fiyatını öğrenebilir miyiz? ayakkabıya gelince, benim de tarzım değil ama inşallah sen seve seve kullanırsın:)

    YanıtlaSil
  6. Emelcim,
    Eteği 20 tl.ye Leke den aldım.Ayakkabılara gelince biraz kadınımsı olayım diye aldım ama bakalım be şeker :))Sağol canımcım,öpüldün...

    YanıtlaSil
  7. bence de olmasın annem giy eskit yeni gezeceğin yerlerde mucx

    YanıtlaSil
  8. Öpüldün Stilistim benimm,ah beraber gezebilsek ben annemm yaaa :))

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...