10 Aralık 2009 Perşembe

Krinkıldan çakma takı ve yegane hedefim !

Son günlerdeki sıkıntılarımın hedefsizlikle dolaylı bir bağlantısını yakaladığımdan beri planlarıma koyabileceğim bir "hedef" aramaya başladım.Bu hedef öyle bir şey olmalı ki, somut bir tarihi olmalı,günümün büyükçe bölümünü işgal edecek yoğunlukta olmalı ve sonunda mutlak başarı niceliksel olarak derecelendirilmeli...Ne olabilir derken 2010 Kpss geldi aklıma.Ve dün Kpss dersleri için akşam kursları başlatıldığını öğrenince çok sevindim.Hem akşam kurslarında hiç tanışmadığım müstakbel kankalarla sosyalleşirim hem de alan deslerinde destek alırım düşüncesiyle hemen başvurdum. Kpss 2010 hazır ol yiyeceğim senii ! Akşamları dükkanı kapatınca arabama atlayıp kursun yolunu tutacağım sonra belki eşimle Kahve Molası terapisi ve hayat hedefe kilitlenmiş olmanın keyfiyle sürüp gidecek inş. :))

Şimdiiii yeni projeler,yeni geridönüşümlerle devam edelim mi ciğerler,canlar?

Bu krinkıl parçalarını Denizli deki arkadaşım Dilek vermişti.Bunları bana verirken "Bilge, al bunları sen iki dakkada yapacak bişeyler bulursun eminim" demişti.Dilekçim o kadar kısa sürmedi bunlarla ilgili keşfim ama sonunda bişeylere benzetmeyi başardım galiba :))

Parçaları önce eşit kalınlıkta şeritler halinde kestim ve katlayıp iğneledim ...Daha sonra da renklere uyumlu bir iplikle rastgele diktim.Mudo,Koton v.b. giyim mağzalarında salaş takılara nasıl ayılır bayılırız.Elimize alıp incelediğimizde işçiliğinin hiç te özen gerektirmediğini görürüz ama genel duruşu harikadır.Elişlerimi yaparken aynı rahatlıkla çalışıyorum hep,fazla özenmeden ama genel duruşa özensizlik yansıtmayan bir kıvamla emek harcıyorum...



Benzer renkte pullar ve cam boncuklar ekledim ,yine bütüne homojen dağılmış ama milimetrik hesap kaygısı olmadan yapılan bir eklemeydi bu :)




Sol tarafa bir fiyonk eklemesem olmazdı.İlla Pretty Woman tarzı takıntısı işte.Bizim Seyhan gibi ben de fiyonk hastasıyım napiyim :)


Fotolar başarılı değil farkındayım ... Bu takıyla ilgili aldığım ilk tepki, hoş ama biraz daha bişeyler ekleyebilirdin oluyor.Haklı buluyorum onları ve araştırma halindeyim yeni objeler ekleme konusunda.Burda çok başarılı görüntüleyememiş olsam da sade bir kazakla yada badiyle kullandığımda sonuçtan çok memnun kaldım...
Dileeek ve diğer canım okurlarım, peki beğendiniz mi şekerler ?

Demin sosyalleşmek dedim ya, haftasonlarıma da şehir gezileri ekleyeceğim bundan böyle Allahın izniyle ,hayatımdaki canikoların yaşadığı şehirler bunlar... İzmir,Antalya ilk sıradakiler. Gezip,görüp,fethedip paylaşacağım sizlerle inş.Zira uçup,kaçıp,gezmek ister tazekahve bu aralar . "An itibariyle gitmek" krizine girmemek için belki de.Eşime de söyledim hani baksın çareme artık :))
Öpücük manyağı yapıp kaçar tazekahvee !
Hedef koyun, Bilge gibi boşluklara yuvarlanmayın der giderken :)

17 yorum:

  1. fiyonkunu yerim o ne sevimli bi fiyonktur öyle.. minicik tatlı şeeyy...
    fiyonksuz olmaz şekerim napalım :))

    o sehir gezilerine istanbulu da ekle.. baharda olabilir ama olsun ;)

    güle güle kullan saed halide oldukça hoş, diğerini daha süslü yparsın insn bazen sade şeyler arıyorda bulamıyor :)

    YanıtlaSil
  2. Senin yazılarını okurken büyük bir zevk alıyorum.Çok güzel aynı bende kpss hazırlanıyorum ama evde çalışıyorum ben.Kurslar çok güzel bende her sene bir kursa gidicem bu yıl ingilizceye gidiyorum ve bir sürü yeni insan tanımak gerçekten çok güzel.GEri dönüşümünde gayet şık olmuş bence sadeliği severim ben onun için böyle kalmasını tercih ederim güle güle kullan canım.Öpücüklerin içinde ayrıca teşekkür eder ve kocaman öperim...

    YanıtlaSil
  3. Bayağı değişik olmuş bence çok hoş benimkilerede bakabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. Kahve vazgeçilmezlerimden.Yaptığın şeylerden pek anlamam ama Kahve adının geçmesi seni bana nasıl yakınlaştırdı anlatamam.Bu yüzden seni seviyorum.Sevgilerrrrr.

    YanıtlaSil
  5. Sethanım fiyonk olsun da bize gerisi boş değil mi tatlım :D Elimizde olsa askeriye üniformalarına bile ekletiriz walla dimi annem :))
    İstanbul demee ciğerlerim yanıyo hala göremedim o muhteşem şehri var mı böle bişey ! Baharda bi ayar çekeriz inş. kuşum.
    Hmm..ben de sade bırakıcam galiba kolyişimi cnm,öpücükler arkadaşım ...

    YanıtlaSil
  6. Karabidikçim benimm,ben de seni okumaktan keyif alıyorum tatlım :)Kpss de başarılar caniko,fethederiz biz hiç merak etme sen.Kolyemi beğenmene sevindim canım,daha güzellerini sen ap inş.Çift dikiş öptüm tatlım benim ...

    Sibelcim teşekkürler,merak ettim hemen bakıyorum tatlım,her zaman beklerim bu arada,sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Annemin yemekleri,ablacım her zaman beklerim kahveye...Sıcak yorumunla ben de sana çok ısındım ve çok sevdim canımcım.Sevgilerr benden :))

    YanıtlaSil
  8. canım yenilikler insana ayrı bir enerji verir
    hakkında herşeyin hayırlısı olsun inş
    başlancıçlar güzeldir yazını okurkende bu enerjin hissediliyor zaten canım
    geridönüşümde çok güzel olmuş haklısın dünya para isterler eline alıp baktığındada ne işçilik nede özen vardır bu onlardanda güzel görünüyor canım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  9. Sevimcim,gerçekten öyle,hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.Kolyemi beğenmene sevindim hayatım,güzel yorumun için öpücükler bi milyon tane sana :)

    YanıtlaSil
  10. güzel hedeflere ilerle inşallah.buda güzel olmuş yaw hmm izmire gidersen benim kankalarıma canlarıma selam iyle antalya da banda uğramayı unutma hemii:)

    YanıtlaSil
  11. Fundacım,amin diyeyim canım,Antalya ya gelince seninle tanışmayı çok isterim inan ki,kolyişimi beğenmene sevindim tatlım,öpücükler sevgiler !

    YanıtlaSil
  12. Kolye çok şirinmiş :) Fiyongu ayrıca şirin. Kendine hedef koymana bayıldım. Arada yenilenmek gerekiyor gaza geldim ben de her gün yarım saat yürüme hedefi koyuyorum kendime :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. Kuzu neler olacak şimdiden meraklandım doğrusu :) İstda gelecektin yalancı 4 sene oldu be :)

    YanıtlaSil
  14. Esinim kolyişimi beğenmene sevindim canım.Bu arada yürüyüş hedefini destekliyorum kuşum harika bi karar.Öpücükler bitanem...

    YanıtlaSil
  15. Direktörcüm,hedeflerimden biri de istanbul gezisi canm ama bakalım bu yaz olur belki Seyhan hatun da bekliyor.Gelicem fethedicem sizleri inş. şeker :))

    YanıtlaSil
  16. Bilgecim,harika olmuş canım dediğim gibi sen bulursun demiştim bak ne güzel yapmışsın.Hedefini destekliyorum ama bu msn de bana daha az vakit ayıracağın anlamına geliyorsa ayarlama yap arkadaşım.Ben muhabbet süremden feregat edemem haberin ola .Sevgiler canım

    YanıtlaSil
  17. Dilekçim,sağol tatlım.Ne kadar yoğun olsam da seninle muhabbeti es geçemem tatlım merak etme.Sana anlatmazsam naparım ben.Sevgiler canımın içiii !

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...