26 Ekim 2009 Pazartesi

Neşeli kalemlik :)

Patlamış balonlarım vardı,infilak edip parçalanmış değil, ufacık delikler yüzünden patlamış balonlar :) Uzun süredir duruyorlardı ...Ne yapsam ne yapsam diye düşünürken eşimin evdeki çalışma masasında kalemliğinin olmadığını farkettim ve Ona neşeli bi kalemlik yapmak istedim; baktıkça neşeli eşini hatırlasın diye :))
Koca bir tabak makarna yerken balonların geniş kısmından şeritler kesmeye başladım...Birşeyler yerken çalışmayı çok seviyorum,sanatçı kaprisi işte dermişim :D Yanında kola da iyi gitti doğrusu ama kutusunu ne yapmadımm ? Atmadım tabi :)Kalemliğimin iskeleti oldu kendisi...
Bunu görünce olayı anladınız değil mi şekerler,kestiğim şeritleri ağzını çıkardığım kutu kolanın etrafına geçirdim.Milimetrik hesapların kadını olmadığımdan dalgalı çıkan şeritler üst üste geldiğinde daha eğlenceli bi görüntü çıkardı ortaya.
Kalemliğim bitti :) Balonun dar kısmından geriye kalan şeritler tabiki atılmadı bir poşete doldururldu saç lastiği olarak kullanılacak tarafımdan :)
Bu zoptirik eğlenceli kalemliği eşime gösterdiğimde boyadığımı sandı.Ne hoş olmuş dedi,dikkatle baktığında balon olduğunu farkedebildi, yüzünde yine "sen yaparsın "ifadesiyle kafasını iki yana salladı :))O akşam yarım saatlik periyotlarla ona kalemliği gösterip "ben yaptım,ben yaptım" dedim durdum...Çok büyük bişey yapmışım gibi :) Şımarık Bilgeee ! Sabırla hepsinde "eline sağlık ,çok güzel olmuş canım "dedi.Kocam olsam çekemezdim ayol kendimi :) Hi hi :))

Sevgilerrr pıtırlarım,ballarımm, sanal kuşlarımm !!

16 yorum:

  1. Anam can sıkıntısı nelere kadir kızım patlamış balonda mı saklıyorsun, ben kendiminkini çöp ev olarak görüyordum hihii :)Ay birde cola turka öğğk yani kardeş nasıl içiyorsun bebem

    YanıtlaSil
  2. okulda yaptırabilirim.değişik ve kolay..

    YanıtlaSil
  3. ayyy çok güzel olmuş??
    balondan ne olaki dedim???
    neden dedim ki harika bişi çıkacağı belliydi!!!
    ellerine sağlık!!

    YanıtlaSil
  4. Ay hakkaten çok neşeli, sevimli rengarenk şirin bişi olmuş bu:))) Görünce balon olduklarını kesinlikle anlamıyorsun:))

    YanıtlaSil
  5. canım ne cin fikirlisin bizim ev balon dolu hergün bi patlak veriyo biri
    hep atıyorım ben güzel fikirmiş
    artık balonda biriktirecez anlaşıldı:)

    YanıtlaSil
  6. eline sağlık..
    bencede övünülecek kadar hoş.. insan ben yaptım derken ne kadar mutlu oluyor biliyorum...

    YanıtlaSil
  7. =)) şeker olmuş ay bazen bende yapıyorum onu özelikle ilk yaptığım pasta ya da yemek nasıl olmuş güzel olmuş mu vs vs:)

    YanıtlaSil
  8. Direktörcüm daha neler biriktiriyorum bi bilsen,eşim arkamdan atıyomuki diye paranoya bile gelişti :)) Aaa !Sen benim Colaturka ma ne laf ediyosun kuşum ne dediler bize bebişken "yerlimalı yurdun malı herkes onu kullanmalı " demi amaaa :))

    Esracım yaptır tabi canım minik ellere ne yakışır bu balonlar :))

    Seyhancım sağol varol kuşum,sen de yap terapi canımın içi rengarenk bi terapi hem de :D

    Elvancım,evet kocişte anlayamadı canm dikkatle alıp inceledikten sonra anlayabildi,sağol şeker :)

    Aylizcim atma kuşum biriktir,bunlardan yapıp yakınlarının okula giden çocuklarına fila hediye edersin fena mıı :)

    Çelebi,evet canım hem nasıl bi mutluluk anlatamam,sevdiklerinin sabırlı olması gerek yalnız :)

    İçimdeki yolculuk,evt canm,yemek te yüzüm olmuyor çoğu zaman sormaya ne yalan söylimm :D Ama seninkiler güzel oluyodur da sorabiliyosundur canım :)

    YanıtlaSil
  9. bilgecim harika olmuş,balonları da atmıyoruz bundan böyle anlaşıldı.sayende daha neler öğrenecğiz merakla bekliyoruz,takipteyiz şeker parçası......

    YanıtlaSil
  10. Dilek hatuncum evet atma şeker,takip et annem bildiğimi yaptığımı paylaşıyorum işte napim :))

    YanıtlaSil
  11. İyide anam yerli malı olsun canımı yesin heeh :) Çakma coca cola eheh :) Yapsınlar türkler içelim çiş gibi kız tadı hehe :) Öpenzi

    YanıtlaSil
  12. Edican yerli malı değil mi kii colaturka,araştıram bakam, yuhh be annem çiş te yaptın sonundaa :D Bi daha içirtmicen sen bize bunu midem bulandıı iicee :DD Öptüm şeker !

    YanıtlaSil
  13. patlak balonları atmamak hiiç aklıma gelmeyeceğinden böyle bir fikrin benim zihnimde canlanmasına olanak yok :)
    Ama gayette güzel olmuş.
    Bravo.
    Ama balonlardan artanları daha atmayıp saç lastiği olma hadisesini pek tutmadım zira o lastiğin saçtan çıkarılış anını düşünemüyorum :)
    sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  14. e.t. canımcım gür saçlar için belki problem olabilir dediğin gibi ama düz ve ince telli saçlar da çok rahat kullanılıyor,tecrübeyle sabit:)) Öpücüklr tatlım...

    YanıtlaSil
  15. Süpersin cnm yaaa.Ve enerjik,kıpır kpırsın.Maşallah sana...Hep böyle kal...Bir fincan köpüklü kahve gönderiyorum.

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  16. Sevgilerimle,sizler sayesinde öyleyim biraz da canım,sağolasın,afiyetle içiyorum gönderdiğin kahveyi ben de sana ikram ediyorum ayrıca ,sevgiler canımcım :)

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...