11 Ekim 2009 Pazar

Hancock kahramanım benimm !!



Bu pazar sinemasında kendime Wıll Smıth' li bir film seçtim.Hancock...sakar kahraman :) Biraz da serseri ama kendisi bunu duymaktan pek hoşlanmıyor :D Film, fantastik komedi tarzı .Charlize Theron eşlik etmiş bu filmde Wıll Smıth'e.Bu adamın filmlerini çok beğeniyorum,değişik bir esrarı var .Girdiği tüm rolleri yaşıyor resmen."Ben,Robot"filminde de robot düşmanı bir polis olduğuna o kadar kuvvetle inandırmıştı ki beni ...Honcock ta bunlardan biri ; o vurdumduymaz kahraman tavırları,kendini beğenmiş halleri hayran bırakıyor aktörlüğüne.Filmin ilgi çekici olmasında, diğer klişe "süper kahraman" öykülerini iğneleyici kısımlar olması etkili...Mesela bizim süper kahramanımız izbe bir sokak bankında sızmışken başlıyor güne:)Düzenli bir hayat,hayran halk kitlesi ve güzel sevgili yok ilk etapta. Eğlenceli dakikalar sizi bekler izlemeyenleriniz varsa eğer...Bir kase cipsle birlikte alınması şiddetle tavsiye edilir :))


İzlediğim ikinci film :Pandora'nın Kutusu.
Şu kutuyu ben de açayım dedim, adını çok sık duymuştum çünkü...Pişman mı oldum? hayır... ama çok eğlendiğimi de söyleyemem.Bu noktada, herşey eğlenmekmidir diyen ablalarım abilerim kızmadan yazmam gereken şey şu ki ; evet film çok eğlenceli değil ama hayata ve ilişkiler üzerine hatırda tutmamız icab eden öğretilerle dolu. O bakımdan izlemeye değer yine de...Filmde yaşlı annelerinin kaybolmasıyla yolları birleşen 3 kardeşin kendi çaplarındaki sıkıntı ve sorunlarının kaybolma olayı ile birlikte kesişmesi konu edilmekte.Bazı filmler emek ister bazılarına ise gerek yoktur o sizi alır götürür..."Pandora nın kutusu" emek isteyen bi film,sizi alıp götürmesini beklemeden içine girmelisiniz,bi yerlere varacağınızı garanti ederim size...Ama yine de neşeli,kıpır kıpır olduğunuz bi günde çekilmez dedirtebilir bu film,yüksek eleştri kalitem icabı söylemeliyim :) Upss ! nasıl da havaya girdim yalnız iki film seyrettim diyee ! Herşey sizler için ama canlarım benimm :))
Sevgilerr eleştirmen tazekahvedenn !

8 yorum:

  1. Hancock u bende şiddetle tavsiye ediyorum,görünce tekrar izleyesim geldi:))
    Pandoranın Kutusu çok izlemek istediğim bi film.Eskişehir Film Fest. gösterimdeydi ama fırsat olmadı..

    YanıtlaSil
  2. canım güzel gönlünce bir hafta geçirmen dileğiyle sevgiler.
    Vill smitt izlemek herzaman bir keyif.

    YanıtlaSil
  3. Will Smith filmlerini çok seviyorum ya!! hele seven pounds tan sonra izlenmedik filmini bırakmıycam demiştim bak bu bnm listemde! :))
    sevgiler eleştirmen taze kahveye :)

    YanıtlaSil
  4. Fulyacım evet Hancock süper yeniden izle bence dee :)Uğraman sevindim,öpücükler canım...

    Örgüçantam,senin de haftan süper geçsin canımcım,wıll hastasıyız değil mii :)) Sevgilerr...

    Seyhan,seven pounds i izlemedim ama merak uyandı şimdi,ben de onu aldım listeye, hancocku ihmal etme sen de şeker,öpüldünn ...

    YanıtlaSil
  5. evet evet seven pounds izlenmeli kesinlikkle bendende öpücüklerr taze kahveye:))

    YanıtlaSil
  6. Önümüzdeki pazar ki filmim belli oldu anlaşılan ...seven pounds...fulyacım senin filmlerini de takipteyim ve yine öpücükler :))

    YanıtlaSil
  7. 2sini de ayıla bayıla izlemiştim neredeyse ayda 300 film izliyoruz cano cuma geceleri hele 4 film rüyamda mix oluyor hepsi

    YanıtlaSil
  8. Edi, ne kadar güzel ayda 300 film ! Senden de beklemek lazım bi film eleştirmenliği şeker:)Hancock harikaydı değil mi senin de beğeneceğini biliyodum,öpüldün canımın içi :)

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...