18 Şubat 2009 Çarşamba

Kumaş boyama keseler...



"Kese" olayı kültürümüzün temelinde hep var olan bir öge ama bizler bunu estetik hale getirip günümüze uyarlamakta biraz geriyiz sanırım.Yada ben çevremde çok örnek göremedim bugüne kadar.Resimdeki keseleri nişanlıyken kumaş boyama ile ben yapmıştım.Alttaki örtüyle de takımlar aynı zamanda.Örtü fiskos masası büyüklüğünde ve parça aralarını tek tığla birleştirdim.Düğüne az bi zaman kala yaptığımı hatırlıyorum.Ne günlerdi yaa... :)

Not: İçi pamuk dolu bu arada, hep merak edilir :)

6 yorum:

  1. canım arkadaşım ya ben seningibi 1 kişiye daha raslarmıyım acaba diye dün akşam gene düşündüm bakıyorum etrafıma okadar kalabalık ki ama malesef boşş insanlar siteni hergün takip ediyorum ve herkeze tavsiye ediyorum siteyi herkez yapar ama seninki kadar anlam taşırmı bilemem senin nasıl bi kişiliğe sahip olduğunu bilseler sanırım kaçırmazlardı off yaa neyse ben gene içimi dökmeye başladım senin yerini tutacak bir ikinci kişi daha yok herzaman dualarımla yanın dayım canım benimm öpüldün..

    YanıtlaSil
  2. Şekercim o senin güzel düşüncen.Coşku dolu satırlardan bu inci tanelerinin sahibini tanımakta hiç zorlanmadım.Ben de seni çook seviyorum ve özlüyorum.Senin siten de çok güzel olacak inş.Öptümmm...

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar hoş renkler, ahenkli uyumlu ve zevkli.Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Evet merak ederler başka şey koyanda var araya lavanta koysanız kokar güzel olur.

    YanıtlaSil
  5. Mutfaktaki deli, çok teşekkür ederim bakayım ben de nasıl bir deli var mutfakta:)Merak ettim doğrusu.Yakın zamanda bloğunu ziyaret edicem.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Dishy Fashion,lavanta projesi de hep aklımda:)Ama organze tül düşünüyorum onun için koku daha çabuk çamaşıra etki eder o zaman.Fikir için teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...