23 Mayıs 2015 Cumartesi

Wild / Yaban


Şimdi size bu filmi neden izlemeniz gerektiğini açıklayacağım...

Hangimizin aklından geçmez zora gelince valizi doldurup çıkıp gitmek, yola düşmek, uzaklara çok uzaklara doğru yürümek ?

Öylece yola koyulmak... 

Bir karavan alıp, tası tarağı doldurup içine, keşif hayali peşine düşmek ya da ? Hangimizin içinde akıp duran bir nehir değildir ki bu ? 

Her şeyi geride bırakıp gitmek... 

Evi düzenleyip borcu harcı ödeyip geri dönmemecesine çekip gitmek, kafamızın içindeki beyaz perdede her zamanki pembe köşesinde durup duran bir plandır öyle. Belki hiç gerçekleşmez ama vardır, biliriz, elimizin altındadır o. 

İşte bu çılgınca ve fütursuzca kaçıştan önce bu filmi izlemeli her insan. 
Gitmenin aslında kaçmak olmadığını, kalabalıktan yalnızlığa bir akış olmadığını, tam tersine daha da kalabalık bir dehlize düşebileceğinizi bu filmle anlıyorsunuz... 

Aptal sarışın rollerine alışık olduğumuz Reese Witherspoon zorlu bir performans gösterdiği bu filmde aktristliğini konuşturmuş bana göre. Ve 2014 yapımı "wild" 2 kez oscar'a aday gösterilip 7 farklı dalda ödül alarak bu başarıyı perçinlemiş. 

İzleyin, hak vereceksiniz....



Filmin içinde tanıştığım bu şarkıyı da sık dinlediklerim arasına ekledim. 
Güne başlarken dinlemeniz tavsiyedir ;)



Ee ahali ? 

Yeni bi haftaya hazır mıyız ? 

Ben her zamankinden daha fazla.... 

5 yorum:

  1. Not aldım izleyeceğim ,müzik on numara şu an yorum yazarken bana eşlik ediyor.
    arada aklıma gelmiyor dersem yalan olur:)) karavan da yaşamak :)Güzel olurdu yavv )

    Hımm gerçekten güzeldi müzik bitti abla gitti sevgilerimi bıraktım saçtım dağıttım blogun her köşesine toplarsın sen:)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacımm müüzüklerimi beğenmen çok hoşuma gidiyor :) Filmi mutlaka izle , İzmir'e topyekün sevgiler ;))

      Sil
  2. anammm ben bunu o zaman hemen izledim çok da beğendim, beğendim diye gelip yazmamışım yaaa olsun şimdi yazarım süperdi çok teşekkür ederim:))
    Fıstığım o günlerde bir tadilata kalkıştık daha yeni bitti ustalar gitti ama şimdi yerleştirmesi kaldı bana offf her ey birbirine girmiş fark etmeden ayıkla yerine koy faslı başladı bir iki güne biter inş.
    aslında ustalar mı çok yoruluyor biz mi bilemedim:)).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohh çok mutlu oldum şimdi ben de :) Film önerilerimin sıkı takipçisisin ablam biliyorum sana layık olmaya çalışıyorum :)) Evin yeni hali de çook mutlu günlere mekan olsun inşaallah huzurla ve sağlıkla .. öpücükler sevgiler ;)

      Sil

Sen de yaz bişeyler...