21 Kasım 2011 Pazartesi

Yuppiii !! Number One !!

Ne gıcık bi blogcu oldum Allamm Yarabbimm :))) Ne bu ya; hep başarı, hep alkışlar hep bi poh pohlanma durumları !! :D
Hey senn ! Bloğuma gelip okuyup , ' Allahın kendini beğenmiş kahvesii ! Hıh ! ' deyip çekip giden misafir ! sana sesleniyorum: Ay haklısın inan canımı ye ! :D Ben de şöyle bi baktım da son postlara nedir yani sürekli pozitif cıvıltılar hezeyanlar cik cik ler ! :)))) Çekilmez oldum farkındayım biline diye söyleyeyim dedim :))

Hiç mi negatif şeyler yok hayatımda sankim ? Olmaz mı bea ... gırla hem de...
Mesela dün akşam pc min şarz aleti yine arıza verdi ve pat diye kapandı pc...Uğraş uğraş dakikalarca ..ama açılmadı kendisi. Hayat zordu yani dün akşam...
Diğer yandan babam beni dinlemiyor ve kendini zeytinliğimizin işlerine vermiş durumda...Abimler bana babamla etkin bi şekilde ilgilenmediğimin imasını yapıyor pis pis ve kötü hissettiriyorlar bi miktar...Benden habersiz evden çıkıp giden babacığa nasıl hakim olacağımı düşünüyorum ama bulamıyorum...Babamın kulaklarından yakalayıp ceza mı versem bi daha yaparsa ? :) Ahh ne zorr hayat !
Bi de balkonumuzdaki sarı kedi...Henüz isim koymadım ona böyle diyoruz babamla...Bakamayacağımı bildiğim için sahiplenmiyorum ama kedicik günlerdir bizi terketmiyor.Balkonumuzu mesken edindi resmen.Ben çıkar çıkmaz ayaklarıma dolanıyor habire şirinlik yapıyor falan...Fotolarını çektim size göstericem onu.Lakin karar veremedim bizim olsun mu gitsin mi uzak ufuklara açılsın mı ne yapsın ? Al burdan yak,hayat yine zor işte :/

Bu kadar negatiflik sonunda yine bir pozitif haberi verme keyfiyle diyorum kii : Geçtiğimiz Cumartesi derneğim adına katıldığım yarışmada 1. oldum sölemesi ayıp :)))) O ne güzel bir gündü öylee !! Öpenler tebrik edenler bitmez tükenmez telefon trafiği ... :))Güzel olduğun kadar akıllıymışsın da bakışları...Dernekteki ablalarım altın yumurtlamaktaymışım gibi bir hal tavır içindeler.Ben de yapmacık mütevazi halim selim tavırlarla körüklemekteyim bu tutumlarını :P:))))
Önümüzdeki günlerde uzun bir yolculuğa çıkacak Tazekahve haberiniz ola ! Hem de beleş ;))) Hehe :))) Hayat ne güzell !! :D

Öpüldünüz canlar ciğerler ! See you diyorum hepinize :))) Ve de hemen gitmiyorum paniğe mahal yok ! Daha bol bol yazışıp yorumlaşırız Allahın izniyle :))) İyi haftalar olsun dostlar , bol kazançlar ve daha önemlisi hayırla harcayışlar olsun!! :))

Hayat mı ? Güzel güzel evet :))) Sevgiler herkese !!


22 yorum:

  1. Süpersiiiin bundan daha güzeli hac olurdu heralde :)) inşâAllah o da olur bir gün.

    Şeb-i Arus'a mı güdeceksin yoksa, belki orda görüşürüz :P Bende şimdiden ayarlamalarımı yapmaya çalışıyorum inşâAllah :)

    Öperim kuzum, tebrikler.

    YanıtlaSil
  2. Aman kahvecik sevgi pıtırcığı olmanda hiç sakınca yok umarım sıkıntılarınküçülür keyifli anların büyür.

    tebrikler süper bir armağanmış bol yazılar resimler gelecektir bizlerede.Sen tek sağlığına dikkat ve keyfini çıkar.

    kedicik sana içeri al yakarışları yapıyor düzenli bakımı ile uğraşma imkanın yoksa bırak evi balkon olsun su yemek mutlu eder onu. gerçi o ısrarlarını sürdürecek seni de meyilli görmüş:))) her iki balkonumdakiler den biliyorum kapıyı açık buldularmı içerdelerBADEM de çok kızıyor:)))
    mucksss

    YanıtlaSil
  3. hacım menzil değil miydi yaw.desene Mevlana diye etliekmek paralarını biriktirmeye başlıyım :)))

    YanıtlaSil
  4. ne yapalım kahvem idare edecegiz senin sevinmişliklerinle:))))))
    sana kızamıyorumki,hayat her insana başka meziyet veriyor, sen hiç dert etme sevin her anın tadını cıkar,
    memleketime güle güle git,rumime benden selamlar,etlipideyide sor bolu restronta ye esnaf lokantası,ama en iyi orda olur,yok konya yemekerini mevlana türbesinini arkasındaki gülbahcede ye ama etlipide yeme:))))
    rafet usta orası iyiymiş dedi konyada:))))
    ayyyy cok uzun oldu öpüyorum sevgilerimle:))))))))

    YanıtlaSil
  5. çatlatacaksın yani illa değil mi?maşallah diyelim de nazar değmesin...hakeden kazansın anacım,ne diyelim yani,gözümüz yok:)
    demek Konyaya geliyorsun?müsait olursan,vaktin olursa beklerim,tereciye tere satılmaz ama ,bir Türk kahvesi içeriz seninle:)

    YanıtlaSil
  6. tebrikler ,bir hurma şekeri de benim için ye

    YanıtlaSil
  7. tebrikler. :) benim de ılerde açıklayacağm bi blogger projesı var ınşallah açıkladığmda ben de varım dersin :)

    YanıtlaSil
  8. tebbrikklerrr....
    :)))
    iştee benimm kardeşimm...
    hemmm güzel...
    hemm bilgili...
    hemm eğlenceli...
    hem becerikli...
    hem...
    hemm..
    hemm....
    bu böyle uzar gider canısı...
    hutlu huzurlu bir gezi olsunn hemde ennn cicisindenn...
    :))
    benim içinn konya şekerii ye bi tanecikk hemii gülüşümmm:)
    seviyorum seni...
    hayat hepp güzellilerle dolu olsunn inşallahh...
    öpüyorumm kocamann...
    sevgilerimlee canım...
    :))

    YanıtlaSil
  9. Tebrikler başarılarınızın devamını dilerim..

    YanıtlaSil
  10. Annem Barcelona Amsterdam derken ancak bakıyorum babam hastaydı malum dağıldım ama gönlüm gönlünle tebrikler ciğerim ben geçen sene niyet ettim Konya'ya olmadı bizim için de huzura var mucx

    YanıtlaSil
  11. derkenar,

    canımın içi bu başka bir Mevlana yani yaşayan Mevlanamız bizim elhamdülillah :) Ablalarımız o niyetle Mevlana yazmışlar...Aslında gideceğim yer Adıyaman-Menzil :) Bak buraya yazılan çoğu yoruma yapacağım şimdi bu açıklamayı... :))Şeb-i Aruz a da gitmek nasip olur belki ama nerden bileceksin :))Öpücükler benden :))

    Örgüçantam,

    Ablacık hepimizin sıkıntılarını küçültsün Mevla vede gafletten uzak keyifler nasip etsin inşaAllah :)
    Güzel bi seyahat olacağına şimdidem eminim ablam :)
    Kedicik konusunda galiba dediğin gibi balkonda bir düzen hazırlamalıyım ona.Gerçi o kapıyı açar açmaz içeri dalıyor anında,niyeti yok balkonda ikamete :)) Bi çaresine bakacağım artık.Badem i anlamamak ta mümkün değil ama değilmi ya ;)) Öpüldün ablam :))

    Rebellious,

    neyse ki sana açıklamıştım da burda da açıklamıyorum hacım ya.Etliekmek paraları da yanına kaldı bak ,iyisin hadi iyisin :)))

    Selinka,

    Canımcım yaa...sizinle paylaşmak bu kadar zevk vermeseydi bana demi,o zaman bu işkenceye katlanmak zorunda kalmazdınız siz de :)) Ama ne yaparsın ki ben seviyorum anlatmayı ve sizleri de...Böyle gelmiş böyle sürüp gidecek bu cıvıltılar kuşum ya :)))Konya ile tavsiyeler bizzat ziyaret ettiğimde itinayla yerine getirilecek merak etme kuzu ;)) Öpüldün cancaazım , sevgiler :))

    kpsszede,

    Çatlama canımcım be baksana negatifliğime bi yığın...önden ayar verdim o kadar yani pehh :)))
    o Konya ya gelince mutlaka görüşeceklerimden biri olursun emin ol :)) İlk yorumundaki çemkirişi unutmadım ziraa.. :P:))) Öpüldün şekercim :))

    neval,

    kankim sağol,Konya ya gidince evet yaparım ;))

    Fatih,

    teşekkürler :) ay projeleri de varmış yarabbim..aştın sen yaa blog olayını :))

    Kekikçim,

    teşekkürlerr !! senin sinerjikk yorumlarını da seni de yerimm canom :))canımın içi güzel bi gezi olacak inş. ama antalya ya da uğrayıversem ne güzel olurdu yanına demi ama :))) ya kuşum inş. görüşürüz günün birinde ben de seni çok seviyorumm ... Allah görüşmeyi nasip etsin canım ya. Çook öpüldün çook sevgiler kekikçim ;))

    LtfMtlr,

    Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  12. Direktörcüm,

    Ah benim güzel kankam yorumunu da ihmal etmezmiş yerim seni ben :)) Kuzucan ben Konya ya gitmiyorum ama Konya da çok önemli... beraber gideriz belki günün birinde beaa :))Öpüldün canımcım sevgiler ;))

    YanıtlaSil
  13. Canım inan çok sevindim...yarışmada birinci olmana şaşırmadım inan biliyordum zaten birinci olacağını...zeki kişilik :).
    Aslında menzile gitmene çok sevindim öte yandan da üzülüyorum , bir süre senden ayrı kalacağım. :(
    Canımın içi sağ salim git gel inşallah... seni çok seviyorum canım arkadaşım...

    YanıtlaSil
  14. Elif,

    Ah benim canım ya dert ettiği şeye bak :)) daha dur bakalım şimdilik burdayım...güzel dualarına aminnler olsun kanka ;))

    YanıtlaSil
  15. Tebrikler canım,sen akıllı ve akıllı olduğun kadar da güzel bir kadınsın....güzelliğin hem yüzünde hem yüreğinde...imanlı ve güzel ahlaklı oluşun her halinden belli oluyor,lütfen tevazu gösterme!!!
    tesettürüne gıbda ,le bakıyor ve dua ediyorum banada nasip olsun diye...sen doğrusun....

    YanıtlaSil
  16. tatesal,

    canım kankimm nerelerdesin senn..geçen gün aklımdan geçti bloğuna bi hücum edeyim unuttu beni diye ama sen benden önce davrandın kankim ;))Güzel sözlerine binlerce teşekkür :) Layıkmıyım bilemiyorum ama Allah güzel zannın üzere yargılasın ve güzel işlerden imanlı kimselerden ayırmasın inşaAllah :)Canım kankim senin kalbin tesettürlü maşallah Rabbim fiziken de bu farzı nasip kılsın en kısa zamanda hayatına inşaAllah.Sen de Allahın sevdiği kullardansın ve iyi işler yapıyorsun eminim.Rabbim ayırmasın :) Sevgiler canımcım ;))

    YanıtlaSil
  17. Allah zirvelerde kalmayı nasip etsin...tebrik ederim...

    "elmas nasıl yontulmadan kusursuz olamazsa, insan da acı çekmeden olgunlaşamaz."

    Rabbimiz derecesini yükseltmek istediği kuluna sıkıntılar verirmiş...

    sevilen kul o dur ki;
    Mevlasından gelen bu sıkıntıları aşacak, aştığında daha güçlü iman ve iradeyle sahneye çıkacak değil mi?

    seni de, Allah'ımın, kendilerine nimet verdiklerinin yolundan ayırmaması temennilerimle...

    Allaha emanet kal...

    YanıtlaSil
  18. bir de unutmadan, belki de söyleyen olmuştur bilemiyorum:

    yarışmada 1. olmanla ilgili;

    Allah isminle müsemma yaratmış olabilir mi acaba. :)

    YanıtlaSil
  19. Adsız,

    Hem tespitler hem dualar hep can alıcı sende :))Kalite birer elmas olarak dönmek yaradana..hem çok zor hem de muhteşem bir hayal değil mi :)) Hepimiz için gerçek olsun,yaratıldığımız ilk andaki saflığa en yakın halde son bulsun canlarımız inşaAllah :)

    ismiyle müsemma pek derler evet...bu peynir gemisini yürütecek cinsten laf kalabalığı değildir inş. bu zanna sebep :)) gerçek bilgelik nasip olur inşaAllah ömür bitmeden hani ;))

    Sevgiler adsız kahramanım ya :))

    YanıtlaSil
  20. Çemkiriş mi,o da ne?
    aşkolsun yani ben ve çemkirmek ...asla yanyana gelemeyecek ikili:)
    ben sadece nacizane uyardım,biliyorsun...

    YanıtlaSil
  21. kpsszede,

    şaka canımcım şaka ve herzaman uyarmaya devam et, sevgiler :))

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...