14 Ekim 2011 Cuma

Yüzüklerin şeysi...


Yayın akışında aksaklık yaşayan tv kanalları hemen bir manzara resmi koyar, altına da sakinleten bir hafif müzik yerleştirirlerdi eskiden hatırlar mısınız ?
İşte bu durumda koyulan manzara resmine benzetiyorum bu postu.Ziraz amaçsız hedefsiz pek renksiz geliyor şimdiden ; İçinde benden bi haber yok,kendi yaptığım bi el ürünü yok, dikkatle vurgulamak istediğim konu desen hiç yok :)
Ama yine de ses soluk vermem icap eder değil mi ? Aslında dünkü kermesle ilgili güzel bir post hazırlasam ne hoş olurdu :)) Ama fotoğraf makinesini evde unuttuğum için bişeyler çekemedim malesef :/ Harika şeyler vardı esasen, çocuklar gibi şendik biz dün...

Vee görselde yeğenimin yüzük koleksiyonunu paylaşıyorum sizinle.Bu yaz gittiğimde toparlatıp fotolamıştım. İyiki de yapmışım bunu. Zira harika bir durum kurtarma manzara resmi oldu benim için.Ama hafif müzik koyamadım alta idare edin :) ( Allahım ne iğrençç espriler latifeler falanlar filanlar bunlar :))

Düşünüyorum da !
Biraz zorlayarak bu posttan iki mesaj çıkartabiliriz belki de :

Birincisi : kermesler güzeldir,destek olunuz,katılınız,alışveriş yapınız...

İkincisi: asla bu kadar çok yüzük almayınız,israftır yahu :)))

Sevgiler kankalar :))

Not: Bu günlerde bi değişik oldum, cümle kuramıyorum, yazamıyorum ...oh may gaddd yazar bunalımı dicem ama o boyuta gelmedim tabi henüz :))) Kedidir kedi deyip geçer gider diye ümid ediyorum...Aaa resmen saçmaladım..yok artık !! :)

8 yorum:

  1. :))) yüzüklerin şeysi yazmışsın ya :)))))))) dedim tazekahvem kitabını okuyor herhalde, gelip de gerçekten yüzükleri görünce kendime nasıl güldüm.
    kocaman öpüyorum seni güzel bir hafta sonu diliyorum .

    YanıtlaSil
  2. düpedüz tembellik ,hadi hadi

    YanıtlaSil
  3. israf filan deil bikerem ben sewiyom yüzüklerimi hala da alıyoruuuummmm:) ayrıca belirtmekte isterim bütün yüzüklerim yok o resimde eksik çekmişsin :):)

    YanıtlaSil
  4. olsun ben yine de yorum yaparım mesela derim ki
    benim hiç yüzüğüm yok :/ yani galba, varsa da takmıyrum :D

    ses ver bence, gerisine takılma;)

    YanıtlaSil
  5. haahhh şöyleeee:))
    öylee doğal olmuş ki bu postt:))
    senn gell arada bizee...
    ses vermen yeterlii:)

    özledim seni :)
    sevgilerimle canım...

    YanıtlaSil
  6. Örgüçantam,

    :))) ablacık filminden çağrışım yaptı bana da öyle deyiverdim başlığa,öpüyorum seni ben de çok.iyi haftalar diyeyim artık :))

    neval,

    bak şimdi ayna tuttun nevalim ya :))

    ayşegül,

    al al..ablama ve enişteme lanse etmeliyim bu konuyu yaa :P:)))öpüldün canikom :))

    seyhan,

    öle yapıyorum artık cankuşum ya :)) ben de sevmiyorum yüzük hürrem gibi öle :))))

    kekikçim,

    bak senin güzel hatırına girildi bu post biraz da böle acil yanından :))benzeri doğal postların sayısı artabilir şu ara yine :))) öpüldün canımcım ben de çook seviyorum seni :))

    YanıtlaSil
  7. Sen beni toplarken kendin dağılıyor musun? Nedir bu saçmalığın altında yatan sebep pek merak ettim doğrusu? Gerçi ortada saçmalık yok ama sen öyle gördüğüne göre içte bir sorun var demektir!
    Sen benden uzak uzak kaç bakalım ben hiç bir şey öğrenemeyeyim bakalım nereye kadar gider bekleyelim bakalım!

    Çatlaksın diyorum işte, al yine dedirttin bak :) Başlığı okudum fotoğrafa baktım kesin kitapla ilgili bir şeydir diyerek okumaya başladım, post bitti kitap falan yok sonra yazıya baştan başlayarak tekrar okudum, bak resmen oynattın beni görüyor musun :)

    Sesin soluğun uzak kalmasın buralardan, sen istediğin resmi kap gel istediğin yazıyı da ekle altına biz bayıla bayıla okumaya razıyız onları :)

    YanıtlaSil
  8. Zeynep,

    kuşummm ben bu yorumunu yeni farketmişim ve tehirli yazıyorum ne olur hakkını helal et :)) seviyorumm seni ve sizler için yazmaya devam şekercim ya öpüldünn :))

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...