4 Ekim 2011 Salı

adresimde feminen hediyeler :)

Çok seviyordum hatunun bloğunu :)) fazla yorum yazamazdım belki ama her güncellemesinde merakla açıp okumaktan geri kalmazdım."Neler yapmış , ne güzeller giymiş ...aa o ayakkabılar süpermiş yaa ! " bunlar bloğunu okurkenki iç seslerimdi her seferinde :)) Derken bir gün bloğunu açamaz oldum..bozuldum :/ İçimdeki kokoş kadın öksüz kaldı sanki :)
Ama Mevla işte bu Denizsözlük te çıkardı karşıma Onu.Hem de karşıma çıkarmakla kalmayıp arkim de oldu canımcım :) Meğersem kapatmış bloğunu ondan görememişim ben zavallıcık :)) Yeniden blog açmak istediğini söylediğinde en çok sevinenlerin başındaydım tabikide :) Hemen isim düşündük... Ben Onda bulduğum havayı katıp karıştırıp "Feminen Günlük" ismini atıverdim ortaya. Şekercim de sevdi , bloğuna koydu bu ismi :) Yetmedi ama Ona...Israrla adresimi istedi sana hediye göndermem lazım diye tutturdu :)) Peki peki hatuncum dedim adresi verdim , birbirinden güzel hediyeler bu akşamüzeri kapımdaydı...Hepsi birbirinden ince düşünülmüş zarif şeyler :)
Ya tüm mesafelere rağmen biriyle ilgili ' elektrik aldım , sevdim bu yüreği ben...' deyip ulaşmaya çalışmak irtibatı sağlamak...ne hoş...Hepsi için sevgili Emine ye çok teşekkür ediyorum...O feminen tavrına hayran dostun ömür boyu hatırlayacak bu hediyelerle seni :))



Paketin kahve temasına ne demeli ? Birlikte kahveler içmek nasip olsun inşaAllahh diyorum ben :)Üzerindeki notta aynen şu yazıyor : "Taptaze kahvem :) cicilerini güzel günlerde kullan :) öperim,dostluğumuz baki kalsın.Sevgiler. Emine..."
Harika kokusu var bunun :) Ve Emine nin bunun için notu da şu olmuş : " Mis gibi bir duş sonrası kahve molasında beni hatırla :) " Hiç şüphen olmasın balım ya :)))


Eşarp Pierre Cardin bu arada :) Daha önce Seyhancığımın gönderdiği Evitare eşarbımın yanına özenle yerleştirildi kendisi ...

Hediyelerin hepsini de çok çok beğendim...İnce zevkini yansıtmış İstanbul kankim :) İnşaAllah günün birinde oturup kahve içmeyi nasip eder Mevla diyorum sürekli...Böyle dostlarımla buluşup görüşmeyi o kadar çok istiyorum ki ! Yani bilinebilemezz tahminn edilemezz ! :))) İstanbul , farkındasın dimi görüşmemiz gerek senle :))) Kız kuleni , Eminönü nü geçtim de birbirinden kıymetli dostların var ziyaret edilesi :))

Emineciğim güzel bloğunu takipteyim yine .... Sen benim sözlüğümün sevgili yazar hatun kişisi vede birbirinden güzel fikirler edindiğim blogcanımsın :) Ve evet dostluğumuz baki kalsın canım ciğerim :))

Hepinizi çok seviyorum dostlar ! Hadi canım olmaz olmaz demeyin , olmaz olmazzz ! :))))

Öpücükler bayan blogcanlara , bay blogcanlara da sevgiler saygılar efendim... :))

Sağlıkla kalınız bi zahmet :)

8 yorum:

  1. ayy ayy ayy hediyelerrr de elinee geçmişş pek sevindimm cumadan beri nasıll gitmez kii diyee sinir oldumm resmenn :))) bugün kargoyu aradımdaa salı ulaştırıyoruz oraya dedilerr holleyy be dedim :)) güzell günlerdee kullann cancanımmm öperim seni beeeeen kahvemmm :)

    YanıtlaSil
  2. taze kahvemm:)))
    taze yazarımm:))
    canım kardeşimm:)
    güle güle kullann canım...
    kendime gelmiş kadar musmutlu olsumm hediyeleri görünceee:))
    sağlıkla huzurla dostluğunuz daim olsun...
    sevgilerimleee....
    kekiğin:)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel ciciler bunlar o fiyonk'a bittim:)
    sağlıkla kullan canım inş. birlikte kahvelerinizi de içmek nasip olur.
    öptüm ,sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Efendim merhabalar,
    Nedir bu sevgi pıtırcığıhalleriniz ya hu kıskanırım bak! :)
    Hediyelerin çok güzel, nazar değmesin, hepsini keyifle, güzel günlerde kullan inşâAllah, gelen hediye çok da önemli değil aslında önemli olan düşünülmesi teee İstanbul'lardan o paketin yola çıkması, karşıdakinin gönlünün alınması ve bir sünnetin işlenmiş olması.. Bu tür etkinliklerin artmasını dilerim.

    Öperim, muhabbetle :)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel hediyeler,güle güle kullan .dostluğunuzun bir ömür sürmesi dileğiyle.

    YanıtlaSil
  6. emine,

    canımcımm çok teşekkür ediyorum yeniden :) postta da yazdığım gibi hepsi birbirinden değerli ve güzel ne diyeyim sana bilmem...ama zevklisin o kesin kankim ya :)) öpüyorum tekrardan,Rabbim dostluğumuzu daim kılsın vee bizi İstanbul da buluştursun tabiki dee :))Sevgilerr kankimmm :)))

    kekikçim,

    canımcım zaten her yorumunda o elektriği o kadar fazla alıyorum ki :)) benim kadar mutlu olduğuna çok çok eminim.daha güzelleri senin olsun be cankuş :)) çook öpüldün :))

    Örgüçantam,

    çok teşekkürler ablam,evet çok havalı bi yüzük fiyonk olan :)) inş. seninle de kahve içeriz be ablam :)) öpüldün sevgiler :))

    derkenar,

    hahaa :))) kuşum sorma kronik bi sevgi pıtırcığı durumum var malum :P:))) bunlar da o esintiler işte :)) sen kıskanma cicim denizliye gelince ziyaret etmek istiyorum seni çook ! o zaman rahatlarsın :)) çok sağol güzel sözler için öpüldün canımın içi:)))

    otuzundansonra,

    çok teşekkür ederim,güzel değil mi :)) inş. hep birlikte canımcım :))

    YanıtlaSil
  7. daha önceki yazına mahcububiyetten cevap verememiştim:) buna yazabilirim.
    canım benim ne de yakışır güle güle iyi günlerde tak. kimmiş feminen günlük hemen bakalım tabii ki ;)

    YanıtlaSil
  8. Seyhan,

    ama neden mahcup oldun önceki yazım için şekercim ? :) merak ettim :) çook teşekkürler kankam,öpüldün :))

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...