17 Eylül 2011 Cumartesi

news from me :)


Bi önceki postumda günlük koşuşturmamı anlatmıştım sizlere.Şöyle bi okuyunca rükuş Şükufelik halime kendim de bi acıdım esaslısından :)'Şarj aleti' beni çok güldürdü ve animasyon film için net bi tarih belirledim , buluşucaz kısmetse :)
Ama bu vakitsizlik mutsuzluktan ziyade mutluluk getiriyor hayatıma elhamdülillah :) sürekli birileri tarafından aranan insan olmak mükemmelin de fevkinde söylemesi ayıp :P Yine de kimseyi kırıp üzmeden ( balkonum falan da dahil :)) ) bu hengamenin üstesinden gelmeyi ve bu yoğun trafiğin nabzını yakalamayı diliyorum hakkıyla :)

Haberlere geçecek olursak şimdi :
Geçtiğimiz günlerde bu koşuşturmaya yeni bir üye daha katıldı.Nazillide yerel bir gazetede köşe yazarlığına başladım bu hafta içinde.Çok ani oldu ama oldu işte :)) İçimde "yazarlık kariyerin başladı kızım ! " diye çığlık atıp duran ergenimsi haykırışı saymazsak oldukça ciddiye aldığım ve emek harcamak istediğim bir uğraş kendisi bundan böyle inşaAllah :)İçine gram miktarı kibir,riya,gösteriş karışmasın sadece iyiye güzele yönlendiren işler olsun diye uğraşıyorum. Mevlamız yardım etsin inşaAllah :) Dualarınızla tabi :)
Bunun dışında bulunduğu yerde yarı resmi bir kurumda başkan yardımcılığı teklifini de kabul eden biri var karşınızda.Tuhaf kahvecik ... :) Bu vakitsizlikte neyine güvenir bilinmez ama 'sevki ilahidir belki ' deyip deyip kabul eder teklifleri ardı sıra Allah kerim :)) Daha önce başkanlığı teklif edilen ve hiç düşünmeden geri çeviren ben, başkan yardımcılığı daha makuldür deyip bu kez gelen teklifi geri çeviremedim :) Dediğim gibi dualarınızla olacak bu işler inşaAllah :) Sizlere de çok güvenirim bu konuda hep bilirsiniz blogcanlarım :))
Bunun dışında müdavimi olduğum dernek faliyetleri bundan böyle daha bir teslimiyetli olmak kaydıyla tam gaz devam...Allah ayırmasın inşaAllah :)Aynı derneğin ay sonu yapılacak iller arası bilgi yarışmasına ilk sıradan adım yazıldı bu arada, deli gibi çalışmam gerek ama henüz aklım başıma gelmediğinden bihaber dolaşıyorum :)) Başarılar dediniz değil mi dostlar? Sağolun da ben yine de 'dua' yı tercih ederim o güzel yüreklerinizden :) Eller açılırsa göğe daha bi mest olurum bu arada ! :))

Şimdilik haberler bu kadar...

Geçenlerde attığım twite yazdığım gibi :

"Hoş bir seda için çabalamıyorsan , koyuver gitsin..."
Eninde sonunda vedalaşacağımız bu alemde hoş sedalar kalsın ardımızda inşaAllah :)

Sevgiler canlar :)

Görsel : Herzamanki yerden :) O nun yaratma sıfatına tefekkür edesiniz diye,O nun yarattıklarından muhteşem bi örnek :)

Not : vede acilen bir plan yapıp blogları gezmeyi de programıma dahil ediyorum haberiniz ola, yakında yorumlarımla yanınızdayım... az kaldı sevgili blogcanlar :)

17 yorum:

  1. Bu ay içinde bana 10 dakikalık bir muhabbet süresi ayırmanızı istiyorum Bilge Hanım, yazar mısınız bunu not defterinize, ajandanıza, artık her neyinize yazıyorsanız plan programlarınızı randevularınızı, oraya yazıverin bu notumu ricamı.
    Günümü ve saatimi heyecanla bekliyor olacağım!
    Geleceğimiz nokta bu ise eğer, e şimdiden alışmak lazım değil mi?
    Evet evet alışmak lazım!

    YanıtlaSil
  2. wauuuwww... bu ne güzell bir haberr yazar hanım:)
    köşe yazarlığı demekk:)
    tebrik ediyor ve başarı merdivenlerini bir çırpıda çıkman için dualarım seninle canımcım:)
    güzel ziyetin için çok teşekkür ederim:)
    sana kolaylıkların enn güzelini diliyor rabbim yardımcın olsun diyorum:)
    maşAllah sanaa:)
    MUHABBET VE DUA İLE...

    YanıtlaSil
  3. yazıların lınkını buraya da eklemeyı unutmayın..dua ıle:)

    YanıtlaSil
  4. ne güzel haberler bunlar kahvem.sevindim senin adına,şu fani dünyada bırak bakalım izlerini

    YanıtlaSil
  5. canım benim allah yar ve yardımcın olsun köşe yazarı kankim benim:)) her nekadar şuaralar görüşemesekte herzaman dualarımdasın narin,nazikcıvıl cıvıl (canımın içiiii) arkadaşım:))

    YanıtlaSil
  6. hayırlı olsun,kolay gelsin.inşallah çok başarılı olursun.
    Türkçeyi çok seven bir Türkçe aşığı olarak keşke başlığı Türkçe yazsaydın diyorum.
    Haddim olmayarak düzeltebilir miyim?''news to me'' ''bana haberler'' anlamına geliyor.sanırım ''benden haberler'' diyorsun,''news from me''.
    umarım ukalalık olarak almazsın.ama madem yazarlığa başlıyorsun,özellikle kendine yön çizmeye çalışan gençler tarafından daha çok örnek alınacağının da farkındasındır.Bunun için haddimi aştım,yanlış anlama lütfen.istersen yorumu yayınlama.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. zeynep,

    off sert yapmışın Zeynebim be :)) ama neyse ki biz bi formül geliştirdik aramızda değil mi ? evet evet geliştirdik :))öpüldün kankam :)

    birtutamkekik,

    coşkulu yorumların beni fethetmeye başladı bile canımcım ya :)) çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ve tüm arzuların hayallerin gerçekleşmesi noktasında cümlemiz için amin diyeyim :)) sevgiler canım :)

    nohut oda,

    mümkün oldukça paylaşmaya çalışıcam ,sevgiler :))

    neval,

    meseleyi çözmüşsün kankam benim :) öpüldünüz hatuncum :))

    kahve molası,

    sen de benim canımsınnn teşekkürler kankam :)) dualarında olmak ne güzel,her zaman hatırlanmak dileğiyle canımcım,öpüldün :)

    kpsszede,

    an itibariyle ismi değiştirdim önce aceleyle yazıvermiştim o akşam ama artık aceleye yer yok hayatımda, araştırmaya dayalı atmalı tüm adımları sanırsam :)) ben ingilizce aşığıyım canımcım ne diyebilirim ki uluslararası kültürün izlerini bu dille sürebiliriz ancak .ha çok lazım mı ? belki değil ama bilgi sahibi olmaya hayır demem yapım gereği hiç bir zaman.o sempatiyle atılıvermiş bi başlık o. türkçeyi sevmiyoruz anlamı çıkmaz inş. burdan :) bu klişe tartışma hiç bana gelmez :) ukalalık saymak ta ne demek, çok teşekkür ederim bu güzel uyarı için.Rabbim sizin gibi dostları arttırsın etrafımda inş. yorumu tabiki de yayınlarım ve hatta yine yeniden çok teşekkür ederim ,sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. Vay, vay, vayyy :))

    Canım ne haberler bunlar böyle, hangisini tebrik edeceğimi, hangisine sevineceğimi şaşırdım :)) Hakkında hayırlısı olur inşâAllah, Rabbim hayırlı işlerinin önünü açsın, bizi de ihmal etme ama, darılırız bak :p

    Öpüyorum canım, dua ve muhabbetle..

    YanıtlaSil
  9. Derkenar,

    ya dostum anladın mı şimdi ev işlerini habire bekletirken nelerle uğraşıyorum :) herkesi memnun etmek te baya zormuş lakin söylemeliyim :)sizi darıltmamak için elimden geleni yapıcam şekercim merak etme :) öpüyorum dua ve sevgi ile canım dostum :)

    YanıtlaSil
  10. süper süper!
    tebrik ederim!!

    tabii ki başarılar! en başarılısından ;)

    YanıtlaSil
  11. Seyhan,

    canımcım duaayı unutma :)) öpüyorum çok sağol ! ;)

    YanıtlaSil
  12. canımmmmm, ne güzel bir haber bu .Kitap yazmalısın diyordum hep ya, senin kitap sayfalar halinde birikecek anlaşılan:)

    önce sağlığın daim olsun ve mürekkebin hiç kurumasın sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  13. Örgüçantam,

    ablacım çok teşekkürler :) ne zaman gelip beni tebrik edecek diyordum ben de :))) güzel dileklerin ve hep yanımda olduğun için sağol sağlık konusunda da hepimiz için amin diyorum.Sevgiler benden ablacım :))

    YanıtlaSil
  14. Merhaba tebrikler arkadaşım meşguliyetlerin harika.Tam benim hayalimdeki şeyler bunlar.Alah başarılarının devamını getirsin sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  15. Özgen,

    merhaba canım çok teşekkürler,senin için de aynılarını dilerim o zaman en kısa zamanda inş. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  16. hayırlı olsun mevlam utandırmasın başarılar diliyorum. Yazar olmana sevindim. bilgisayara girdikçe yazılarını okumayı seni takip etmeyi seviyorum.insana kahvenizi alıp gelin muhabbet sürükleyici burada der gibi yazıların bu yüzden okurken büyük keyif alıyorum.geniş kitleye hitap etmen bu yüzden ii oldu bundan insanlarda yararlanacak :))

    YanıtlaSil
  17. minikkasif,

    canım çok teşekkür ederim ne güzel bir yorum böyle :) bu geridönüşümleri almak gerçekten harikave güç kuvvet verici gerçekten...yazdıklarımı güzel bulmandan ziyade 'kahvenizi alıp gelin' hadisesi benim için mükemmel bi geribildirim. Elhamdülillah :) Benim değil Rabbin istekleri bunlar ve kendi rızası yolunda kullandırsın ne varsa üzerimizde inş. Her zaman beklerim sevgiler canımcım :)

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...