2 Temmuz 2011 Cumartesi

Çuvaldızlar bana !

Dün akşam twitter da bi söz : "Kötü gibi görünüp iyi olmak,iyi gibi görünüp kötü olmaktan daha iyidir." Okur okumaz kafamda hasıl olan soru işaretleri ... "Ben nasıl görünüyorum? Kendimi en çok kime anlatıyorum?" Cevap çok net: bloğumdakilere !
Hemen bi post girip çuvaldızı kendime batırmalı,iğneyi kim ne yaparsa yapsın ...Yetmezz,ipliği pazara çıkarmalı...Rezill etmeli rezilll :D
Yok o kadar değil de fotolarla negatif hallerimi beyan ediyorum şimdi size ! Şemalarla anlatım misali :D
Ha bu arada ! bunlar düzeltmeye meylettiğim,terkini tercih ettiğim hallerdir ,biline :))
Bu kahvecik var ya ! Her girdiği ortamda bombardıman latifeleriyle sivrilip çıkar bi kenara...Kimdir? dendiğinde parmakla gösterilir anında.Kendi kendine yaptığı "Az konuş,az konuş.." telkinleri de işe yaramaz çoğu zaman...





Kullanılası potansiyelini rehavetine kurban eder daima ...Akıp giderken zaman umrunda bile olmaz ...Yaa... :/





Ahh kahve ah kahvee ! Ya o pc başında heba ettiğin saatlerin ?






Biri konfor alanına gelip dayanınca asabileşiverir o nazik kahve , onu en yakınları bilir tabi sadece.Tecrübe edilesi bişey de değildir,vuuvv :))






Her arkadaş ortamında içindeki maskot ortaya zıplar ele güne karşı :)) İçerilerde bi yerlerde sinip kalan asil kahvecik sabır taşı olmuştur bu hal karşısında,evliya olma yolundadır hatta :)





Artan ivmeli uyku saatleri gününü istila sınırlarına dayanmıştır şu sıralar...Kahvenin mazereti de hazır : "10 yıldır çalışıyorum ,sınırsız siesta kanunen hakkımdır ! " Peh !






Bakmayın onun bir iki mutfak aktivitesine ! Hahaa ! bu Tazekahve var ya mutfak becerisiyle kimyasal bi deneyi sonlandırmaya çalışsaydı olası deneyin savunduğu tez sonsuza kadar ispatlanamazdı be !





Ona coşku olsun da nerde nasıl olursa olsun...Tüm riskler alınası verilesi yaşanılası ...Gözü dönmüş işte :D Eğlenmeye niyetlendiyse, sakinleştirilemez avutulamaz kahve O yaa :))






Bunu yapar ya bazen sindiremez aslında.... :/





3 yaşındaki çocuğa anlatır gibi dinlemek ister bazı şeyleri...Karşısında mecal bulunmuyorsa buna, "anlamadım,kes anlatma" der geçer hatta :))






Yeni insanlarla tanışmaya aşıktır . "Annem yabancılarla konuşmamı yasakladı" film repliğine anlam veremez :)) "Yeni bi insan yeni bi dünyadır" der kendini C. Kolomb sanan kahve :)) Kayıp dünyalara toslamasa bari zavallıcım :/






Ama şimdi Allah var kendisi yok ,blogcanlarını pek sever ! Negatif bişey değil de bu resmin açıklamasına başka bişey şaapamadım ben sölemesi ayıp :P






Ne yapabilirim ki , ben böyleyim :)) Hadi bi de şunu dinleyin !

Sevgiler dostlarım ....



7 yorum:

  1. TazeKahve'ciğim, resimlerin hepsi birbirinden güzel :))) ama en çok lavabodaki kızgın pisiyi, horoz kostümündeki çocuğu ve nutellayı ağzı dışında heryerle paylaşan kızı beğendim :)))))))

    YanıtlaSil
  2. Taze Kahve'm
    :))))))))))))))
    bayıldım yazına fotoğraflar muhteşem kendinle bağdaştırmaya çalışman çok şeker.

    kendi adıma ben bu kelimelerin döküldüğü yüreği çok seviyorum değişmesinide istemem .
    öptüm kocaman

    YanıtlaSil
  3. Sahaf Kedisi,

    Canımcım benim eksilerimi meydana çıkaran hallerini saymazsak resimler güzel evet.Gece gece kahveler de içmeye gelmiş kedicim :)) Sevgiler şeker !

    Örgüçantam,

    Beğenmene sevindimm ablacık ama baksana çok serseri bi kahve buu :D Azıcık hizaya gelse iyi olacak,genel durum budur.Senin güzel yüreğin beni her daim güzel görür canımcım ama asıl güzel sensin :)) Öpüyorum çok,sevgilerr :)

    YanıtlaSil
  4. Canım çok güzel yazmışsın okurken çok eğlendim fotolarda çok hoş.

    Biliyorsun seni senden daha iyi tanıyan biri olarak seni anlatmaya başlasam herhalde zaman ve kelimeler yetmez.

    Tek keliemeyle sadece şunu diyorum seni ne kadar anlatır bilmem ama tek bidiğim MÜKEMMEL bir dostsun...

    Seni anlatmaya kalksam kelimeler utanır yetersizliğinden o yüzden utanmasınlar diye yazmıyorum zaten sen biliyorsun canım...

    Herşey gönlünce olur inşallah hiş değişme hep böyle kal :)

    YanıtlaSil
  5. Elif,

    Beni benden tanıdığın ne bariz bi gerçek şu hayatta :)) Her konuşmamızda her satır arası bunu ispatlar biliyosun :) Bu yüzden sen de mükemmel bi dostsun benim için...
    Eee bu post negatifliğimi ifşa edecekti sözde ama ne iş ? Herkeste bi alkış bi alkış :)
    Hmm..vee sen de hep böyle kal tamam mı anlaştık mı ? :))

    YanıtlaSil
  6. yine tatlı tatlı anlatmışsın ama. çuvaldız bile tatlı sende;)

    anlama kes dese biri bana mesela..
    :))

    YanıtlaSil
  7. Seyhan,

    Yaa böyle de bi pozitifliğim var yani,bi milyar tane negatifliğim olsa kaç yazar dimi ama kuşum :))

    Anlamayacağım garantilenmişse hiç acımam kes derim ben ;)

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...