25 Mart 2010 Perşembe

Dostum ve bana dair yeme içme manzaraları :))

Geçtiğimiz haftasonunu sevgili kankamın evinde geçirmiştim ben dostlar. Harika bir terapi oldu şahsıma :) Ee bu kadar rahat ettirilip izzeti ikrama kim terapi olmaz ki ! Bunu hep söylerim, yine söyleyeceğim; sevgililer, eşler bi yere kadar, insanın sapasağlam bi dostu olmalı bu hayatta .Dilek,böyle bi dost bana ....Nazarlardan korusun Rabbim,amin diyeyim :)
İlk gittiğim akşam ısrarla hafif bişeyler yemek istediğimi söyledim muhterem ev sahibine.O da misafirine uygun pizza hazırlamış,süper de olmuş :))
Neden pratik bişeyler yemek istedim peki ? Sofra toparlama vakit kaybımız olmasın kendimizi Denizli Çamlık turuna atabilelim hemen diye tabi :)) Gidenler bilir gözde mekanlardan "Gözde" de içtik bu çayları.O kadar doluydu ki boş bi masa zor bulabildik.Resimde beyaz tabağın fonunda görünmeyen tarçınlı kurabiyeler harikaydı. Arkadaşımın hakkını da ben yedim sölemesi ayıp,hehe :))

Çamlık turu sonrası eve kapanıp geleneksel muhabbeti icra ettik.Hani şu sabaha kadar sürenlerden.İçerik,geniiş bi yelpazeydi doğrusu :) Gecenin 3 ün de yapılıp içildi bu kahveler :)) Gecenin 3 ü dedim de Fikret Kızılok'un bi şarkısı var "Gecenin tam üçünde" dinlediniz mi hiç?mutlaka dinleyin nefis bi parça, tavsiye ederim arkilerim ...


Ve pazar sabahı uyandığımda bulduğum muhteşem kahvaltı sofrası.Yüzsüz Bilge yatağın içinden seslendikçe isteksiz ses tonuyla :
"Dilekçim kalkıcam birazdan kahvaltıyı beraber hazırlayalım tamam mı ! "
Arkadaşı da :
"Tamam canım yaptığım bişey yok uyu sen bitanem ..." diyordu ammaaaa
meğer bu muhteşem sofrayı hazırlamış o arada bizim kanka :))
Kalkıp sofrayı görünce duygularım mahcubiyetle başladı, sonra ,şaşkınlık,sevinç ve "e hadi oturalım !" çığlıyıyla son buldu :))
Dilekçim,kankimm benimm !Herşey için çook çook teşekkürler hayatım.
Seni çok sevdiğimi söylemişmiydim peki ? Evet en son dündü sanırım :))
Nedir bu postun mesajı şekerler ? Şudur : Kankalara sıkı yapışıyoruz gerisini boşveriyoruzz !!
Sevgiler herkesee ....

12 yorum:

  1. Esselamü aleyküm..
    Sevgili Taze kahve, demek gene benim memleketimdeydin :))
    Çok güzel zamanlar geçirmişsiniz, bende görmek isterdim seni :) Birdaha geldiğinde belki banada uğrarsın, çok isterim :))

    Baki sevgi ve saygılarımla..

    YanıtlaSil
  2. Derkenar,
    Aleyküm selam canımın içi,bi dahakine yazıcam sana bi yerlerde buluşuruz inş. şeker.Ben de merak ediyorum seni ve tanışmak istiyorum inş. canım.Öpüldün çook fazla :)

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle öyle..benim de bir tane var tam 22 yıllık kan kardeşim :))

    YanıtlaSil
  4. Yaşamladans,
    22 yıl ne mükemmel cicimm...Daha gerçek ne var hayatta !

    YanıtlaSil
  5. iyiki yaptığı bişey yokmuş bide yapsa:)) kahveler bol köpüklü oh oh vala kıymetini bilmek lazım bu dostlukların.

    YanıtlaSil
  6. canım allah dostluğunuzu daim etsin benim de biriki tane canımın taaaa içi diyeceğim arkadaşlarım var müthiş bir duygu bu sana katlıyorum. sevgiler
    sofranız da süper. afiyetler olsun

    YanıtlaSil
  7. evet, sıkı bir dost gerek insana, ve sonra bu sıkı dosta sımsıkı sarılmak lazım... dostlarımı özledim şimdi:(

    YanıtlaSil
  8. Fundacım,
    Evet şeker gerçekten kıymetini bilmek lazım ve ucuz gerekçelere değişmemek lazım bu dostlukları...

    Örgüçantam,
    Ne güzel hayatım ya zaten senin kadar tatlı bi hanımın birden fazla olması garanti dostunun :))Öpüldün canımcım...

    Emel,
    Ah canım görüşemiyomusun yoksa dostlarınla ama bak biz de uzağız Dilekle normalde.Aramızda 70-80 km. var en az.Görüşebildiğimiz kadarını değerlendiriyoruz biz de.Öpüldün canım...

    YanıtlaSil
  9. aynen balım ne varsa dostlarda var

    YanıtlaSil
  10. Edacım,
    bunu senle ben çook iyi biliriz hayatım,öpüldün şekercim...

    YanıtlaSil
  11. Bilgeciğim Yuşa nın durumu yüzünden hemen yazamadım yorum bitanem,kusura bakma ama sen de biliyordun canım.Her zaman başımın üstünde yerin var arkadaşım seninle yaptığımız sohpet o kahvaltı sofrası gibi on tane daha hazırlatır bana canım.Çünkü sen bi tanesin ve seni bulduğum için çok şanslıyım şeker arkadaşım.Ben de seni çok seviyorum hayatım,hem de çok....

    YanıtlaSil
  12. Dilekçim,

    Minik Yuşamız iyi olsun gerisi önemli değil tatlım.Sen de benim için bitanesin.Yerine göre fırlama bi kanka yerine göre koruyup gözeten bi anne v.b. Sıradışı bir arkadaşsın tatlım.Öpüldün çook fazla :))

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...