28 Haziran 2009 Pazar

Nillllll !!

Bazı insanlar yaptıklarını içine sindirmek istiyor,dış alem en son sıraya düşüyor dikkate almak için...Onlar için gerçek başarı yüreklerini memnun etmek...Böyle bir performas ta milyonların yüreğini fethediyor eşzamanlı olarak... Nil bunu yapanlardan biri bana göre.Bugün gazetelerden birinin haftasonu ekine verdiği röportajda: mutluluğun yolunun basitlik ve sadelikten geçtiğine inandığını,günlük hayatın hızı içinde kaybolmak istemediği için giderek daha fazla yavaşladığını anlatmış.(Bkz.Zaman-Cumartesi eki)Sizce de esaslı bir tektaşı haketmiyor mu bu hatun?

Yeni albümü "Nil in kıyısında"(Henüz almadım)içinde harika parçalar var.En sevdiğim şarkılarından birini alta ekledim.

İzleyin,dinleyin ,pozitif enerjiyle dolun dostlar...

Sanatçı diyor ki :

Seviyorum sevmiyorum kaç yaprak var bilmiyorum
Ben seni kopardım attım kendimi toparlıyorum...
Var mı şimdi başka biri? Onu bana benzettin mi ?
Ne yaparsan O ben olmaz,parçaları sana uymaz !


Gerisini kendinden dinleyin,


http://video.google.com/videoplay?docid=-919134956981241439

3 yorum:

  1. bende hastayım nile süper bi şarkıcı aynı anda hem ucuk kaçık hem duygusal olabilen ve gercekten üreten biri o benimde favorim seviyorum sevmiyorum şarkısı vede yanlız kablerde atar dinle çok güzel hoşcakal

    YanıtlaSil
  2. canım bende severek dinliyorum ve takip ediyorum bu kadını ...kızımla benim favorimde o beni prensen peri sanıyorrrr:))

    YanıtlaSil
  3. O parçayı da çok seviyorum gerçekten,ne kadar uçuk kaçık olsa da sözler hep anlamlı değilmi...prenses sanılıyor cidden sevince :)

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...