22 Haziran 2009 Pazartesi

Davetsiz misafirimiz...



Bir haziran gecesi eşimin ailesinin evinde tv karşısında uyku uyanıklık arası gidip geliyoruz.Duvarda gözüme bir çift göz değiyor bi ara.Önce akrep sanıp sıçrıyorum yerimden uykularımız açılıyor.Sonra bir kertenkele olduğunu görüyoruz gece yarısı misafirimizin.Eşimin bir kaç denemesinden sonra konuyu aile büyüklerine intikal ettiriyoruz, hani ne yapmamız lazım gibilerden.Onların, "bırakın döner dolaşır gider yuvasına"diyerek sergiledikleri gamsız yaklaşım uykularımızı iyice açıyor.Peki deyip kertenkele eşim ve ben üçümüz aynı odada yatacakmış intibaı verip kapıyı kapatıyoruz.Tabiki eşim işin peşini bırakmıyor.Bir süre kovaladıktan sonra zaferr...Misafirimizi sepetlemek için poşetliyoruz :)
Ne şirin gözüküyor aslında dime? Kıpraşmasa bi de :))

9 yorum:

  1. şirinde insan bi tırsıyo bizim evdede var ama bunun küçügü sülümancık diyorlar adına:))ugur getirirmiş

    YanıtlaSil
  2. Evet karşıdan sevmek yeterli :))Sülümancığı da biliyorum da uğur getirdiğini duymamıştım.Sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  3. evet torbaya konduktan sonra sevimli ve bir o kadar da büyükmüş.
    Bizimde de bir kez eve fare girmişti. çokkkk önce daha ben evlenmeden. hala bugun olmuş bir tıkırtı duydum sanıyorum ki içerde fare var. nasilda kokmuşsam eheheh

    Sizi zevkle izleyecegim
    Tanıştığımıza memnun oldum

    YanıtlaSil
  4. Ben de menun oldum Arzucum...Her zaman beklerim sevgiler ...

    YanıtlaSil
  5. Cok tatlı yer onu ablası :D:D

    YanıtlaSil
  6. evet tatlı bi şey dediğim gibi kıpraşmasa bi de:))

    YanıtlaSil
  7. slm hoş bir bloğunuz var. okumaktan memnun oldum.
    kertenkele olayınız bana eşimin çocukluğuna dair anlattıklarını hatırlattı.bu kertenkelelerin şeffafları olurmuş.Adına bilibilistan diyor. Yazları babaannesine gittiği zaman onları yakalar boyunlarına bir ip baglar ipleride birbirlerine bağlayıp peşinde gezdirirmiş :) zavallı hayvancıklar.çocukluk işte.
    bu arada yakamaya dair bir bilgi: kertenkeleleri biraz koşturunca nefesleri kesilir ve hareket edemezlermiş.Tabi o ana kadar bir deliğe saklanmadılarsa...

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler e.t. uğradığın için sağol,memnun olmanıza da sevindim.Kertenkele yakalama tüyon için sağol.Gerçi kullanırmıyım bilmem ama :))

    YanıtlaSil

Sen de yaz bişeyler...