28 Eylül 2011 Çarşamba

tazekahve yerel basında...


biri eline almış okuyor mu ne.... :)

dostlar sevgiler :)

23 Eylül 2011 Cuma

kırmızı biberler...

Bi kadın ne kadar dayanabilir ki değişen mevsimlere , mevsimlerin sofralara tezahürüne ? Benim gibi yazıp anlatmaya aşık hatun bünyesi bile pes etti o kırmızı biberler karşısında bakınız :))Kırmızı mı kırmızı biberler...Öyle nar gibi kızarmışlar alımlı halleriyle takılırken kendileri, içimden galeyana gelen o kadınsal ses yükselttikçe yükseltti desibelini :
-sizi elime geçirince benn ateşe koyucam...domatesle hem hal oluşunuzda bir elma yerim belki o esnada :) ateşte eriyip kendinizden geçerken o güzel kokunuzla dolacak evimiz... anneciğin ruhu mutlu olacak muhtemelen :)ve de süzgüden geçirirken canınız yine acıyacak birazcık ama hangimizin değişirken acımıyor ki canı ?Ama üzülmeyin bibercikler sizi en son güneşe salıp dinlenmeye verdiğimde huzur bulacaksınız yeniden :)) Afiyetim için yaratıldığınızı siz de bilirsiniz zira ...

İyi ki de duruma müdahale etti yaz bitmeden bu içimdeki kadınsal ses; kahvaltıar için biber salçamız hazırdır artık afiyetle tüketilesi :)
Ha bi de bu ses...öyle keyifliydi ki fotolatmak istedi bana icraatı teker teker,hayır denebilir mi ona...bakınız :)


Yapanlarımız varsa afiyetler olsun hepimize efendim :)

Sevgiler !

17 Eylül 2011 Cumartesi

news from me :)


Bi önceki postumda günlük koşuşturmamı anlatmıştım sizlere.Şöyle bi okuyunca rükuş Şükufelik halime kendim de bi acıdım esaslısından :)'Şarj aleti' beni çok güldürdü ve animasyon film için net bi tarih belirledim , buluşucaz kısmetse :)
Ama bu vakitsizlik mutsuzluktan ziyade mutluluk getiriyor hayatıma elhamdülillah :) sürekli birileri tarafından aranan insan olmak mükemmelin de fevkinde söylemesi ayıp :P Yine de kimseyi kırıp üzmeden ( balkonum falan da dahil :)) ) bu hengamenin üstesinden gelmeyi ve bu yoğun trafiğin nabzını yakalamayı diliyorum hakkıyla :)

Haberlere geçecek olursak şimdi :
Geçtiğimiz günlerde bu koşuşturmaya yeni bir üye daha katıldı.Nazillide yerel bir gazetede köşe yazarlığına başladım bu hafta içinde.Çok ani oldu ama oldu işte :)) İçimde "yazarlık kariyerin başladı kızım ! " diye çığlık atıp duran ergenimsi haykırışı saymazsak oldukça ciddiye aldığım ve emek harcamak istediğim bir uğraş kendisi bundan böyle inşaAllah :)İçine gram miktarı kibir,riya,gösteriş karışmasın sadece iyiye güzele yönlendiren işler olsun diye uğraşıyorum. Mevlamız yardım etsin inşaAllah :) Dualarınızla tabi :)
Bunun dışında bulunduğu yerde yarı resmi bir kurumda başkan yardımcılığı teklifini de kabul eden biri var karşınızda.Tuhaf kahvecik ... :) Bu vakitsizlikte neyine güvenir bilinmez ama 'sevki ilahidir belki ' deyip deyip kabul eder teklifleri ardı sıra Allah kerim :)) Daha önce başkanlığı teklif edilen ve hiç düşünmeden geri çeviren ben, başkan yardımcılığı daha makuldür deyip bu kez gelen teklifi geri çeviremedim :) Dediğim gibi dualarınızla olacak bu işler inşaAllah :) Sizlere de çok güvenirim bu konuda hep bilirsiniz blogcanlarım :))
Bunun dışında müdavimi olduğum dernek faliyetleri bundan böyle daha bir teslimiyetli olmak kaydıyla tam gaz devam...Allah ayırmasın inşaAllah :)Aynı derneğin ay sonu yapılacak iller arası bilgi yarışmasına ilk sıradan adım yazıldı bu arada, deli gibi çalışmam gerek ama henüz aklım başıma gelmediğinden bihaber dolaşıyorum :)) Başarılar dediniz değil mi dostlar? Sağolun da ben yine de 'dua' yı tercih ederim o güzel yüreklerinizden :) Eller açılırsa göğe daha bi mest olurum bu arada ! :))

Şimdilik haberler bu kadar...

Geçenlerde attığım twite yazdığım gibi :

"Hoş bir seda için çabalamıyorsan , koyuver gitsin..."
Eninde sonunda vedalaşacağımız bu alemde hoş sedalar kalsın ardımızda inşaAllah :)

Sevgiler canlar :)

Görsel : Herzamanki yerden :) O nun yaratma sıfatına tefekkür edesiniz diye,O nun yarattıklarından muhteşem bi örnek :)

Not : vede acilen bir plan yapıp blogları gezmeyi de programıma dahil ediyorum haberiniz ola, yakında yorumlarımla yanınızdayım... az kaldı sevgili blogcanlar :)

13 Eylül 2011 Salı

Neden blogları gezemiyorum ?

Mutfakta yemeklik sebzeler söylenmeye başlar:
-Bizi yıkayıp temizleyeli saatler oldu bekliyoruz bööle gelecek te yemek yapacak Bilge hanım !

Bulaşıklar diğer yandan söze karışıyor :

-Bizim işimiz sizinkinden daha acil ! Belediye gelecek yakında bu Bilge yakında o işi de getirir başımıza.İyi hoş seviyoruz hatunu da hep ağır hep ağır :/

Ben (biraz tedirgin) :

-Duyuyorum hepinizi ,biraz sakin olabilir misiniz ?

Balkon da dayanamayıp dışardan sesleniyor :

-Bilge ! sen dün bi ara beni yıkamayı düşünmüştün hatırlarsan...o ulvi isteğini bugün icra edersin umarım ,uzun süredir bekliyorum zira malum :/

Ben:

-Biliyorum,biliyorum...halledicem !

Sehpamın üzerindeki kitap:

-Benden bi kaç sayfa okusan ,hani kaldığımız yerden...fena mı ?

Ben:

-Ya seni çok özledim gerçekten,gelip sayfalarına dokunmak için deliriyorum..ama görüyosun :/

Yatağımın içindeki şarj aleti:

-Yavv Bilge ! sabah yatağını düzelttin acele,beni orda gördün gözümün içine baka baka örtüyü üzerimden çektin gittin.Gün içinde şarjın bitecek deli gibi beni arayacaksın.Beni alıp yerime çekmeceye koyar mısın ?

Ben:

Sahi ne işin vardı senin orda ya :/

İzlemek bi türlü nasip olmayan animasyon dvd film :

-Biliyosun dimi beraber olduğumuzda eğleneceğimiz mutlu olacağımız hayattan çalacağımız vakti..hayal ediyosun dimi ? ee o zaman ne diye beni tehir edip duruyosun ?

Ben:

-yaa sormaaa :/ ne zaman kavuşucaz seninle ya ? :/

Deneme defterim:

-En son ne zaman bana bişeyler karaladın ? yaşama bağlandığın en sıkı bağdım bi zamanlar...ilgin alakan bu kadar mıydı ?

Ben:

-Bak diğerleri bi yana sen bi yana ..seninle ilgilenmeye bi başlıcam dünya duracak sana söz..inan bana ...

Telefon çalar ,Ayşe abla :

-Bilge bugün programımız var gelirim demiştin saat 14 de toplanıyoruz işin var mı ?

Ben:

-Yok...?!:/ işim yok ablacım saat 14 de ordayım :/

Bulaşığa giderken yine telefon... arkim :

-Bilge kuzum nerdesin ? günlerdir aramıyorsun ya biz arayınca mı hatırlanıcaz hep böyle :/

Ben:

-canımcım olur mu ya hep aklımdasın sen , ya bişeyler yapalım evet ...

arkim:

-evet yapalım öğleden sonra bizdesin çaya bekliyoruz,sevdiğin pohaçadan aldık :)

ben :

-bugün mü... olmazz... işim var öğleden sonra ...

arkim:

-bizden değerli demek ,tamam o zaman akşama bizdesin itiraz yok görüşme bitmiştir...
ben :
-.....öyle olmuştur..tamam akşama o zaman şapalım biz :)

ve yatar yine diğer bütün sorumluluklar ...suratlar asık ,Bilge kötüdür ,pistir ,fecidirr !! :))

şimdi anladınız mı neden blogları ziyaret edemiyorum ?

ama yakında geçecek ,bi yerlerde beni bekleyen bi düzen mutlaka vardır değil mi ?
vardır yani :))

Şimdi işlerimm varrr dostlar ! Sevgiler herkese !!

Görsel : burdan

10 Eylül 2011 Cumartesi

Yeni bağımlılık !

Yeni tutkumdan,beni saatlerce pc ye kilitleyen yeni sanal cazibeli sevgiliden haberiniz var mı dostlar ? Tabiki yok, haber vermeye fırsat olmadı yine bizzat kendisi yüzünden :)
Denizsözlük ten bahsediyorum...Seviyeli ve kaliteli bir sözlük,tokat gibi küfür,argo v.s. şeylerle sizi sersemletmeyen klas bi yer diyebiliriz onun için...Bu yüzden de sabah akşam kahvemi falan alıp kendimi içinde yüzerken bulduğum bi sanal alem oldu kendisi :)
İyi ki tanıştırdın beni sözlükle Ersin abimiz :)
Boş vakitlerini keyifle ve bişeyler öğrenerek geçirmeyi isteyen blogcanlarım , siz evet, denizsözlük tam size göre :)

Söz denizinin balıklarıyız hepimiz :))
Sevgiler dostlar !

4 Eylül 2011 Pazar

Geciken bayram tebriği :)

 Aman da bayramlar gelmiş geçmiş hala kahvelerinden bi tebrik alamamış mı blogcanlarım ! Ya bu bayram da böyle oldu be canlar idare ediverin bu haylaz blogcunuzu.Gelen giden misafir trafiği inanılmazdı , arasına serpiştirdiğim hayırlı işler de öyle ...derken bu vakti bulduk "geçmiş bayram tebriğinde" :) Rabbimiz daha daha güzel Ramazanların ardından daha bi sevinçli bayram sabahlarına uyandırsın hayatımızın geri kalanında inş.
Blogcanlardan sevgili Seyhan güzel bi sürpriz yapmış , Evitare eşarptan hoş bi hediye peketi yönlendirmiş bana.Arefe sabahı sevincime sevinç kattı reçelcim Seyhanım :) Evitare eşarbın da nezaketine çok teşekkür ederim.Zevkli seçimlerinden ibaret hediyelerini bayramın ilk günü keyifle kullandım :)Gerçekten Cool touch denen değişik bi teknikle imal edilen eşarplarının yakıcı Ege sıcağında bile serin tuttuğunu ve ter yapmadığını bizzat kullanarak tecrübe etmiş oldum.Çünkü böyle şeylere inanmazdım genelde ama kullanarak test etmek inancımı sağlamlaştırdı ve aslında bu serin tutma olayının biz tesettürlüler için ne kadar önemli olduğunu hatırlattı.Bahsettiğim şeye dair fikrim olsun diyenler yukarıda verdiğim Evitare eşarp linkine tık yapınız lütfen :) Benim de bundan sonra tercihlerim bu yönde olucak sanırım,herkese de cidden tavsiye ederim :)