31 Temmuz 2011 Pazar

Hazırmıyızz !!



Heyyy canlarr !!


Hazır mısınız ?


İçiniz kıpır kıpır mı sizin de ?


O çok sevdiğimiz ve bize sonsuz faydalı dost...İşte yine ziyaretimizde, saatler kaldı sadece gelmesine :))


Sürekli şunu düşünüyorum: yeme içme fasıllarından ziyade manevi ikramlarına odaklanmayı nasip etsin Mevlamız...Günahlarımızın affına kurtuluşumuza vesile olsun bu Ramazan...Özlemiştik Onu ,hem de çok :)


Sevgili abimiz (pek çok severim kendisini) Dr.Senai Demirci nin twitter daki bi uyarısını paylaşmak istiyorum sizinle :


"Bir lokmanın bile orucunu bozabileceğini öğrenmişken, sofradan onlarca lokmanın çöpe gitmesine bozulmuyorsan orucun bozuk demektir."


Bu arada Ramazan boyunca Senai abimizle sahurda 3 te Kanal Türk te birlikteyiz...Lütfen imkanı olanlar kaçırmasınlar,harikaa enfess olur zatı muhteremin programları :) Ve hatta şu köşe yazısına bi tık yapıp ferahlayınız dostlar :)Ben ferahladım çünkü,bu yazıyı bu sabah bana pas eden kankama da sevgiler bu arada :))


Dipçik notum da şudur ki, bannerımdaki mozaik içinde "bilgece sözler ... v.s. " yazıyor ya yukarıda hani. İşte onlar Senai abimizin bizzat bana imzaladığı kitaptaki kendi el yazısıdır.Aramızdaki muhabbet o an somutlaşmıştır :D Abartmayıp saygılar diyeyim kendisine :))


Evett dostlar sayılı günler başlıyor , ben heyecanlıyım,planlarımızı yaptık kankalarımla vee arındır bizi mübarek sultan diyoruz :))


Sevgiler ,selametler hepinize !

28 Temmuz 2011 Perşembe

Tazekahve at home !

Merhaba şekerler ballar hatta ve hatta çikolata kaplı gofretlerr ! :D
Bakın böyle hitapların bi dezavantajı var ki insanın yazdıktan sonra canı çekiyor.Şimdi bi çikolatalı gofret olsa yemez miydik be dostlar ! Kahvenin yanında süper gider değil mi :) Neyse ki tedarik edebiliriz birazdan :) Devlet Bahçeli amcamızın püskevit ( ben de böyle telaffuz ederim bu arada:) )alamayan bebişlerinden değiliz şükür :) Yani giriş kısmı anca bu kadar dallandırılıp budaklandırılır.
Sevgili dostlar anladığınız üzree Tazekahve geri döndü ! Temizlik v.s. sorumluluklarını tamamlayıp bloğuna koştu...Çok özledim ben siziii...Çocukluğumun çizgi film kahramanı Elmayra hararetiyle sarıp sarmalayasım,size kapı cıyırtısından post yazasım var.
Hadi bakalım Tazekahve göreceğiz seni de kızım , fos çıkmasın da bu hayalin :))İç sesim de böyle dese de hep birlikteyiz artık dostlar inş.
Ne üzerine yoğunlaşalım bakalım ? Biraz takı giyim kuşam v.s. kadınsal mevzularla kafaları mı dağıtalım ? Yoksa gelen Ramazan deyip okuyup güzelleşelim mi ? Bu arada şu yandaki kitap Ölüm ve Sonrası biteli asırlar geçti onu anlatıcam size bi ara :) Kankalar sanırım 2. tercihe yönelsek şu ara isabettir ki gelen güzell Ramazan dır :)Her gününün her saati ayrı bi kıymettedir.Ohh onu ne özlemiştim,en az sizler kadar :)) Çok ciddiyetle hazır olmak istiyorum ona inş. sizlerle birlikte tabi dostlarım :)
Hoşgeldin deyince Ege Denizi,selamını almak düşmüştü İzmir kıyılarında :)

Evet evet artık birlikteyiz dostlar :))

Selamlar sevgiler ! :))

20 Temmuz 2011 Çarşamba

Antalyadan selam :)

Son derece nemli ve sıcak bi Temmuz akşamında Antalya Kaleiçinden sevgiler dostlar... Ağustos böceği kıvamında kendini gezmeye tozmaya vermiş Tazekahveyi şarkılar türküler içinde görmektesiniz yukarıda :)
Tatilinin sadece İzmir ayağı kalmış olan kahvecik kısa bi süre sonra tatil bitip sorumluluklarıyla yüzleşecek olmasından dolayı sıkıntılı biraz aslında , siz bakmayın Onun bu umursamaz haline :)



Ne varkiii bu hala tatilin bitmediği anlamına gelmektedir ve Onun için tüm kararlar tozlu bi bekleme rafında başının çaresine bakabilir şu an :)) Evet şu an şu dakika itibariyle hala tatil devam etmekteyse ciddiyetle sorumsuz halin devamına çalışılmalıdır ! :D



Sizi de çoook özlemeseydi ah !



Sevgiler dostlar :)

Not: Solumdaki gitar çalan çocuk, pek eğlenmiyor gibi şimdi farkettim ,iyilik güzellik diliyoruz kendisine :))

11 Temmuz 2011 Pazartesi

Dostlar !


Sevgili dostlar size haber vermeden ufak bi gezi planına başlayan Tazekahveden bi kare görüyorsunuz yukarıda ... Mekan, Ankara Kuğulu park... "Aşk tesadüfleri Sever" filminin çekildiği yerde durup kuğuları besledim :)
Bugün Ankara da son gün, daha sonra Antalya ve İzmir le devam edecek bu gezi inş. Daha sonra yine sizlerle birlikteyim.Bol foto ve birikimle geri dönücem inş.

Ömür biter bloglama devam eder :)

Mutlu haftalar dostlarım ,özlendiniz hepiniz :)

2 Temmuz 2011 Cumartesi

Çuvaldızlar bana !

Dün akşam twitter da bi söz : "Kötü gibi görünüp iyi olmak,iyi gibi görünüp kötü olmaktan daha iyidir." Okur okumaz kafamda hasıl olan soru işaretleri ... "Ben nasıl görünüyorum? Kendimi en çok kime anlatıyorum?" Cevap çok net: bloğumdakilere !
Hemen bi post girip çuvaldızı kendime batırmalı,iğneyi kim ne yaparsa yapsın ...Yetmezz,ipliği pazara çıkarmalı...Rezill etmeli rezilll :D
Yok o kadar değil de fotolarla negatif hallerimi beyan ediyorum şimdi size ! Şemalarla anlatım misali :D
Ha bu arada ! bunlar düzeltmeye meylettiğim,terkini tercih ettiğim hallerdir ,biline :))
Bu kahvecik var ya ! Her girdiği ortamda bombardıman latifeleriyle sivrilip çıkar bi kenara...Kimdir? dendiğinde parmakla gösterilir anında.Kendi kendine yaptığı "Az konuş,az konuş.." telkinleri de işe yaramaz çoğu zaman...





Kullanılası potansiyelini rehavetine kurban eder daima ...Akıp giderken zaman umrunda bile olmaz ...Yaa... :/





Ahh kahve ah kahvee ! Ya o pc başında heba ettiğin saatlerin ?






Biri konfor alanına gelip dayanınca asabileşiverir o nazik kahve , onu en yakınları bilir tabi sadece.Tecrübe edilesi bişey de değildir,vuuvv :))






Her arkadaş ortamında içindeki maskot ortaya zıplar ele güne karşı :)) İçerilerde bi yerlerde sinip kalan asil kahvecik sabır taşı olmuştur bu hal karşısında,evliya olma yolundadır hatta :)





Artan ivmeli uyku saatleri gününü istila sınırlarına dayanmıştır şu sıralar...Kahvenin mazereti de hazır : "10 yıldır çalışıyorum ,sınırsız siesta kanunen hakkımdır ! " Peh !






Bakmayın onun bir iki mutfak aktivitesine ! Hahaa ! bu Tazekahve var ya mutfak becerisiyle kimyasal bi deneyi sonlandırmaya çalışsaydı olası deneyin savunduğu tez sonsuza kadar ispatlanamazdı be !





Ona coşku olsun da nerde nasıl olursa olsun...Tüm riskler alınası verilesi yaşanılası ...Gözü dönmüş işte :D Eğlenmeye niyetlendiyse, sakinleştirilemez avutulamaz kahve O yaa :))






Bunu yapar ya bazen sindiremez aslında.... :/





3 yaşındaki çocuğa anlatır gibi dinlemek ister bazı şeyleri...Karşısında mecal bulunmuyorsa buna, "anlamadım,kes anlatma" der geçer hatta :))






Yeni insanlarla tanışmaya aşıktır . "Annem yabancılarla konuşmamı yasakladı" film repliğine anlam veremez :)) "Yeni bi insan yeni bi dünyadır" der kendini C. Kolomb sanan kahve :)) Kayıp dünyalara toslamasa bari zavallıcım :/






Ama şimdi Allah var kendisi yok ,blogcanlarını pek sever ! Negatif bişey değil de bu resmin açıklamasına başka bişey şaapamadım ben sölemesi ayıp :P






Ne yapabilirim ki , ben böyleyim :)) Hadi bi de şunu dinleyin !

Sevgiler dostlarım ....