25 Şubat 2010 Perşembe

Mutlu Kandiller olsun ...


Çok koştuk,çok yorulduk...

Konuştuk,sözcükler uçup gitti sonsuza...

Heves ettik,aldandık...

Biliyorum sandık,aldandık...

Günışığı girer mi yeniden kararan kalplerimize ? Yada kalbi aydınlık kimseler hayatımıza ?

Asırlar öncesini aydınlatan sevgilinin yüzü suyu hürmetine hiç değilse ...

Mutlu kandiller ,dualar kabul olsun varsa yanlışlar düzelsin hatalardan dönülsün dileklerimle...

17 Şubat 2010 Çarşamba

İlkbahar hep aniden girer hayatıma..

Evet öyle, ne olduğunu anlamadan çıkar gelir bahar her sene :)
Aslında geleceğine dair haberleri çokça gönderir; geline dönen çıplak vücutlu ağaçların çalımları,şifa olduğunu öğrendiğimiz ılık Nisan yağmurları,içimizi saran o dağlara bayırlara koşma hevesi v.s. v.s. Ama ben hep hazırlıksız yakalanırım bu misafire ki ilk bir iki haftası kışlıklarımla takılırım öylesine...Ne zaman ki üzerimdeki kışlık kazaklarım dile gelip söylenme aşamasına geldi,bi tuhaflık olduğunu sezer baharlıkları çıkartırım piyasaya :)
Bu bahar öyle olmayacak şekerler...
Geçenlerde Dilekçimle Nazilli çıkartmasını yazmıştım burda hatırlarsanız.O gün 2.5 tl ye almıştım alttaki gri tuniği.Evet sadece 2.5 tl.Ve penyesi de bu komik fiyatı hiç açık vermiyor emin olun.Baharda üzerime geçiriveririm günlük diye düşünmüştüm.Eve gelince ben ona baktım o bana baktı ve şöyle dedi : "Böyle ölü gözü gibi mi kalıcam ben ? Tak takıştır üzerime bişeyler be Bilgecik !"Dersim var falan desem de sonunda kıramadım onu biraz kırmızılamaya karar verdim .Böylece o biraz kanlanıp canlandı ben de Türkçe ye "kırmızılama" deyimini ekleyiverdim :)
Biraz kırmızı yün,bi kaç kırmızılı düğme,sarma işi iğne hareketleriyle yaptığım işlemeler onu neşeli bi bahar elemanı yaptı :) Dolabımda ilk sırada,ağaçlar geline dönünce kırmızılanıcam ben de :)
Aysel Gürel moduna girdiğim günlerde (bazı günler olur :)) bi kaç çatal iğne v.s. de ekleyebilirim şekerler,hanım hanımcık moda geçince de çıkartırım,bu haliyle kalır :)

Kenarlar bu şekildeydi,ben yün şerit örüp biye yaptım ...


Böyle oldu ...
Kollara da bi kaç hareket lazımdı...

Ve sonuçç :))
Hazırımm gelebilirsin baharcımm !!
Siz de öpüldünüz şekerler !

7 Şubat 2010 Pazar

Yeni bir ödül ve çantamdakiler :))

Seyhan hatuncum ödül pas etmiş bana : Yaratıcı Blog Ödülü...Her ne kadar bu söylem ,şu sıralar bloğum için çok uzak bi tanım gibi görünse de ,az bi zaman sonra canlı kanlı hallerine bürünecek burası yine inş. diyeyim :))

Bu arada "çantanı aç bakim Bilge !" de demiş kendisi."Üstüme iyilik sağlık ne münasebet Seyhanım yaa "desem de çaktırmayın ben de meraklıyım aslında küçük kızlara özgü "baak !" cilvesiyle çantamdakileri göstermeye :))))

Nedir biz kadınlardaki bu çikolata tutkusu ? Her kadının çantasından da çıkar mı yahu ! :))

İki mime bir mim promosyonu varmış; pc deki masaüstü de ifşa edilecekmiş fermana göre :)

Megolomansın kızım sen Tazekahve ! Ne o öyle kendi resmini koymuşun masaüstüne !

Siz söylemeden ben söyledim :))


Herkese sevgiler,öpücükler bol keseden !!